Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

selam canlar :)
Bloga ara vermiştim yaklaşık 2,5 ay kadar. Çünkü yazılanlardan etkileniyordum. yani kafamı uzaklaştırmam gerekiyordu bu tedaviden.
Listeyi çok merak ediyorum kimler hamile neler olmuş diye.
Biz 4. toplamaya başladık bu hafta itibariyle. Bu Cuma kaç yumurta büyüdü iğnelere cevap veriyor mu benim nazlı yumurtalar onu göreceğiz.
Hamile olanlar lütfen benim için de dua eder misiniz? Bu son olsun artık ve transfere gideyim ben de hamile haberimi vereyim.
Yoruldum artık Nisan da 1 sene olacak..
Hayırlısı tabi daha nasipte yolumuz varsa Allah izin verdiği sürece bu yolda yürümeye devam edeceğim umutla, hevesle, duayla..

inşallah ben de o mutlu yola yaklaşmışımdır...

Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bloga ara vermiştim yaklaşık 2,5 ay kadar. Çünkü yazılanlardan etkileniyordum. yani kafamı uzaklaştırmam gerekiyordu bu tedaviden.
Biz 4. toplamaya başladık bu hafta itibariyle. Bu Cuma kaç yumurta büyüdü iğnelere cevap veriyor mu benim nazlı yumurtalar onu göreceğiz.
Hamile olanlar lütfen benim için de dua eder misiniz? Bu son olsun artık ve transfere gideyim ben de hamile haberimi vereyim.
Hayırlısı tabi daha nasipte yolumuz varsa Allah izin verdiği sürece bu yolda yürümeye devam edeceğim umutla, hevesle, duayla..

İyi olmana çok sevimdim. Elbette dua ederiz. Hep dualarımızdasınız zaten. Sizler güzel haberler verdikçe ben daha çok mutlu oluyorum. Allah senin ve emek veren herkesin muradını versin canım inşallah:)

canıım hoşgeldiin hep seni merak ediyordum her listeyi günelleyişimde acaba ne yaptı diyordum hayırlısı ile bu kez yumilerin güzel cevap verir inşallah dualarımız seninle listemizin neredeyse yarısı hamile şuan inşallah diğer yarısı da kısa bir süre içinde hamile olacak :KK49::KK49::KK49:

Dualarım seninle purplelife34. Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin. Hayırlı zamanda ve en hayırlısıyla...

Cok zor bu hayat maddi gücün yoksa yasanman mümkün degil toplam ne kadar cikiyor arkadaşlar of butun terslikler beni buluyor receteyi kaybettim vitaninlerin offfff

Cok zor bu hayat maddi gücün yoksa yasanman mümkün degil toplam ne kadar cikiyor arkadaşlar of butun terslikler beni buluyor receteyi kaybettim vitaninlerin offfff
canım sakin ol kaan beye mesajat ona sana tekrar yazar ilaçları ama tavsiyem bir dahakine tansaşın yanındaki bulvar eczanesinden alman orda indirim yapıyorlar. toplam tüp bebekmi ne kadar çıkıyor diye sordun canım o kişiye ve sorununa göre değişiyor canım bizim yol falan hepsi 10 bini geçti ama 7-8 bin tutanlarda var.

Canım benim vitaminlerim 2.000 liraya yakın tutmuştu. İndirimle 1.700 gibi bir rakama almıştık. Ancak bu rakamın içimde benim çikolata kistinden ötürü yazılan iğnelerim vardı. En yüksek fiyatlı onlar olduğu için benim fiyat kabarık çıkmıştı.

canım histereskopi ve rahim çizme aynı anda ve genel anestezi altında yapılıyor.Dolayısıyla hiç ağrı hissetmiyorsun.Histo sonrası 15-20 gün arasında da transfer gerçekleşiyor genelde.

Allahtan çok uzun değilmiş arası kalbim yerinden çıkacak düşündükçe az kaldı allahım izniyle :) yarın histo için randevu alıcam. Kızlar bide bişey daha sormak istiyorum, eşim kafamı karıştırdı sen niye vitaminlerini içmiyorsun kan bey kesmeni söylemedi ki diyor.. Fakat opu dan sonra Kaan beyin yanına gittiğimde bana kesebilrsin demişti.eşim de ısrarla tam tersini diyor. Sizde nasıl oldu

Allahtan çok uzun değilmiş arası kalbim yerinden çıkacak düşündükçe az kaldı allahım izniyle :) yarın histo için randevu alıcam. Kızlar bide bişey daha sormak istiyorum, eşim kafamı karıştırdı sen niye vitaminlerini içmiyorsun kan bey kesmeni söylemedi ki diyor.. Fakat opu dan sonra Kaan beyin yanına gittiğimde bana kesebilrsin demişti.eşim de ısrarla tam tersini diyor. Sizde nasıl oldu
canım vitamin ilaçlarını bırak demişti kaan bey bana..sadece b12 plas devam dedi.ek olarak başka ilaçlar verdi..diğer bütün vitamin ilaçlarını kullanma demişti bana

canım vitamin ilaçlarını bırak demişti kaan bey bana..sadece b12 plas devam dedi.ek olarak başka ilaçlar verdi..diğer bütün vitamin ilaçlarını kullanma demişti bana

anladım canım ben en iyisi yarın hemşirelere sorayım kayıt etmiştir kaan bey mutlaka , üzgünüm şuan kullan dediyse bir ayım çöpe gitti :KK43:

X