- 15 Nisan 2014
- 193
- 413
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #9.741
Bugun kontrolum vardi medifemada ikili testi ben istemedim uclu ve dortlu de ikizlerde yapilamiyormus kan degeri yuksek ciktigi icin dogru cikmiyormus sonuc.Neden olmadigindan çok emin değilim ama sanırım sonuçlarınin dogruluk payı az olduğu icin pratikte uygulanmiyor sadece ense kalinliklari ile degerlendiriliyo. Rabbim kimseyi o karari vermek zorunda birakmasin rvlatlarimizi sagsalim bize bagislasin.
ananası pek önermiyorlar rahim kaslarını gevşettiği için düşüğe sebep oluyormuş diye duydum dut kurusu kabak çekirdeğini öneririm tabi tercih sizinTransvet olan arkadaşlar ananas tutunmaya yardimci oluyormuş bol bol yiyin arkadaşlar
peki test yaptırmadın mı canım sanırım senin de ikizdi.kafam çok karışık ikiz olan arkadaşlar testleri ne yaptınız bilgi verirseniz sevinirim.....Bugun kontrolum vardi medifemada ikili testi ben istemedim uclu ve dortlu de ikizlerde yapilamiyormus kan degeri yuksek ciktigi icin dogru cikmiyormus sonuc.
ayyy sohan çok tşk ederim ben de açıkcası düşünüyorum onca para döktük tüp bebek için bunu da yaptırmalıyım diyorumCanim ben yaptirdim Kaan bey ben olsam cocuguma yapyirirdim diyince ege labaratuarinda yaptirdik cok sukur temizde geldi ozrllikle ikizler icin kaan bey tavsiye ediyor
hadi gözün aydın çok şükür çok sevindimCanim ben yaptirdim Kaan bey ben olsam cocuguma yapyirirdim diyince ege labaratuarinda yaptirdik cok sukur temizde geldi ozrllikle ikizler icin kaan bey tavsiye ediyor
Canim bence yaptir icin rahat eder ben yaptirdigim halde acaba baska neler yapabilirim diye arastiriyorum biseylerin eksik kalmasindan korkuyorum hayirlisiyla alsskta evlatlatkmizi kucagimiza rahatlasak onlar dogana kadar biz boyle diken ustunde olucaz galibaayyy sohan çok tşk ederim ben de açıkcası düşünüyorum onca para döktük tüp bebek içiny aptırmalıyım diyorum
Cok tesekkur ederim canim Rabbim hepimize guzel testler guzel kontroller nasip etsin insallah bu yolda emek veren herkesin yuzunu guldursun insallahhadi gözün aydın çok şükür çok sevindim
aynen cnım ya rabbim sağlıklı hayırlı ayıpsız eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin inşşşşşşCanim bence yaptir icin rahat eder ben yaptirdigim halde acaba baska neler yapabilirim diye arastiriyorum biseylerin eksik kalmasindan korkuyorum hayirlisiyla alsskta evlatlatkmizi kucagimiza rahatlasak onlar dogana kadar biz boyle diken ustunde olucaz galiba
Amin canim insallahaynen cnım ya rabbim sağlıklı hayırlı ayıpsız eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin inşşşşşş
Insallah cnm hayirlisi Artik biz elimizden geleni yaptik gerisi allahin takdiri sana tek embriyo mu kondubendede çikolata kisti vardı ama ben kaan beyi tanımadan bir yıl önce ameliyat olmuştum ama yinede bende transfer öncesi 25 ay kadarsunni menopozdaydım şükürler olsun ki kızım benimle inşallah senin minik bıdıklarda annesini bırakmaz canım :)
Canim umitsizlige kapilma sakin birgun sen de bebisinle olucaksin insallah burdan yazicaksin yeri gelicek bulantilarindan sikayet ediceksin yerigelicek testlerinden bebisinden bahsediceksin insallah Rabbimin izniylecnm hepinize destekleriniz ve bu kadar moral verdiğiniz için çok teşekkür ederim çünkü en yakın arkadaşına dahi kimseye bunları anlatamıyorsunuz ve soramıyoruz burda hepimiz aynı kaderi paylaştığımız için birbirimizi çok iyi anlayıp fikir ve örnekler verip yine de 1 ümit var bak olmuş diyoruz evet sabır düşünmemek stres yapmadan sabırla beklemek gerek nasipse allah yazdıysa olucak hıı bu arada yaşım 35 10 aydır tedavi görüyorum kaan bey ile birlikte daha önce 1 sene boş geçti sizleri öpüyorum çok sağolun gerçekten şimdi biraz daha iyi oldum sayenizde ....
