Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kizlar bisii sorabilirmiyimm??benim ucumcu gun transferi ama tahlil tam olarak transfer gununu saymazsak onuncu gun..onikinci gun mu olmasi gerekio normalde?

canım transfer gününü saymazsak 10. gün yaptırabilirsin canım kaan bey artık bizden bıktı 12. gün diyodu biz daha 9 da yaptırıyorduk ondan 10 diyor artık :KK70:

canım transfer gününü saymazsak 10. gün yaptırabilirsin canım kaan bey artık bizden bıktı 12. gün diyodu biz daha 9 da yaptırıyorduk ondan 10 diyor artık :KK70:
tamammmdirr tesekkur ederimm:)))) ben manisadayim burda yaptiriim diodum ama gidip merkezdemi yaptirsam yaa hem kaan hocayida gormus oluruz:)

Canım kaan bey ben 10. Gün bakturıyorum ona rağmen çok iyi dedi ikiz olabilir dedi ama daha belli değil tabi:) salya sümük ağladık eşimle kaan beyde walla iyi haber veriyorum yine ağlıyosunuz diyo
Ayyy her gozyasiniz boyle sevincten olur insallah bundan sonra tatlim:))cok sevindim cokkk...ama cok ozendim bak simdii kocimin kanina giriim de gidip merkezde baktiriim bari bende:))

Canım kaan bey ben 10. Gün bakturıyorum ona rağmen çok iyi dedi ikiz olabilir dedi ama daha belli değil tabi:) salya sümük ağladık eşimle kaan beyde walla iyi haber veriyorum yine ağlıyosunuz diyo
Canim oncelikle hayirli olsun bence de ikiz olma ihtimali yuksek tabi ikinci teste de bakmakta lazim benim degerim 10.gun 185 ikiz sukurler olsun en iyi sonuc ultrasonda belli olur tabiki

Selam canlarim.epeydir giremedim.cokk guzel haberler vermissiniz.pozitif sonuc alan arkadaslarimi tebrik ediyorum allahim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.transfer olacak anne adaylari bebisleriniz sımsıkı tutunsunn sizlere.dualarim sizlerle opuyorum hepiniziiii:KK25::KK25::-):-)

Bu adamı bu yüzden çok seviyorum işte. Hayata hep pozitif bakan hastasıyla sevinen hastasıyla üzülen biri. Allah uzun ömürler versin:)

yaa ben bugün aklıma geldi düzeltecektim onu ama sonra aklıma kontrolden sonra belli olacak diye bişey geldi düzeltmedim sonra düzeltirim diye hemencik düzeltiyorum canım :KK70:
canım haklısın şaka yaptım zaten listeyi görünce takıldım öyle.:KK30: Kaç kişiyiz burda yine iyi takip ediyosun.:KK15:

Amin canım. Bu yüzden bu kadar başarılı ya Özlemcim..
Kesinlikle canım. Ben kendisini hiç bir zaman dr gibi görmedim. Hep bir abi gibi geldi bana. Bugüne kadar çok dr gördüm ama Kaan Bey hakikaten bambaşka. Ben hep diyorum onu anlatmaya kelimeler yetmez. Çevremde ne kadar çaresiz insan varsa elimden geldiğince ona yönlendiriyorum. Çünkü insanlar maddi manevi çok çökertiliyorlar bu tedavi sürecinde. Daha fazla kayıp yaşamalarına gönlüm razı olmuyor. Allah başarılarını daim etsin Kaan Beyin.

selam kızlaarr.. bir süredir giremedim, tüm mesajlara bakamadım ama gördüğüm kadarıyla H hopeful84 ve esma0917 esma0917 den güzel haberler gelmiş..:nazar::nazar::nazar::nazar:.. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin... başka kaçırdıklarım varsa affola... onları da tebrik ediyorum.. bu sayfa gittikçe şenleniyor bebek haberleriyle.. ne güzel...

X