- 1 Mart 2015
- 285
- 236
- 40
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #9.681
Sendeki sorun ne canim? Benim tuplerim kapaliEsim de benzer ilaclar aliyor ve daha da pahali 2 ilac daha. Aylik vitaminlerimiz 800 tl tutuyo ev kirasi gibi vallaama bizde iki tarafta da sorun var o yuzden. 1 yildir tedavideyiz. Bizim durum ekstra bir ornek .
Canim insallah guzel haberlerle devam ederiz:) nasil gecti ilkmuayenen? Ne verdi doktorun? Sizdeki problem neydi?evet canım yeni başladım tedviye 9 martta görüşmeye gittim.benim ilk denemem olacak
İlk defa boyle bir sey duydum sasirdim ikili test ikizlerde neden olmuyor anlayamadim.gerci ben o karari veremem kimseyi o durumda birakmasin bilmekte istemem dogrusu allahin takdiri.canım ben epey araştırmıştım bana gerek yok demişti çok açıklama yapmamıştı ama seninki ikiz gebelikti dimi? ikili test yapılamıyor sizde üçlü testte ikiz olunca güvenilirlik direkt azalıyor eğerkaan bey size tavsiye ettiyse durumunuz varsa yaptıabilirsin.ama sonuçlara göre kararın ne olcak onu düşün öyle yaptr eğer bebeklerimle sonuna kadar devam diueceksen hiç yaptırma Allah ın izni ile sapasağlam doğarlar inşallah :)
Canım senin ikiz değil miydi? Sen ikili test mi yaptırdın?kaan beye devam mi edeceksinizİlk defa boyle bir sey duydum sasirdim ikili test ikizlerde neden olmuyor anlayamadim.gerci ben o karari veremem kimseyi o durumda birakmasin bilmekte istemem dogrusu allahin takdiri.
İlk defa boyle bir sey duydum sasirdim ikili test ikizlerde neden olmuyor anlayamadim.gerci ben o karari veremem kimseyi o durumda birakmasin bilmekte istemem dogrusu allahin takdiri.
Benim de nasipse Cumartesi canım. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Öncelikle slm transver olucak Arkaslarim hepinizinki hayirlisiyla tutar insallah kac yumurtaniz toplandi ve kactane koyulacak merak ettim allah yar ve yardimciniz olsun
merhaba arkadaslar....... buraya ne zaman girsem güzel seyler duyuyorum,,sonuclar genelde pozitif bu da cok güzel tabikimerak ettim ..hamile arkadaslara sormak istiyorum ; transfer islemi nasil bir ortamda ve ne kadar sürdü ,,ne kadar dinlendiniz transfer günü ve tabiki transferden test gününe kadar zamaninizi hep yatarak mi gecirdiniz ,neler yaptiniz ,,????????????????? *** ( kafamda deli sorular )
@tombiliboGTY bebeklerinize kavuştunuz insallah sizi hiç bırakmazlar
Amin cnm cok sagol hayirlisiyla bunu da atlattik sira geldi sonuclara insallah olumlu olur dun erkranda gorunce cok duygulandim cok farkli bir duyguymus allah kimsenin emegini bosa cikartmasin insallah. Ben kabiz olmamak icin kayisi ve uzum hosafi iciyorum tavsiye ederimTransfer olacak arkadaslar bu cuma gununun yuzu suyu hurmetine Rabbim emeklerini bosa cikartmasin. Transfer olacak arkadaslar kabiz olmamaya calisin. Ben transfer gununden itibaren her aksam yatarken DUPHALAC bitkisel surup ictim kabiz olmamak icin ise yariyor. Kaan bey onetmisti.Sukur mucizelerime kavustum.
Insallah hepimizin sonuclari olumlu olur haftaya guzel haberler veririz. Senin kacta oldu transferin cnm:))) evet kavuştum sonunda inşallah canım
Allah dualarinizi kabul etsin cnm sizde sag saglim bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz insallahTransferi olacak arkadaşlar @misscaglayan,GTY ve @Tombiliboo melekleriniz yakında sizinle. Ekrandan gözümü ayıramamıştım o anda bile ve sürekli dua etmiştim. Bugünde sizin için dua ediyor olacağım. Hep sizinle kalsınlar, sağlıkla doğsunlar inşallah :)
Hayırlı olsun 9 gün sonra güzel güzel sonyclar yaz bize bol bol yat dinlenamin canım .. benim 8 yumurtam toplandı, 5 embriom, oluştu 2 tane transfer edildi.
Size de hayırli olsun minnaklari kucaginiza almaya az kaldı :)Allah dualarinizi kabul etsin cnm sizde sag saglim bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz insallah
Insallah hepimizin sonuclari olumlu olur haftaya guzel haberler veririz. Senin kacta oldu transferin cnm
Insallah hepimizin sonuclari olumlu olur haftaya guzel haberler veririz. Senin kacta oldu transferin cnm