Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

İlk defa boyle bir sey duydum sasirdim ikili test ikizlerde neden olmuyor anlayamadim.gerci ben o karari veremem kimseyi o durumda birakmasin bilmekte istemem dogrusu allahin takdiri.

İlk defa boyle bir sey duydum sasirdim ikili test ikizlerde neden olmuyor anlayamadim.gerci ben o karari veremem kimseyi o durumda birakmasin bilmekte istemem dogrusu allahin takdiri.
Canım senin ikiz değil miydi? Sen ikili test mi yaptırdın?kaan beye devam mi edeceksiniz

Neden olmadigindan çok emin değilim ama sanırım sonuçlarınin dogruluk payı az olduğu icin pratikte uygulanmiyor sadece ense kalinliklari ile degerlendiriliyo. Rabbim kimseyi o karari vermek zorunda birakmasin rvlatlarimizi sagsalim bize bagislasin.

öncellikle ilk gittiğinde kan veriyorsun sonra 5 dakka bekleyip seni hazırlamak için odana götürüyorlar ,pembe önlüklerini giyiyorsun :) ve sıkışık olman lazım. yumurta toplama işlemi olduğu ameliyathaneye goturuyorlar seni 3-5 dakka suruyor hazırlanman. sonra da transfer işlemi oda aynı muayne oluyormuşsun gibi düşün hiç bişey hissetmiyorsun ve olan biteni ekrandan takip edebiliyorsun 2 dakkada transfer işlemi sürüyor ve işteeee bu kadar kardan bebeğini almış oluyorsun :) odana geldiğinde en az 1 saat yatman gerekiyor daha sonra taburcu oluyorsun çok yatma vermiyor kaan bey tabi kişiden kişiye değişebilir. şimdi 9 günün geçmesini bekliyorum gebelik testim var

Amin cnm cok sagol hayirlisiyla bunu da atlattik sira geldi sonuclara insallah olumlu olur dun erkranda gorunce cok duygulandim cok farkli bir duyguymus allah kimsenin emegini bosa cikartmasin insallah. Ben kabiz olmamak icin kayisi ve uzum hosafi iciyorum tavsiye ederim

Allah dualarinizi kabul etsin cnm sizde sag saglim bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…