- 14 Eylül 2013
- 328
- 565
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #8.281
Evet canım büyüyor maşallah. Darısı sana ve bütün arkadaşlara olsun inşallah. Hazırlıklara başladım evet ama nasıl ve ne zaman bitiririm bilemiyorum:) Çünkü bir şey yapmaya karar veriyorum diyorum ki "daha erken biraz daha bekle". Sonra Allah korusun hadi bebek beklediğimizden önce gelirse diyorum yap bir an önce:)))) Anlayacağın git-gellerle doluyum şu aralar:)Özlemcim bebişin büyüdü maşallah doğuma az kaldı heyecan vardır sende hazırlıklar başladı mı?
@perceneige bugün tahlil yaptıracakmıydı bileniniz vamı ?
Tabi canım seve seveSelam canim.esraya mesaj attim ama sen whatsappdan yazarmisin ona beni gruba eklesin tekrar.opuyorummmm
4 gün sonra ıstedı benden de ama ben 7-9-14 yaptırmıştım sanırımCanım senin 2. Tahili ne zaman istemişti kaan bey bizden 4 gün sonra istedi de sanki genelde 2 gün sonra istiyo
4 gün sonra ıstedı benden de ama ben 7-9-14 yaptırmıştım sanırım
teşekkür ederim canım4 gün sonra ıstedı benden de ama ben 7-9-14 yaptırmıştım sanırım
canım iinşallah bebişin sana süpriz yapıp yükselir değerin cumartesi bende orda olucam inş görüşürüz dua ediyorum bugünden beri aklım hep sendeydiMerhabalar canlarimm...ancak toparlanip yazabiliorumm yogun telasli stresli bi gundu..saat on bucukta kan verdim sonucum 11.50 cikti..muallaktayiz yani anlayacaginiz..cmtsi tekrar tahlil yaptiricaz kaan hocam ne desek yalan olur evet bi gebelik soz konusu ama nasil ilerleyecegini kestirmek pek mumkun degil dedi..tsh sikintili benim ani inis cikislar olabili bi onceki denememde de olmustu ben yine bu seferde her firsatta baktirdim tsh degerime..zaten bir yildirda ilac kullaniorum..bir aydir 1.50 olan degerim bugun 5.5 cikti(kaan hocaya sonucu aldigimizda sordum henuz cikmamisti tsh..dedim yukselebilir ama hep baktirmissin gayet normal bence baktirmasansa olurmus dedimm..iki saat sonraa emine hemsire aradi kaan hocam tsh icin kullandigi ilacin dozunu iki katina cikarsin demis...boyle iste kizlar..ben hala bekliyorum Allahtan umit kesilmez..cok cok opuyorum hepinizi
Canım hakkında hayırlısı olsun înşallah. Cumartesi günü güzel haberi de buradan paylaşırsın inşallahMerhabalar canlarimm...ancak toparlanip yazabiliorumm yogun telasli stresli bi gundu..saat on bucukta kan verdim sonucum 11.50 cikti..muallaktayiz yani anlayacaginiz..cmtsi tekrar tahlil yaptiricaz kaan hocam ne desek yalan olur evet bi gebelik soz konusu ama nasil ilerleyecegini kestirmek pek mumkun degil dedi..tsh sikintili benim ani inis cikislar olabili bi onceki denememde de olmustu ben yine bu seferde her firsatta baktirdim tsh degerime..zaten bir yildirda ilac kullaniorum..bir aydir 1.50 olan degerim bugun 5.5 cikti(kaan hocaya sonucu aldigimizda sordum henuz cikmamisti tsh..dedim yukselebilir ama hep baktirmissin gayet normal bence baktirmasansa olurmus dedimm..iki saat sonraa emine hemsire aradi kaan hocam tsh icin kullandigi ilacin dozunu iki katina cikarsin demis...boyle iste kizlar..ben hala bekliyorum Allahtan umit kesilmez..cok cok opuyorum hepinizi
Merhabalar canlarimm...ancak toparlanip yazabiliorumm yogun telasli stresli bi gundu..saat on bucukta kan verdim sonucum 11.50 cikti..muallaktayiz yani anlayacaginiz..cmtsi tekrar tahlil yaptiricaz kaan hocam ne desek yalan olur evet bi gebelik soz konusu ama nasil ilerleyecegini kestirmek pek mumkun degil dedi..tsh sikintili benim ani inis cikislar olabili bi onceki denememde de olmustu ben yine bu seferde her firsatta baktirdim tsh degerime..zaten bir yildirda ilac kullaniorum..bir aydir 1.50 olan degerim bugun 5.5 cikti(kaan hocaya sonucu aldigimizda sordum henuz cikmamisti tsh..dedim yukselebilir ama hep baktirmissin gayet normal bence baktirmasansa olurmus dedimm..iki saat sonraa emine hemsire aradi kaan hocam tsh icin kullandigi ilacin dozunu iki katina cikarsin demis...boyle iste kizlar..ben hala bekliyorum Allahtan umit kesilmez..cok cok opuyorum hepinizi
Merhabalar canlarimm...ancak toparlanip yazabiliorumm yogun telasli stresli bi gundu..saat on bucukta kan verdim sonucum 11.50 cikti..muallaktayiz yani anlayacaginiz..cmtsi tekrar tahlil yaptiricaz kaan hocam ne desek yalan olur evet bi gebelik soz konusu ama nasil ilerleyecegini kestirmek pek mumkun degil dedi..tsh sikintili benim ani inis cikislar olabili bi onceki denememde de olmustu ben yine bu seferde her firsatta baktirdim tsh degerime..zaten bir yildirda ilac kullaniorum..bir aydir 1.50 olan degerim bugun 5.5 cikti(kaan hocaya sonucu aldigimizda sordum henuz cikmamisti tsh..dedim yukselebilir ama hep baktirmissin gayet normal bence baktirmasansa olurmus dedimm..iki saat sonraa emine hemsire aradi kaan hocam tsh icin kullandigi ilacin dozunu iki katina cikarsin demis...boyle iste kizlar..ben hala bekliyorum Allahtan umit kesilmez..cok cok opuyorum hepinizi
