- 22 Ekim 2013
- 632
- 1.112
- Konu Sahibi mavinehir17
- #8.241
Hayırlı olsun canım gözün aydın :)Kızlar değerim 139 hamileyim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım gözün aydın :)Kızlar değerim 139 hamileyim :)
çok tesekkür ederim darısı başınaHayırlı olsun canım gözün aydın :)
AMin canim benimde yumurta rezervim yaşıma göre azalmış asıl sebep eşimde benim 5 yumurtam toplandı 3ü olgun cikti 2si embriyo oldu donduruldu transferim gerceklesti şimdi sonucu almama 4 gün varRabbim hic birimizin emegini bosa cikarmasin yumurta rezervim az benim lutfen benim durumumda olup hamile kalan varmi cok merak ediyorum
AMin canim benimde yumurta rezervim yaşıma göre azalmış asıl sebep eşimde benim 5 yumurtam toplandı 3ü olgun cikti 2si embriyo oldu donduruldu transferim gerceklesti şimdi sonucu almama 4 gün var
Yumurtalar toplandıktan sonra embriyolar donduruluyor histeroskopi oluyor yani rahim uygunmu diye bakılıp rahime çizik atılıyor sonrada rahim dinlendirilip transfer islemi gerceklesiyor ..Insallah hayirli haberler alirsiniz yumurta toplandiktan hemen sonrami koyuyorlar bebisi benim yasimda 28 napak anamdan once menepoza girecem allah hayirli evlat versin buda bir imtihan
kızlar acillll cevappp decapeptyl depot 3,75 mg iğneyi göbekten mi vuruluyoruz ucu diğerlerine göre çok buyuk acıyor mu çok YARDIM
Evet canım göbekten vuruyorsun. Ne yazık ki diğer iğnelerden biraz daha ucu farklı.
SAĞOLUN CANLAR VURULMAYA GİDİYORUM
Canım gecmis olsun ben iğnenin ucunu görünce aynen şöyle olmuştum nasıl yaniii ama korktuğum gibi olmadıAcımadııı
Canım gecmis olsun ben iğnenin ucunu görünce aynen şöyle olmuştum nasıl yaniii ama korktuğum gibi olmadı
aynen bende oldum bi ara gonal-f nin ucunu takıyım dedim.. nedir şu iğnelerden çektiğimiz
Tes[/QUOTE][Teşekkürler histereskopinin fiyati ne toplam ne kadar cikiyor para of ya insallah tutarda TE="agapo, post: 39249155, member: 622296"]Yumurtalar toplandıktan sonra embriyolar donduruluyor histeroskopi oluyor yani rahim uygunmu diye bakılıp rahime çizik atılıyor sonrada rahim dinlendirilip transfer islemi gerceklesiyor ..