- 10 Kasım 2014
- 237
- 775
- 49
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #8.781
hayırlı olsun canıımm.. cimcimeler çoğalıyor...kızlar bir cimcimede benden geliyor bugün kız olduğunu öğrendim kaan bey banada 12. haftada oğlana benziyor ama daha çok küçük demişti sonra 14. haftada yüzüstü yatıyordu ama kıza benziyor dedi bugün öğrendim kızmış
Hayırlı olsun canımmm. inş değerin katlanır, çabucak büyür bebiş...kızlar galiba hamileyim:))))) 11. günüm 26 kusur cıkmışşşş iyimi
hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlarr benim 10.gun degerim 155 bugun 14.gun degerim701cikti :)))) Kaan bey cumartesi gunu ultrason icin cagirdi
İns. cnm... kan verdim bugun ben inaniorum ins. hersey cok guzel olcak bunu bile gormek cok guzel... Beraber savasioruz hayata tutunmak icinHayırlı olsun canımmm. inş değerin katlanır, çabucak büyür bebiş...
sanada canımmmm gebişlerin duası kabul olur bi,zede dua ettGünaydın arkadaşlar. Hayırlı bir hafta olsun inşallah.
Canım benim her gün dualarımdasınız. Eskiden ölü gibi uyurdum ne ezan duyardım ne bir şey. Şimdi en derin uykuda bile olsam ezanla uyanıyorum her gün istisnasız. İlk işimde sizler için dua etmek oluyor. Rabbim kabul etsin inşallah. Sizlerde sizden sonra bekleyenler için dua edin.sanada canımmmm gebişlerin duası kabul olur bi,zede dua ett
Bende hiç lekelenme olmadı canım ama korkma dondurulmuş embriyolarda lekelenme oluyormuş endişelenme senin transferin nezaman olmuştu?
Canım bendede lekelenme oldu banada normal dedi kaan bey istirat et ilaçlarını ihmal etme dedi ama yinede insan çok endişelendiriyor kalp atisini bir duysam rahatlicam ama senin miktar olarak ne kadarbenim çamaşırda birsey yok ama silince çok hafif kahverengi lik varcumartesi gidecegim kan tahlili olumlu olsada korkuyorum.ara sira lekelenmelerim oluyor doktor norrmal dedi sende lekelenme var mi
Hadi gozun aydin canim.sonuna kadar sorunsuz ilerlesin insallahhhhhKizlar degerim 60 oldu cok sukur... bebegimle emin adimlarla ilerliyoruz cok sukur. rabbim herkese yasatsin ins.
Gözünaydın canım 2 ye katlanmış çok güzel bebişin annesine naz yapıyor benceKizlar degerim 60 oldu cok sukur... bebegimle emin adimlarla ilerliyoruz cok sukur. rabbim herkese yasatsin ins.
ohhh be sonunda mutlu bir haber alabildikKizlar degerim 60 oldu cok sukur... bebegimle emin adimlarla ilerliyoruz cok sukur. rabbim herkese yasatsin ins.
Hadi gözün aydın, katlanma oranın çok iyi :) Annesini rahat bulmuş olmalıKizlar degerim 60 oldu cok sukur... bebegimle emin adimlarla ilerliyoruz cok sukur. rabbim herkese yasatsin ins.
Gozun aydin cnmKizlar degerim 60 oldu cok sukur... bebegimle emin adimlarla ilerliyoruz cok sukur. rabbim herkese yasatsin ins.
Kizlar degerim 60 oldu cok sukur... bebegimle emin adimlarla ilerliyoruz cok sukur. rabbim herkese yasatsin ins.
maşallah canım inşallah hep böyle ilerler afferin bıdığınaKizlar degerim 60 oldu cok sukur... bebegimle emin adimlarla ilerliyoruz cok sukur. rabbim herkese yasatsin ins.
Kizlar degerim 60 oldu cok sukur... bebegimle emin adimlarla ilerliyoruz cok sukur. rabbim herkese yasatsin ins.