Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

merhaba arkadaşlar ne zamandır giremedim. ama güzel haberler var sanırım. @nisan8335 ve @phoyt tebrik ederim. inşallah Allah tamamını erdirir. ve transferi olacak arkadaşlarım Tombiliboo Tombiliboo misscaglayan misscaglayan GTY GTY inşallah herşey yolunda gider ve bebekleriniz sizi hiç bırakmaz. ve sizlerdende güzel haberler alarak bizlerde umutla yolumuza devam ederiz inşallah. ve opusu olacak arkadaşlarıma da hayırlısı olsun bol bol ve kaliteli yumilerin olur inş. atladığım arkadaşlar olabilir en iyi dileklerim bu yoldaki tüm anne adayları için.
Canım çok sağolsun iyi dileklerin için. Allah hepimizin kucağını tez vakitte doldursun inşallah

Kızlar merhaba. Kaan beyin istediği kan tahlili sonuçlarımı aldım ve sedimantasyon yüksek çıktı. Sonucu Faxlarsınız Demişti ama sanırım gidip Konuşmayı tercih edeceğim vakti varsa. Siz hatırlıyor musunuz sedimantasyon değerinizi? 1 saatte en yüksek referans değer 20 olmalıyken benim ki 50.
bizden hiç sedimentasyon istemedi ama canım bu enfeksiyon durumlarında ve romatizmal hastalıklarada yüksek çıkar çok takılcak bi durum değil.

bizden hiç sedimentasyon istemedi ama canım bu enfeksiyon durumlarında ve romatizmal hastalıklarada yüksek çıkar çok takılcak bi durum değil.
Cevapladığın için teşekkür ederim canım. Bende öyle düşünüyorum geçen hafta Boğaz'ım enfeksiyon kapmıştı onunla ilgili olabilir diye düşündüm umarımda Öyledir.

merhaba arkadaslar....... buraya ne zaman girsem güzel seyler duyuyorum,,sonuclar genelde pozitif bu da cok güzel tabiki :KK66: merak ettim ..hamile arkadaslara sormak istiyorum ; transfer islemi nasil bir ortamda ve ne kadar sürdü ,,ne kadar dinlendiniz transfer günü ve tabiki transferden test gününe kadar zamaninizi hep yatarak mi gecirdiniz ,neler yaptiniz ,,????????????????? *** ( kafamda deli sorular :KK70: )

Öncelikle slm transver olucak Arkaslarim hepinizinki hayirlisiyla tutar insallah kac yumurtaniz toplandi ve kactane koyulacak merak ettim allah yar ve yardimciniz olsun

kızlar bi şey soracam şimdi...
yumurta toplama zamanında genel anestezi veriyorlarmış ya :KK43:
ben uyumak istemiyorum...
yani genel anestezi olmadan toplanmıyormu yumoşlarım..:KK64:
vallahi gözleri açık giderim....:-)

kızlar bi şey soracam şimdi...
yumurta toplama zamanında genel anestezi veriyorlarmış ya :KK43:
ben uyumak istemiyorum...
yani genel anestezi olmadan toplanmıyormu yumoşlarım..:KK64:
vallahi gözleri açık giderim....:-)
Benim bildigim kadariyla toplanmiyor cunku acili bi islem dayanamazsin bende anesteziden korkuyodum ama alistim artik zaten 15 dk bi islem hic korkma yani

Transfer olacak arkadaslar bu cuma gununun yuzu suyu hurmetine Rabbim emeklerini bosa cikartmasin. Transfer olacak arkadaslar kabiz olmamaya calisin. Ben transfer gununden itibaren her aksam yatarken DUPHALAC bitkisel surup ictim kabiz olmamak icin ise yariyor. Kaan bey onetmisti.Sukur mucizelerime kavustum.

X