- 6 Kasım 2014
- 191
- 384
- 34
- Konu Sahibi mavinehir17
- #8.321
Kızlar malesef güzel haber veremiyorum sizlere. Test yaptırdım bugün olmadı malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı gün canım bugün mü baktıracaktın sen? Kaç çıktı değerin?Kızlar malesef güzel haber veremiyorum sizlere. Test yaptırdım bugün olmadı malesef
canım hakkında hayırlısı olsun ümidini kaybetme sakın elbet birgün pozitif sonucu alıcağına eminim benimde test günüm pazartesi bende sanki güzel haberler veremeyecekmisim gibi hissediyorumKızlar malesef güzel haber veremiyorum sizlere. Test yaptırdım bugün olmadı malesef
Canım hakkında hayırlısı olsun. Kaçıncı gündü bugünKızlar malesef güzel haber veremiyorum sizlere. Test yaptırdım bugün olmadı malesef
Canım çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun umudunu kaybetmeKızlar malesef güzel haber veremiyorum sizlere. Test yaptırdım bugün olmadı malesef
uzuldum bende kedke herkezin tutsa Dondurulmusun varsa durumunda musaitse fazla bekleme bence tabi moral toplaman sart.Kızlar malesef güzel haber veremiyorum sizlere. Test yaptırdım bugün olmadı malesef
Canım keseyi kalpatışını duydunuz mu ?uzuldum bende kedke herkezin tutsa Dondurulmusun varsa durumunda musaitse fazla bekleme bence tabi moral toplaman sart.
Bence tabi vücudun bir sürü hormon aldi birkaç ay sonra başla hemensağolun kızlar 11. günümdü değerim 0 çoktı hiç tutunmaya bile çalışmamış dedi kaan bey..ben hissetmiştim biliyodum olmayacağını ama bir umut işte.kaan bey ara verelim yaşında büyük değil dedi ama bilmiyorum pek ara vermek istemiyorum. ne yapayım sizce kafam çok karışık
Kızlar malesef güzel haber veremiyorum sizlere. Test yaptırdım bugün olmadı malesef
Canım ara ver bencede hem vücudun ilaçlardan arınmış olur hem psikolojik olarak rahatlamış olursun vee sonra gelsin bebişlersağolun kızlar 11. günümdü değerim 0 çoktı hiç tutunmaya bile çalışmamış dedi kaan bey..ben hissetmiştim biliyodum olmayacağını ama bir umut işte.kaan bey ara verelim yaşında büyük değil dedi ama bilmiyorum pek ara vermek istemiyorum. ne yapayım sizce kafam çok karışık
inşallah canım pek umutlu değilim nedense artık.ama bir kez daha denemek istiyorum.iki üç ay ara vericem olursa olur olmazsada uğraşmıcam artık.inşallah senden güzel haberler alırızCanım ara ver bencede hem vücudun ilaçlardan arınmış olur hem psikolojik olarak rahatlamış olursun vee sonra gelsin bebişler
hayırlısı buymuş demek sabretmekten başka bişey gelmiyo elimizden..yaşım çokta küçük sayılmaz 25 yaşındayımÜzüldüm senin için ama her şerde bir hayır vardır.Yaşında küçükse ve doktorumuz da tavsiye ediyorsa ara ver bir 3-4 ay hem Allah büyük belki bu sürede kendiliğinden olur yaşayanlar var
beklicez bakalım inşallah bizimde yüzümüz güler.senin dondurulmuş mu var canımMerhaba kizlar bugun histoyu atlattim cok sukur.relgli olup kalinlastirmaya basliycaz nasipse
karanfil1990 arkadasim hakkinda hayirlisi bir vadesi var herseyin olanda olmayanda Allahtan yılmak yok bak bende gecen ay olumsuz sonuc aldim ama Rabbim gucunu veriyo inan denemeye devam buda bizim sinawimiz
hayırlısı buymuş demek sabretmekten başka bişey gelmiyo elimizden..yaşım çokta küçük sayılmaz 25 yaşındayım
hayırlısı olsun canım hakkında kendini hazır hissettiğin an başla ama kaan beyin önerilerine kulak ver mutlaka.sağolun kızlar 11. günümdü değerim 0 çoktı hiç tutunmaya bile çalışmamış dedi kaan bey..ben hissetmiştim biliyodum olmayacağını ama bir umut işte.kaan bey ara verelim yaşında büyük değil dedi ama bilmiyorum pek ara vermek istemiyorum. ne yapayım sizce kafam çok karışık
Canım yaşın daha çok genç dondurulmuşun varmıy dı?hayırlısı buymuş demek sabretmekten başka bişey gelmiyo elimizden..yaşım çokta küçük sayılmaz 25 yaşındayım
Gözünaydın canım miniklerine kavuştun 10 gün sonra müjdeli haberi vermek nasip olur inşallah :)Ya ben doktorumu çok seviyorum valla bende bugün melekleri aldım geldim :) Kaan beyin yanına uğradım transfer sonrası çok motive ediyor kesinlikle bir de hakkınızı helal edin dedi ya hangi doktor böyle der ki asıl onun hakkı vardır üzerimizde fazla fazla. 16 sında sonucu öğreneceğim bende dualarınızı bekliyorum kızlar :)