Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

kızlar telden mesajlar birbirine girdi kusura bakmayın hepinizi etiketlemeye çalıştım ama daha da karıştırdım etiketleyemediğim herkese de teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Merhaba kizlar
Biliyosunuz bnm ilk deneme olumsuzdu.kaan beyle hizli bi giris yaptik.bi tahlil istedi sonucunu bugun ilettim bu hafta histo icin randewu al demis. Nasipse cuma histom var.

blue-eyes cnm nolur uzulme guclu ol. Senin minigin savasci.sende savas guclu ol bol bol dua et hakkinda hayirlisi cnm

Arkadaşım hakkında hayırlısı olsun inşallah. Kendini ne zaman iyi hissedersen dön, bizler sana destek için buradayız.

amin canım inşallah dediğin gibi olur.. inşallah boşuna üzülmüş olurum...çok çok sağol canım birazda olsun rahatlattın beni

Ben de özleme katılıyorum son 2 gün bende sivilcelenmeye başladım dakika başı tuvalete gidip bakıyorum çok şükür Rabbim bizi sevindirdi seni de sevindirecek bak göreceksin
ayy inşallah ya çok umutluydum ama ağrılarım başlayınca tamam bitti olmadı işte diye kendimi yemeye başladım.inşallah dediğin gibi olur

Merhaba arkadaşlar çok şükür opuyu atlattım bugün. Anestezi çarptı ancak kendime gelebildim. Hamdolsun şimdi daha iyiyim. Bakalım kaç tane kardan bebeğim olacak?
Canım senin opu kaçtaydı sanki seni gördüm karnını tutarak biri çıkıyodu senmiydin biz asansörün ordaki koltukta oturuyoduk inş toplananların hepsi döllenir inş

Canım çok sevindim hayırlı olsun insallah seninde güzel sonucunu alacağız az kaldı :)

Merhaba arkadaşlar çok şükür opuyu atlattım bugün. Anestezi çarptı ancak kendime gelebildim. Hamdolsun şimdi daha iyiyim. Bakalım kaç tane kardan bebeğim olacak?
Geçmiş olsun canım inşallah birsürü kardan bebeğin olur abilerine kardeş olur kaç yumin toplandı ?

kızlar özellikle yeni hamiş olanlar sizdede benim içimdeki korku varmı şöyle bi tam sevinemiyorum ilk transferimde pozitif sonuçu görünce herşey biticek zannediyodum çevremdeki insanlara söylerken bile korkuyorum ya değerim katlanmazsa ya keseyi göremezsem ya o minik kalp atışını duyamazsam diye gerçekten çok korkuyorum

canım bunlar cok normal ben bu haftamda bıle acaba kalbı durdumu endısesı yasıyorum hep.. hep dua et ALLAH ın izniyle hiç birsey olmaz bebegıne. fazla kimseye de soyleme bence ılk uc ayı bır atlat bebıs buyusun sonra soylersınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…