Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

karanfil1990 karanfil1990 canım 25 yaş tabiki de çok küçük. daha o kadar çok zamanın var ki... bak ben 40 yaşımdayım ve anca nasip etti Allah... Herşeyin doğru bir zamanı var, inan şimdi olmadıysa bunda da bir hayır var... doğru zaman geldiğinde kucaklıycaksın bebişini inşallah... sakın umudunu ve inancını yitirme....

Ya ben doktorumu çok seviyorum valla bende bugün melekleri aldım geldim :) Kaan beyin yanına uğradım transfer sonrası çok motive ediyor kesinlikle bir de hakkınızı helal edin dedi ya hangi doktor böyle der ki asıl onun hakkı vardır üzerimizde fazla fazla. 16 sında sonucu öğreneceğim bende dualarınızı bekliyorum kızlar :)
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ya ben doktorumu çok seviyorum valla bende bugün melekleri aldım geldim :) Kaan beyin yanına uğradım transfer sonrası çok motive ediyor kesinlikle bir de hakkınızı helal edin dedi ya hangi doktor böyle der ki asıl onun hakkı vardır üzerimizde fazla fazla. 16 sında sonucu öğreneceğim bende dualarınızı bekliyorum kızlar :)
:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

X