- 4 Ocak 2015
- 453
- 826
- Konu Sahibi mavinehir17
- #7.961
Kısmetse salı günü toplanacak agapocum. Biraz gerginim ve heyecanlıyım.Tombiliboo SEnin nasıl gidiyor canım yumuler ne zaman toplanacak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kısmetse salı günü toplanacak agapocum. Biraz gerginim ve heyecanlıyım.Tombiliboo SEnin nasıl gidiyor canım yumuler ne zaman toplanacak?
Canım evde ilgi bekleyen bir tane daha olunca merak ediyorum zorlanıyor musun diye? İnşallah ikisi de tutar güZelim.İyiyim canım yatıyorum oturuyorum evin içinde geziniyorum zaman çok zor geçiyor iki tane transfer edildi :)
Canım hiç heyecanlanma uyutuluyorsun hiç birşey hissetmiyorsun insallah toplaman su gibi geçer ve birsürü yumurtan olur :)Kısmetse salı günü toplanacak agapocum. Biraz gerginim ve heyecanlıyım.
Oğlum artık kendini kurtardı teyzesi kendi ihtiyaçlarını kendisi görecek yaşta tabi ben ıstirahat halinde olunca biraz garipsedi belimi incittim dedim çok üzüldü bana çok düşkün tedaviden haberi yok ama kuşkulanıyor haberi olsa herhalde anne hiç yerinden kalkma derdi çünkü çok istiyor kardeş :))Canım evde ilgi bekleyen bir tane daha olunca merak ediyorum zorlanıyor musun diye? İnşallah ikisi de tutar güZelim.
ilk üç gün iyice dinlendim ben.zaten ağrım vardı pek hareket edemiyordum.ilk iki gün belimde ve karnımda ağrı vardı şimdi bişeyim kalmadı.bide transfer gününden beridir göğüslerim çok ağırıyo..bilmiyorum korku oldu içimde..bazen adetten öncede göğsümde ağrı oluyo acaba tutmadımı diye düşünmekten kendimi alamıyorumKızlar transferi olan arkadaşlar neler yapıyorsunuz ?
Kızlar transferi olan arkadaşlar neler yapıyorsunuz ?
Kızlar transferi olan arkadaşlar neler yapıyorsunuz ?
bende de oldu gaz sorunu normal heralde üç gün sürdü hemde.bende bitek ben mi böyle oldum diyodumBenim transfer çarşamba oldu. Cuma akşamına kadar bol dinlenerek geçirdim. Sonra normal hayatıma geri döndüm. Tabi küçük şeyler var dikkat ettiğim. Pzt. Mesaiye bile başlayacağım. Kabak çekirdeği yiyorum sabah kahvaltıdan önce. Gün içinde de kayısı kurusu. Probiotic yoğurt tüketiyorum. (bağırsak tembelliği olmasın diye ) ilk gün bişey hissetmedim. Ertesi gün müthiş bir gaz sorunum oldu. Bazen ayakta kalmaktan mı, ilaçlardan mı yada psikolojik mi bilmiyorum yalnızca sağ kasık da bazen daimi , bazen aralıklı bir ağrım oluyor
[/QUOTE]walla ben patlamak üzereymiş gibi D, avul oldum transfer sonrasındaki gün.Giderek azaldı. Transfer gününü saymazsak şuan 4. Gündeyim. Nerdeyse kalmadı gaz şikayetim. OTE="karanfil1990, post: 39189530, member: 635992"]bende de oldu gaz sorunu normal heralde üç gün sürdü hemde.bende bitek ben mi böyle oldum diyodum
Benim de aynı gün. Cumartesi tam günü. Ancak ben pazartesiye mi bıraksam diye düşünüyorum. Ben de garip bir rahatlık var. İyi bişey mi kötü bişey mi anlamadım. Hatta bir arkadaşım transfer sonrası beni ziyarete geldi. Gelişmeleri anlattım. Ay ne kadar rahat anlatıyorsun benim dinlerken kalp atışım hızlandı demişti aAllâh hayırlısını nasip etsin. Yiyecek ekmeği aşı varsa mevlam bir şekilde nasip eder. Nasipten öteye yol yok sonuçta
cuma yada cumartesi test yaptırcam.ölüyom korkudan sen ne zaman yaptırcan
AllaH sagsaglim kucagina almayi nasip etsin sizde sorun neydi?Merhaba arkadaslar.burayi ben biraz gec buldum galiba.bende kaan beyde tedavi gordum.su an allahin izni ile ikizlerime hamileyim.dualarimin sonunda evlat isteyenler icin dua ederim.insallah sizlerde en kisa zamanda cocuklariniza kavusursunuz ve hepimiz saglikla sihhatle buyuturuz insallah.
Valla napiim tatlim yata yata gun geciriom...arada evde dolaniyorum..cuma aksami igneye çıktık sadece onun dışında cikmadim bugun biraz cikalim diye dusunduk ama hava cok kotu( oyle iste..sen napiosun??@perceneige canım sen neler yapıyorsun nasıl geçiyor süreç ?
Amin canim sperm sayisi ve morfolojiydi bizde sikintiAllaH sagsaglim kucagina almayi nasip etsin sizde sorun neydi?
Bende annemlerdeyim canım çanakkalede oturuyoruz salı yola çıkıcaz dinleniyorum bol bol şimdilik ama çok sıkıcı bir süreç rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallahValla napiim tatlim yata yata gun geciriom...arada evde dolaniyorum..cuma aksami igneye çıktık sadece onun dışında cikmadim bugun biraz cikalim diye dusunduk ama hava cok kotu( oyle iste..sen napiosun??
Merhaba arkadaslar.burayi ben biraz gec buldum galiba.bende kaan beyde tedavi gordum.su an allahin izni ile ikizlerime hamileyim.dualarimin sonunda evlat isteyenler icin dua ederim.insallah sizlerde en kisa zamanda cocuklariniza kavusursunuz ve hepimiz saglikla sihhatle buyuturuz insallah.
Hayırlı olsun. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Darısı bizlerin başına. Bizim de sıkıntımız aynı sizinle. Rabbim bizi de sevindirsin inşallah. Cinsiyetleri ne bebişlerin?Amin canim sperm sayisi ve morfolojiydi bizde sikinti
Amin canim insallahhhBende annemlerdeyim canım çanakkalede oturuyoruz salı yola çıkıcaz dinleniyorum bol bol şimdilik ama çok sıkıcı bir süreç rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallah
Gözün aydinnn:))
Gözün aydın canım