Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kızlar günaydın bugün minik mucizemi gördük ve kalp sesini dinledik abimizede müjdeyi verdik ondan mutlusu yok rabbime binlerce şükürler olsun iinşallah hepiniz en kısa zamanda bu mutluluğu yaşarsınız dualarım sizinle :)
Çok çok çok sevindim canım gözünüz aydın rabbim sağlıkla sihhatle kucaginiza almayı nasip etsin

Kızlar günaydın bugün minik mucizemi gördük ve kalp sesini dinledik abimizede müjdeyi verdik ondan mutlusu yok rabbime binlerce şükürler olsun iinşallah hepiniz en kısa zamanda bu mutluluğu yaşarsınız dualarım sizinle :)[/QUOTE
Çok sevindim, hayırlı olsun Rabbim kucağına almyı nasip etsin.

Merhaba kızlar, Kaan hoca tedaviye başlamadan önce vücuttaki D vitamini oranının kaç olmasını istiyor, bilginiz varmı...

Kızlar günaydın bugün minik mucizemi gördük ve kalp sesini dinledik abimizede müjdeyi verdik ondan mutlusu yok rabbime binlerce şükürler olsun iinşallah hepiniz en kısa zamanda bu mutluluğu yaşarsınız dualarım sizinle :)
senin adına çok sevindim allahım sağlık bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

Agapocum çok sevindim. Gözünüz Aydın. Oğlunun sevincini tahmin edebiliyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Inşallah darısı bizlerin başına. Dualarından eksik etme

Canım toplamadan 24 gün sonra histo oldum. Daha transferim olmadı. Salı günü kontrolüm var. Kaan bey Kalınlaşmamı yeterli görürse transfer tarihim belli olacak inşallah.
anladim cnm.. yani benim rahat 2 aya ihtiyacim var öyle degil mi tedavi icin eger bu sekilde problemsiz giderse hersey...ben yurt disindayim o yüzden bunlari soruyorum,,gidip gelme süremiz kisitli özellikle esimin..neyseki esim sadece sperm verecek... aksi birde merkez benim kalacagim yere baya uzak ;(

anladim cnm.. yani benim rahat 2 aya ihtiyacim var öyle degil mi tedavi icin eger bu sekilde problemsiz giderse hersey...ben yurt disindayim o yüzden bunlari soruyorum,,gidip gelme süremiz kisitli özellikle esimin..neyseki esim sadece sperm verecek... aksi birde merkez benim kalacagim yere baya uzak ;(
Evet canım 2-2.5 ay gibi bir süre gerekiyor. Eşin arada gelir gider. Nerde kalacaksın? Birçoğumuz dışarıdan geliyoruz zaten. Ben de Aydın'dan geliyorum mesela

cok sevindim agapocummm :))
allah sağlıkla tamina erdirsin inş. bütün hamile arkadaşlarımın.
Bize de bugünleri nasip etsin.
Cuma duamızı da yaptık :)
tebrik ederim çok güzel allah kucağına almayı nasip etsin cnm darısı başımıza inşallah hepimizin.

Evet canım 2-2.5 ay gibi bir süre gerekiyor. Eşin arada gelir gider. Nerde kalacaksın? Birçoğumuz dışarıdan geliyoruz zaten. Ben de Aydın'dan geliyorum mesela
transferden sonrasini da sayarsak daha fazla zamana ihtiyacim olacak saniyorum,,,ben de izmir disindayim ,,ailem izmir de allahtan,,sagolsunlar manevi olarak yanimdalar herzmn ,,esim bu durumda en fazla 2 hafta kalir benimle saniyorum .. is basa düsecek anlasilan ,,hersey yolunda gitsinde ben raziyim,,rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin cnm..ilk tedavin mi olacak ???

arkadaslar esimin sperm sayisi az cikti..ben de hersey normal.. bu sebepten tedaviye basliycaz ins kaan hocayla birlikte..Hamile arkadslar cok okudugum kadariyla kaan beyle tedavi baslayip.... aralarinda bu durumdan dolayi tedaviye baslayip pozitif sonuc alanlar var mi ?? merak ettim ,,cvp yazarlarsa cok sevinrm..

arkadaşlar herkese merhabalar..uzun zamandan beri sayfamıza giremedim.benim transferim oldu ve salı günü tahlilim vardı.çok şükür HAMİLEYİİİMMM:)) bugün de tahlilimi tekrarladık.artışı da iyi çıktı.şimdi çarşamba günü bir kez daha beta hcg bakılacak.rabbime binlerce kez şükürler olsun.rabbim en kısa zamanda sizlere de bu mutlu haberi almayı nasip etsin inşallah..

arkadaşlar herkese merhabalar..uzun zamandan beri sayfamıza giremedim.benim transferim oldu ve salı günü tahlilim vardı.çok şükür HAMİLEYİİİMMM:)) bugün de tahlilimi tekrarladık.artışı da iyi çıktı.şimdi çarşamba günü bir kez daha beta hcg bakılacak.rabbime binlerce kez şükürler olsun.rabbim en kısa zamanda sizlere de bu mutlu haberi almayı nasip etsin inşallah..
Tebrikler gözünüz aydın rabbim kucaginiza sagsalim almayı nasip etsin

Gözün aydın canım Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin darısı bekleyenlerin başına :KK66:

tebrik ediyorum..allahim saglikla kucaklamayida nasip etsin ins,,probleminiz neydi acaba ??

X