Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

kızlar ilk gebelik testinde ikiz olup olmadığı sonuçlardan belli oluyor mu ???
Genelde belli oluyor canım ikiz gebeliklerde değerler normalden çok daha yüksek çıkıyor burdaki ikiz bekleyen arkadaşlarda öyle oldu ama başka formlarda normal değerlerlede ikiz ciktigi olmuş bazen yanıltabiliyor değerler

Kizlar kendimi cok kötü hissediyorum cok mutsuzum duygularimi anlatan candan bir dostum yok milletin derdini ben dinlemekten biktim dertte dert olsa yik kaynanam yok kocam yok cocuklarim bencok bunaldim son gunlerde sabrim kalmadi hep aglak istiyorum icim yaniyor bu dunyada tek hayelim bir sürü cocugum olmasiydi oda olmadi biktim isyan etmek istemiyorum ama sabrimda bitti icimi bir yere dokmem lazimdi can dostlatim beni benim gibi olan anlar piskologami gitsem diye düşünüyorum

kızlar ilk gebelik testinde ikiz olup olmadığı sonuçlardan belli oluyor mu ???
Benim 10. gün değerim 155 çıkmıştı. Bebişlerimin ikisi tuttu çok şükür. Biz değerim yüksek çıkınca şüphelenmiştik ama kişiye göre değişir herhalde. İnşallah seninkilerde tutunur sımsıkı.Kabız olmamaya çalış çok etkiliyor ben diğer olumsuz denemelerimde hep kabızlık yaşamıştım. Kuru kayısı ye bol su iç kabız olmamak için. Senin de 9 gün sonra güzel haberlerini alalım inşallah:anneadayı:

Transferi olan arkadaşlar sebze meyve ağırlıklı beslenin kabız yapacak yiyeceklerden uzak durun beyaz ekmek hamur işi pilav makarnadan bir müddet uzak durun sabah uyandığınızda bir bardan ılık su ve 2-3 adat kuru kayısı yiyin(günkurusu yedim) az şekerli kompostoda içebilirsiniz yemeklerde.salata ve yoğurdu ihmal etmeyin.Bir avuç içi kabak çekirdeği yiyin hergün hem bağırsakları çalıştırıyor hem tutunmaya yardımcı oluyor.ilk 2-3 gün sonra evde ara ara yürüyün rahme kanakışı olsun ve kendinize oyalanacağınız birşeyler bulun yoksa zaman geçmek bilmiyor kolay gelsin rabbim inşallah tüm emek veren anne adaylarını bebeklerine kavuştursun dualarım sizinle :)

herkeze günaydın arkadaşlar benimde bugün kontrolüm var yumurta lar çoğalmış mı bakılıcak geçen hafta istenilen boyuta ulaşmadığı için toplama yapılamadı 4 gün daha iğne kullanıcaktım bakalım bugün nolucak inş olumlu olur ve toplanır yumurtalar herkeze bol şanslar arkadaşlar..
Guzel haberler alirsin ins cnm gelismelerden bizi de haberdar et

Ben de izmir dışından geliyorum şimdilik kaan beyle devam etmeyi düşünüyorum allahın izniyle harmony testin cok kapsamlı olduğunu guvenirliginin yüksek olduğunu ve kişinin tercihine bağlı olduğundan bahsetti aranızda yaptiran veya yaptırmayı düşünen var mi?
Canim ben yaptirdim Kaan bey ben olsam cocuguma yapyirirdim diyince ege labaratuarinda yaptirdik cok sukur temizde geldi ozrllikle ikizler icin kaan bey tavsiye ediyor

Benim 10. gün değerim 155 çıkmıştı. Bebişlerimin ikisi tuttu çok şükür. Biz değerim yüksek çıkınca şüphelenmiştik ama kişiye göre değişir herhalde. İnşallah seninkilerde tutunur sımsıkı.Kabız olmamaya çalış çok etkiliyor ben diğer olumsuz denemelerimde hep kabızlık yaşamıştım. Kuru kayısı ye bol su iç kabız olmamak için. Senin de 9 gün sonra güzel haberlerini alalım inşallah:anneadayı:

önerilerin için sağol canım sık sık okudum ve duydum düzenli tuketelim o zaman kayısıyı..şafak 9 inşallah tutunurlar

Kizlar kendimi cok kötü hissediyorum cok mutsuzum duygularimi anlatan candan bir dostum yok milletin derdini ben dinlemekten biktim dertte dert olsa yik kaynanam yok kocam yok cocuklarim bencok bunaldim son gunlerde sabrim kalmadi hep aglak istiyorum icim yaniyor bu dunyada tek hayelim bir sürü cocugum olmasiydi oda olmadi biktim isyan etmek istemiyorum ama sabrimda bitti icimi bir yere dokmem lazimdi can dostlatim beni benim gibi olan anlar piskologami gitsem diye düşünüyorum
Bana da insanların dertleri çok saçma geliyor. yani şu an içinde bulunduğum durum benim elimden geleni yaptığım halde olması sadece ve sadece Allah'a bağlı olan durum.. Gerçekten zor.. Ağlamak istediğinde ağla kasma kendini. Eşinle konuş yani ona dök içini ya da annene. Yürüyüşler yap o da çok iyi geliyor ve bol bol dua et.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Bugünler geçecek inşallah, Allah amansız hastalık vermesin..

benimde ikiz bebeklerin olacak insallah bu harmony testini kac liraya yaptirdin?
Canim ege labda 1850 tlye yaptirdik onu da indirimle 2250den indirdik kaan bey kartini vermisti ben ikiz olmasada yaptirirdim cok kapsamli ve onemli bir testmis genetik olarak herseyine bakiyorlar hamileligi boyunca icinin rahat etmesini isteyen herkese tavsiye ederim

X