- 30 Ağustos 2014
- 1.391
- 2.874
- 44
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #8.261
Noldu canım sayfanın hareketsizliğine mi kızdın ?
Canım sen nasılsın ben kafayı yiyeceğim şu tahlil günü gelsede iyi ya da kötü rahatlasam sende hiç belirti oldumu ?Walla ben burdaydım siz yoksunuz :)
Canım iyiyim bende belirti hiç olmadı sonucu öğrenene kadar düne kadar belimde hafif bi ağrı vardı dayanamadım kaan beye mesaj attım dün akşam normal dedi hepsi bugün perceneigne nin sonuç günü ama daha bir ses çıkmadı senin ne zaman sonuçCanım sen nasılsın ben kafayı yiyeceğim şu tahlil günü gelsede iyi ya da kötü rahatlasam sende hiç belirti oldumu ?
Benim pazartesi canımCanım iyiyim bende belirti hiç olmadı sonucu öğrenene kadar düne kadar belimde hafif bi ağrı vardı dayanamadım kaan beye mesaj attım dün akşam normal dedi hepsi bugün perceneigne nin sonuç günü ama daha bir ses çıkmadı senin ne zaman sonuç
Canım senin 2. Tahili ne zaman istemişti kaan bey bizden 4 gün sonra istedi de sanki genelde 2 gün sonra istiyo
İnşallah senden de güzel haberler alıcaz :)Benim pazartesi canım
İnşallaaaahhh canim benim :))İnşallah senden de güzel haberler alıcaz :)
Herkes whatsappa kaçtı hakikaten:) Buranın tadı ayrı ama bırakmayalım burayı.
Özlemcim bebişin büyüdü maşallah doğuma az kaldı heyecan vardır sende hazırlıklar başladı mı?Herkes whatsappa kaçtı hakikaten:) Buranın tadı ayrı ama bırakmayalım burayı.
Yaa whats up benide ekleyin kîme mesaj atıyodukKaçmadık. Oraya da aktif olarak katılabilen var katılamayan var. Burada nasıl biriken mesajları okuyup cevaplayabileceğimiz sorulara yanıt veriyorsak orada da aynı aslında. Burası ilk göz ağrımız. Hele kendi adıma konuşayım sizden cycas dan ve adını hatırlayamadığım tecrübeli arkadaşlardan az yardım almadım endişelerim için. KK herzaman için bir adım öndedir.
Yaa whats up benide ekleyin kîme mesaj atıyoduk