- 15 Nisan 2014
- 193
- 413
- Konu Sahibi mavinehir17
- #9.201
Benimde esimin spermi azdi 4 milyondan yukari hic cikmadin hatta 0 a indi sifirla gittik hastaneye vitaminlerle hem kalitesini hemde sayisini yukseltip tup bebek yaptik kaan bey en basindan beri sizin olacak bu sefer baska bir secenek yok dedi hep % 80 sansiniz var sizin dedi uc basarisiz tup bebekten sonra 4 tup bebegimi irenbede yaptik iki transfer yapildi ikiside tuttu ikizlerime hamileyim en sansli hastalardaniz biz bende hic bir problem yok sende varmi tek esinden dolayiysa allahin izniyle ve kaan beyin tecrubesiyle olacak inan.kaan bey herkese once soguk geliyor banada oyle gelmisti ama sonucu alinca esim cikarken helal olsun aldiklari para dedi.alaninda super bir doktor.slm ..Ben de Irenbe 'de Kaan Bozkurt ile basliycam tedavime allahin izniyle..Simdi Vitamin haplarimizi aliyoruz kari koca ikimiz..sizlere sormak istedigim Kaan bey bana biraz soguk ve ilgisiz geldi acaba bana mi öyle geldi diye sizlerinde fikrini almak istedim,,Daha tam tedaviye de baslamadik oysaki hazirlik asamasindayiz..Dolayisi ile acaba yanlis mi yapiyorum demeden edemiyorum,,,aksine herkes de cok olumlu düsünceler yazmis gördügüm kadariyla,,ben emin olmak icin yinede bir danismak istedim sizlere..Bir de bizim problemimiz esimin sprem sayisi az ,,bu sekilde tedaviye baslayip pozitif sonuc alan varsa yazarsa cok sevinirim.. Rabbim cümlemizin yardimcisi olsun