Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kızlar bende de cikolata kisti var. Aslında malumunuz tam Olarak anlaşılması için Laparoskopi yapılması lazım. Benim ca 125 değerim düşük ve boyut 2 cm ve tek tarafta. Kaan bey bana da gecici menapoz uygulariz demişti. Peki aslında ca125 dusuk olmasi onun çikolata olmadığını göstermiyor mu? Korkuyorum bu menapoz olayından.Cikolata kisti olan arkadaşlarım herkese aynısı mı uygulandı. Ne kadarlık sokuyor menapoz a? Ne gibi etkisi oluyor

Niye sokuyor menepoza

UOTE="izmirdilek, post: 39952603, member: 658278"]Arkadaşlar kontrolümü oldum çok kötüyüm canım çok sıkkın yumurtalar o kadar hap iğnelere rağmen büyümüyor yıkıldım yine olmucak gibi geliyor yine bana bilmiyorum şuan kafam bom boş ve sağlıklı düşünemiyorum ama umudumu yitirmiş gibyim şuan çok üzgünümmm[/QUOTE]
Canım sakın ümitsizliğe kapılma. Sen elimden geleni yap gerisini allaha bırak. Inan senin için hayırlısını verecektir. Birde küçük bir tavsiye 7 gece boyunca yatmadan evvel 2 rekat namaz kıl ve ardından yasin oku. Kalbinden geçen ve ihtiyacın neyse Rabbim hayırlısı ile verecektir. Inan faydasını göreceksin

Merhaba bende de var cikolata kisti ama benkm ca 125 yuksekti senin kac cikiyor? Bir tek degere bakilmiyor ultrason goruntusunden de anlasiliyormus bende menopoz tedavisi gordum 3 ay ve visanne ictim baya geriledi degerim de dustu bu sayede ve transferim yapildi sende daha cok ise yarayabilir kucukmus kistin korkma yani ben menopoz ignelerinden cok rahatsiz olmadim acikcasi ama kisiden kisiye degisir tedavin iyi gider insallah amh falan bakildi

Benim ca 125 değerim 24, amh değerim 4,3 benim sorunlarımdan birisi FSH 30 falan çıkmaya başladı son zamanlarda. Kaan Bey ben amh ı baz alırım diyor ama benim fsh aklımı baya kurcalıyor. Niye yükselip duruyor kistin bir etkisi mi anlayamadım.

Merhaba benim de ca125 düşüktü ama kist 6,5 cmdi. Gecen hafta laporoskopi ile alındı bugun gittiğimde menopoz tedavisi için konusucaz 2 ay demişti ameliyat sonrasında ben de biraz korkuyorum bu sürecten insallah kolaylıkla atlatırız

Merhaba canım. Evet bende çikolata kisti ameliyatı oldum ve 3 ay zoladex diye bir iğneyle adet görmemi engelledi dr. Geçici menapoz diyolar bu duruma. Ama sonrasında ilacı bırakınca da adet olamadım 1 ay kadar. Sonra düzeldi ok şükür.

Canım sakın ümitsizliğe kapılma. Sen elimden geleni yap gerisini allaha bırak. Inan senin için hayırlısını verecektir. Birde küçük bir tavsiye 7 gece boyunca yatmadan evvel 2 rekat namaz kıl ve ardından yasin oku. Kalbinden geçen ve ihtiyacın neyse Rabbim hayırlısı ile verecektir. Inan faydasını göreceksin[/QUOTE]
teşekkür ederim çok sağol cnm inanç bir insanım kesinlikle yapıcam allah herkesin gönlüne göre herşeyi versin yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…