Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Allah sağlıklı kılsın. Kucağına almayı nasip etsin tek avazda inşallah.
kızlar bir cimcimede benden geliyor bugün kız olduğunu öğrendim kaan bey banada 12. haftada oğlana benziyor ama daha çok küçük demişti sonra 14. haftada yüzüstü yatıyordu ama kıza benziyor dedi bugün öğrendim kızmış :KK36::KK36::KK36::KK36::KK73::KK73::KK73:

Kızlar aranıza yeni katılıyorum bende tüpbebek için kaan beye gittik. Eşimle bana gıda takviyesi türünden ilaçlar verdi onları kullandık tahlilleri gönderdik.ilk adetinde ara randevu Al dedi. Bundan sonra ne olacak nasıl olacak bilginiz varsa nolur bi şeyler söyleyin.

UOTE="feza2584, post: 39449959, member: 625012"]Allah sağlıklı kılsın. Kucağına almayı nasip etsin tek avazda inşallah.[/QUOTE]
Allah sağlıklı kılsın. Kucağına almayı nasip etsin tek avazda inşallah.
hayırlı olsun canımm
Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin senin adına çok sevindim. Inşallah bizlere de nasip olur

Kızlar aranıza yeni katılıyorum bende tüpbebek için kaan beye gittik. Eşimle bana gıda takviyesi türünden ilaçlar verdi onları kullandık tahlilleri gönderdik.ilk adetinde ara randevu Al dedi. Bundan sonra ne olacak nasıl olacak bilginiz varsa nolur bi şeyler söyleyin.
hoşgeldin canım ne zaman başladın ilaçları kullanmaya.tahlillerin normal çıkarsa ve tabi yumurtalarında kaan beyin istediği derecede olursa. yumurta toplanmaya başlanır

X