Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Rabbim hic birimizin emegini bosa cikarmasin yumurta rezervim az benim lutfen benim durumumda olup hamile kalan varmi cok merak ediyorum
AMin canim benimde yumurta rezervim yaşıma göre azalmış asıl sebep eşimde benim 5 yumurtam toplandı 3ü olgun cikti 2si embriyo oldu donduruldu transferim gerceklesti şimdi sonucu almama 4 gün var

Insallah hayirli haberler alirsiniz yumurta toplandiktan hemen sonrami koyuyorlar bebisi benim yasimda 28 napak anamdan once menepoza girecem allah hayirli evlat versin buda bir imtihan
AMin canim benimde yumurta rezervim yaşıma göre azalmış asıl sebep eşimde benim 5 yumurtam toplandı 3ü olgun cikti 2si embriyo oldu donduruldu transferim gerceklesti şimdi sonucu almama 4 gün var

Insallah hayirli haberler alirsiniz yumurta toplandiktan hemen sonrami koyuyorlar bebisi benim yasimda 28 napak anamdan once menepoza girecem allah hayirli evlat versin buda bir imtihan
Yumurtalar toplandıktan sonra embriyolar donduruluyor histeroskopi oluyor yani rahim uygunmu diye bakılıp rahime çizik atılıyor sonrada rahim dinlendirilip transfer islemi gerceklesiyor ..

kızlar acillll cevappp decapeptyl depot 3,75 mg iğneyi göbekten mi vuruluyoruz ucu diğerlerine göre çok buyuk acıyor mu çok YARDIM

Kendimi bosa aldim allaha havale ediyorum isimi isimiz allaha kaldiki en guvenilir yere mutluyum rabbim bizi bizden daha iyi bilir kurban oldugumun haznesinde bol isteyen dileyen herkese nasip etsin tabi hayirlisiysa

[Teşekkürler histereskopinin fiyati ne toplam ne kadar cikiyor para of ya insallah tutarda TE="agapo, post: 39249155, member: 622296"]Yumurtalar toplandıktan sonra embriyolar donduruluyor histeroskopi oluyor yani rahim uygunmu diye bakılıp rahime çizik atılıyor sonrada rahim dinlendirilip transfer islemi gerceklesiyor ..[/QUOTE]
Tes

[Teşekkürler histereskopinin fiyati ne toplam ne kadar cikiyor para of ya insallah tutarda TE="agapo, post: 39249155, member: 622296"]Yumurtalar toplandıktan sonra embriyolar donduruluyor histeroskopi oluyor yani rahim uygunmu diye bakılıp rahime çizik atılıyor sonrada rahim dinlendirilip transfer islemi gerceklesiyor ..
Tes[/QUOTE]
histereskopi 1000 tl canım.Toplam tedaviyi 8000-8500 civarı düşün sen.Ama ilaçlar, tüp bebek,dondurma ücreti filan hepsinin toplamını söylüyorum.

X