Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

inşallah canım pek umutlu değilim nedense artık.ama bir kez daha denemek istiyorum.iki üç ay ara vericem olursa olur olmazsada uğraşmıcam artık.inşallah senden güzel haberler alırız
Vazgeçmek yok canım yaşı 40 a yakın olupta mücadele edenlerimiz var bak 45 inde bile anne olanlar var biraz kafan rahatlasın bak nasıl bomba gibi başlayacaksın tedaviye dondurulmuşun varmıydı canım ?

Vazgeçmek yok canım yaşı 40 a yakın olupta mücadele edenlerimiz var bak 45 inde bile anne olanlar var biraz kafan rahatlasın bak nasıl bomba gibi başlayacaksın tedaviye dondurulmuşun varmıydı canım ?
Malesef dondurulmuş yok.dondurulmus olsa takmazdim pek.tekrar sıfırdan başlıycam ..hiç olmayacakmış gibime geliyor artık. Kaan bey çok umutluydu benden oda çok şaşırdı.. ah bu bebişler niye üzüyolar bizi ya..Hayır yani benimi beyenmediler anlamadım ki

Hadi hayırlısı. Rabbim nasipli kılsın.

hayırlısı olsun..inşallah seninki olur

Kaçıncı gün canım bugün mü baktıracaktın sen? Kaç çıktı değerin?
evet bugündü olmadı ya hislerimde yanılmadım malesef..hayırlısı buymuş deyip beklicem.inşallah en kısa zamanda kavuşurum bebişime..Allah tan kimseye söylemedim.tüp bebek yaptığımı annem bile bilmiyor sadece ben ve eşim biliyodu..ikimiz başbaşa oturup ağladık..ne kadar zor bir sınavdayız böyle.rabbim isteyen herkese versin kimseye böyle acı yaşatmasın .....dua ett ne olur hamilesin duan kabul olur

Canım gözün aydın, kavuşmuşsun bebişlerine. İnşallah sımsıkı sarılırlar sana ve hiç bırakmazlar.

Canım niye moralini bozuyorsun yasin daha 25 lütfen boyle düşünme senden 11 yas büyük biri olarak bizleri göz önüne getir Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin canim
Amin canım inşallah. Ne bileyim sanki hiç olmayacakmış gibime geliyor artık..kendimi geçtim eşim çok istiyor o benden daha çok yıprandı.. eee bide milletin çenesi var...herkesten gizli yaptık da biraz olsun daha rahatım

hayırlısı buymuş demek sabretmekten başka bişey gelmiyo elimizden..yaşım çokta küçük sayılmaz 25 yaşındayım
Karanfil im üzme hiç kendini ne yazık ki tüp bebekte her deneme %100 pozitif olamıyor biliyorsun.Ben de geçen ay negatif sonuç aldım ne yazık ki.Arada böyle şeyler olabiliyor.Yaşın daha çok çook genç ve tekrar deneyeceksin.Yılmak yok.Ben geçen ay negatif aldım bu ay yine transfer olacak mesela.Maddi gücüm elverdiğince deneyeceğim bu iş böyle.Dokuzuncuda yavrusuna kavuşanlar var hatta daha fazlası.Senin dondurulmuş yokmuş galiba.Belki 2-3 ay ara verip yeniden başlayabilirsin.Umarım bizi daha fazla bekletmez bebişlerimiz ve bir daha ki denememizde kavuşuruz bebişlerimize cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…