Benim 6,5 cm di Kaan Bey ameliyata cok sıcak bakmadıklarını soyledi ama bu tabi kişiden kişiye değişiyor benim ca degerlerim düşük ama kist buyuktu tam olarak ne oldugu anlasılamadı degerler dusuk olunca once menopoza sokalım dedi sonra ultrasonda tekrar bakınca durum hosuna gitmedi biz bunu alalım dedi acmadan tam olarak cikolata kistimi anlayamayız baska bir sey de olabilir ama orda durmasını istemiyorum dedi ve laproskopi yi kendisi yaptı gayet iyi gectiğini soyledi pzt gunu kontrole gittiğimde tedaviyi konusucaz ama bi iki ay kadar gecici menopoz tedavısı demiş aileme acıkcası ben ameliyat olma konusunda rezervi düşürdüğünü vs biliyorum ama kaan bey e cok guveniyorum o yuzden mutlaka bir bildiği vardır diye düşündüm ve tamamen ona bıraktım hakkımızda hayırlısıMerhaba bende de cikolata kisti var ama ameliyat onermedi kaan bey senin kac cmdi ki ameliyat oldun ameliyatini kaan bey mi yapti benim dun transferim oldu oncesinde bende 3 ay gecici menopoza girdim iki yumurtaligimda da vardi kücüldü 4 cm bi yerde 3 cm bi yerde vardi simdi 2 cm falan
Canım hangi ilacı kullandıgını burda yazabiliyor musun bilmiyorum ama sanırım bazıları tuylenme vs yapıormus acıkcası bunlardan korkuyorum ben insallah sonu hayırlı ve güzel olurben :) ameliyat sonrası 3 ay sunni menopoza girdim ancak o zaman daha kaan beyi tanımamıştım gittiğim dr iki kez aşılama yapalım demişti aşılamalr olumsuz oldu sonra bi süre ara verdim haziran ayında kaan beyle başladım opudan sonra tekrar sunni menopoz için ilaç kullandım yani bir yıl arayla iki kez o zor süreci yaşadım şükretmelisin ki seninkiler sıcaklara gelmiyor ben temmuz ağustos aylarında menopozdaydım. için rahat olsun Allah ın izni ile kaan beyle birlikte bu süreci atlatırsınız ve bebeğine kavuşursun canım :) ben menopoz sonrası hiç adet olmadan direkt histeroskopi oldum ardındanda transfer oldum ama benim embriyolarım öncden dondurulmuştu seninki benimkinin tersi olacak yada benimki tamamen tersti neyse önemli olan varılan sonuç.. hayırlı haberler verirsin inşallah.
