- 10 Kasım 2014
- 237
- 775
- 49
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #8.361
canım bu arada sende kaan beyde başladın mı listemiz var senide ekleyim orayaCanım üzülme hersey yoluna girer vazgeçme sakın
Hahah bunu bi trk ben dusunmemisim :) ama.o ilac o ignelerden gitmiyor şahsen denedimben uc kez yaptirdim o iğneyi
Kesenin icinde bebekleri gorduk kalp atislarini dr ekranda gordu fakat cok kucukler dinletecek kadar degil dedi zaten alttan kamerayla gorebildi bebekleri. usten sadece kese gorunuyor.kaan bey normal dedi.kucuk dogcaklar heraldeC
Canım keseyi kalpatışını duydunuz mu ?
Ya ben doktorumu çok seviyorum valla bende bugün melekleri aldım geldim :) Kaan beyin yanına uğradım transfer sonrası çok motive ediyor kesinlikle bir de hakkınızı helal edin dedi ya hangi doktor böyle der ki asıl onun hakkı vardır üzerimizde fazla fazla. 16 sında sonucu öğreneceğim bende dualarınızı bekliyorum kızlar :)
Ya ben doktorumu çok seviyorum valla bende bugün melekleri aldım geldim :) Kaan beyin yanına uğradım transfer sonrası çok motive ediyor kesinlikle bir de hakkınızı helal edin dedi ya hangi doktor böyle der ki asıl onun hakkı vardır üzerimizde fazla fazla. 16 sında sonucu öğreneceğim bende dualarınızı bekliyorum kızlar :)
????Kızlar değeri
tamam canımAdetimi bekliyorum canım telefonla görüştüm şimdilik adet bitiminden hemen sonra gel dedi hsg denenecek
Evet canım aldım çok sağol :*laughnow Canım almışsın bebişlerini hadi bakalım hayırlısı olsun.Takvimime işaretliyorum test gününü
Gözünaydın canım inşallah sağsağlim doğsunlar :)Kesenin icinde bebekleri gorduk kalp atislarini dr ekranda gordu fakat cok kucukler dinletecek kadar degil dedi zaten alttan kamerayla gorebildi bebekleri. usten sadece kese gorunuyor.kaan bey normal dedi.kucuk dogcaklar heralde
Çok sevindim canım. GÖzün aydınKızlar değerim 720 :))))
Kızlar değerim 720 :))))
Çok güzel maşalah kacıncı gün ?Kızlar değerim 720 :))))
Canım agapocum nasılsın? Hep aklımdasın. Pzt günü de senin îçin sevineceğiz inşallahGözünaydın canım inşallah sağsağlim doğsunlar :)
Çok sağol canım 14. Gün bugün inş senîn de pztsi güzel değerlerini duyucaz :)Çok güzel maşalah kacıncı gün ?
Sağol canım çok teşekkür ederimÇok sevindim canım. GÖzün aydın