Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım benim durum karışık. Sebepsize doğru gidiyoruz. En başta FSH yüksek çıkmıştı yaşadığım yerdeki doktorlar yumurta rezervi tükeniyor dedi. Ama Kaan Bey ultrason görüntüsü ve amh a bakarak yumurta durumu iyi dedi. Şu an çikolata kisti olma ihtimali olan bir şey var. Ama o da net değil. Eşimde problem yok. Yaklaşık 8 aydır deniyoruz ama olmuyor. 2-3 ay daha dene dedi. Olmazsa tedaviye geçeceğiz.

Canım benim bir yıl oldu pco lu olduğum söylenmişti bana ama küçük bi yerde yaşıyorum ben pek doktorları ii değil Kaan beye yönlendim o yüzden daha önce buradaki doktor hsg çekmeye çalıştı ama rahim ağzı kapalıymış çekemedi bakalım Kaan bey çekebilecek mi ? Anesteziden çok korkuyorum:-(

ben yokken neler neler olmus 100 sayfanın tamamını okudum. 15 tane hamile var ben de bu hafta histo olacagım sonra da transfer. içim kıpır kıpır bu arada whatsapp ta kurulan grup oldukca pratik hızlı bilgi için orası genel bigi için burası. bekleriz ekleyelim.

herkese Allah yardım etsinnnnnn..

canım fsh ve amh değerin kaç yaşda kaç

canım benim Rabbim yardımcın olsun sana güç versin.. tamam uzaklaş ama olaki güzel bi haber aldın bizi unutma emi haberdar et

canım o halde listedeki durumunu güncelliyorum histeroskopi için bekliyor yapıyorum olumsuz sonuç görmek istemiyorum orda

canım maalesef bu endişeler hiç geçmeyecek çok zor bulduğumuz için başına birşey gelmesinden çok korkuyoruz ve sürekli en kötüsünü düşünüyoruz ama Allah ın izni ile bebişin hep seninle olacak kucağına sağlıkla aldığın günleri göreceksin

Canım çok teşekkür ederim dediğin gibi o kadar zor bulduk ki dediğin gibi senin cinsiyet bellimi bide dün belim ağrıdı baya sende de olmuşmuydu

Canım çok teşekkür ederim dediğin gibi o kadar zor bulduk ki dediğin gibi senin cinsiyet bellimi bide dün belim ağrıdı baya sende de olmuşmuydu
maalesef canım nazlı bebeğimin cinsiyeti belli değil göstertmiyo kendini benim belağrım hiç olmadı ama normal ağrıların olması hem hormonal değişim hemde kullandığımız ilaçlar hele ki progestan bunlara neden oluyor ağrılara çok takılma çalışmıyorsan dinlenemeye çalış bol bol

Korkulacak hiçbir şey yok inan bana. Zaten ne olduğunu anlamadan uyuyorsun hem de tatlı tatlı . Sonra bir bakıyorsun ki uyanıyorsun.

sağol canım insan ister istemez korkuyo bugün daha iiiyim allaha şükür umarım en kısa zamanda gösterir cinsiyetini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…