Gecmis olsun cnm hakkimizda hayirlisi olsun kaan bey uygun gorduyse dogrudur cunku 4cm e kadar müdahale etmiyoz demisti bana da muayeneye gittigimde ameliyat deseydi bende yaptircaktim artik ama gerek gormedi ca degerim benim 86 idi visanne kullandim birde menopoz ignesi degerim 19 a düstü kistte kücülünce basladik tedaviye senin de iyi olur insallah senin gibi ameliyat olup hamile olan arkadasimiz var bu sayfada bunlarda bizim sinavimiz iste rabbim dermansiz dert vermesinBenim 6,5 cm di Kaan Bey ameliyata cok sıcak bakmadıklarını soyledi ama bu tabi kişiden kişiye değişiyor benim ca degerlerim düşük ama kist buyuktu tam olarak ne oldugu anlasılamadı degerler dusuk olunca once menopoza sokalım dedi sonra ultrasonda tekrar bakınca durum hosuna gitmedi biz bunu alalım dedi acmadan tam olarak cikolata kistimi anlayamayız baska bir sey de olabilir ama orda durmasını istemiyorum dedi ve laproskopi yi kendisi yaptı gayet iyi gectiğini soyledi pzt gunu kontrole gittiğimde tedaviyi konusucaz ama bi iki ay kadar gecici menopoz tedavısı demiş aileme acıkcası ben ameliyat olma konusunda rezervi düşürdüğünü vs biliyorum ama kaan bey e cok guveniyorum o yuzden mutlaka bir bildiği vardır diye düşündüm ve tamamen ona bıraktım hakkımızda hayırlısı
yok canım iki tane konulmuştu ama biri sanırım kardeşiyle anlaşamadı çekti gitti :) yani bi tanesi tutunduInsallah cnm hayirlisi Artik biz elimizden geleni yaptik gerisi allahin takdiri sana tek embriyo mu kondu
ilaç ismi vermenin sakıncası yok sanırım sürekli yazıyoruz çünkü ben ilk ameliyat olduğumda o doktorum lucrin depot 3.75 vermişti. kaan beyde decapeptyl depot 3.75 verdi isimleri farklı ama işlevleri aynı. ama decapeptyl çok daha iyi gelmişti bana. lucrin kullanırken çok sorun yaşamıştım özellikle sıcak basmalarım çok olmuştu birde aşırı kabızlık sorunum olmuştu. ama tüylenme gibi bi belirtim olmadı aaa unutmadan bolca kilo alıyorsun almamak için spor yap birde yediklerine dikkat et o süreçte ben hiç dikkat etmedim. lucrinde 6 kilo almıştım sonra 3 ünü vermiştim decapeptyldede 5 kilo aldım onu veremedim transfer oldu üstüne şimdi hamilelik kilolarını alıyorum Allah tan zayıf biriyim eksiklerim tamamlanmış gibi oldum. ameliyat öncesi 58 kiloydum 66.5 ile tranfer oldum :) şimdi 71imCanım hangi ilacı kullandıgını burda yazabiliyor musun bilmiyorum ama sanırım bazıları tuylenme vs yapıormus acıkcası bunlardan korkuyorum ben insallah sonu hayırlı ve güzel olur
Uyarıyı dikkate alacagım :) ben de hiçbir zaman kilolu olmadım zayıftıö hep ama bu son vitaminlerle falan 2 kilo almısım artık bu surecte havalar da güzelleşir yürürüm en azından bu menopoz süreci beni biraz strese soktu şimdiden insallah cabucak biter gecerilaç ismi vermenin sakıncası yok sanırım sürekli yazıyoruz çünkü ben ilk ameliyat olduğumda o doktorum lucrin depot 3.75 vermişti. kaan beyde decapeptyl depot 3.75 verdi isimleri farklı ama işlevleri aynı. ama decapeptyl çok daha iyi gelmişti bana. lucrin kullanırken çok sorun yaşamıştım özellikle sıcak basmalarım çok olmuştu birde aşırı kabızlık sorunum olmuştu. ama tüylenme gibi bi belirtim olmadı aaa unutmadan bolca kilo alıyorsun almamak için spor yap birde yediklerine dikkat et o süreçte ben hiç dikkat etmedim. lucrinde 6 kilo almıştım sonra 3 ünü vermiştim decapeptyldede 5 kilo aldım onu veremedim transfer oldu üstüne şimdi hamilelik kilolarını alıyorum Allah tan zayıf biriyim eksiklerim tamamlanmış gibi oldum. ameliyat öncesi 58 kiloydum 66.5 ile tranfer oldum :) şimdi 71im
Çok şükür canım kavuştum. Inşallah on gün sonra güzel haberler verebilirim@tombilibo @GTY bebeklerinize kavuştunuz insallah sizi hiç bırakmazlar
Sağol canım ben de aldım miniklerimi. Inşallah bizi hiç bırakmazlar.canım işlemin inşallah hayırlısıyla geçer dular seninle