Canım allahtan ümit kesilmez inşallah değerin istenilen değere ulaşır anlamadigim sey böyle sonuca tsh mi sebep oluyormuş kacinci gün değerindi bu sonuç ?Merhabalar canlarimm...ancak toparlanip yazabiliorumm yogun telasli stresli bi gundu..saat on bucukta kan verdim sonucum 11.50 cikti..muallaktayiz yani anlayacaginiz..cmtsi tekrar tahlil yaptiricaz kaan hocam ne desek yalan olur evet bi gebelik soz konusu ama nasil ilerleyecegini kestirmek pek mumkun degil dedi..tsh sikintili benim ani inis cikislar olabili bi onceki denememde de olmustu ben yine bu seferde her firsatta baktirdim tsh degerime..zaten bir yildirda ilac kullaniorum..bir aydir 1.50 olan degerim bugun 5.5 cikti(kaan hocaya sonucu aldigimizda sordum henuz cikmamisti tsh..dedim yukselebilir ama hep baktirmissin gayet normal bence baktirmasansa olurmus dedimm..iki saat sonraa emine hemsire aradi kaan hocam tsh icin kullandigi ilacin dozunu iki katina cikarsin demis...boyle iste kizlar..ben hala bekliyorum Allahtan umit kesilmez..cok cok opuyorum hepinizi
canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun 10. gün değerin dimi bu eğer 10.gün ise bence daha fazla umut var bekleyip göreceğiz Rabbim emeklerimizin müfakatını verir inşallah dularımdasın..Merhabalar canlarimm...ancak toparlanip yazabiliorumm yogun telasli stresli bi gundu..saat on bucukta kan verdim sonucum 11.50 cikti..muallaktayiz yani anlayacaginiz..cmtsi tekrar tahlil yaptiricaz kaan hocam ne desek yalan olur evet bi gebelik soz konusu ama nasil ilerleyecegini kestirmek pek mumkun degil dedi..tsh sikintili benim ani inis cikislar olabili bi onceki denememde de olmustu ben yine bu seferde her firsatta baktirdim tsh degerime..zaten bir yildirda ilac kullaniorum..bir aydir 1.50 olan degerim bugun 5.5 cikti(kaan hocaya sonucu aldigimizda sordum henuz cikmamisti tsh..dedim yukselebilir ama hep baktirmissin gayet normal bence baktirmasansa olurmus dedimm..iki saat sonraa emine hemsire aradi kaan hocam tsh icin kullandigi ilacin dozunu iki katina cikarsin demis...boyle iste kizlar..ben hala bekliyorum Allahtan umit kesilmez..cok cok opuyorum hepinizi
canım bol bol dua et. inşallah cumartesi günü değerin yükselmiş olur. umudun hep yükseklerde olsun. rabbim yüzünü güldürecektir inşallah. hakkında hayırlısı olsun canım.Merhabalar canlarimm...ancak toparlanip yazabiliorumm yogun telasli stresli bi gundu..saat on bucukta kan verdim sonucum 11.50 cikti..muallaktayiz yani anlayacaginiz..cmtsi tekrar tahlil yaptiricaz kaan hocam ne desek yalan olur evet bi gebelik soz konusu ama nasil ilerleyecegini kestirmek pek mumkun degil dedi..tsh sikintili benim ani inis cikislar olabili bi onceki denememde de olmustu ben yine bu seferde her firsatta baktirdim tsh degerime..zaten bir yildirda ilac kullaniorum..bir aydir 1.50 olan degerim bugun 5.5 cikti(kaan hocaya sonucu aldigimizda sordum henuz cikmamisti tsh..dedim yukselebilir ama hep baktirmissin gayet normal bence baktirmasansa olurmus dedimm..iki saat sonraa emine hemsire aradi kaan hocam tsh icin kullandigi ilacin dozunu iki katina cikarsin demis...boyle iste kizlar..ben hala bekliyorum Allahtan umit kesilmez..cok cok opuyorum hepinizi
Onuncu gun sonucum ve ucuncu gun transferi canim..tsh vucudun butun dengesini bozan bi hormon ve gebelikte cok dikkat edilmesi gerekiyor..dusuklere yada gelisim bozukluguna sebep olabiliyorCanım allahtan ümit kesilmez inşallah değerin istenilen değere ulaşır anlamadigim sey böyle sonuca tsh mi sebep oluyormuş kacinci gün değerindi bu sonuç ?
Tesekkur ederim canim evet onuncu gun degerimm..insallahhhcanım öncelikle hakkında hayırlısı olsun 10. gün değerin dimi bu eğer 10.gün ise bence daha fazla umut var bekleyip göreceğiz Rabbim emeklerimizin müfakatını verir inşallah dularımdasın..
Insallahh canim cokk tesekkurlerrcanım bol bol dua et. inşallah cumartesi günü değerin yükselmiş olur. umudun hep yükseklerde olsun. rabbim yüzünü güldürecektir inşallah. hakkında hayırlısı olsun canım.