- 4 Ocak 2015
- 140
- 438
- 38
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #7.881
Sagol canım ins salı gunu değerim yükselirCanim tebrik ederim ne guzel bir haber boyle Rabbim kucagina aldigin gunleri de gostersin insallah
canım tebrik ederim canım harika bi haber bu sabah sabahKizlarrrrr hamileyim
5. Gun embiriyosu 9. Gun test yaptım
Değerim 55.68
Sagol canım benimHohooyyyttt harika bi haberr gozunuz aydınnn rabbim sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin:))
canım sen ne yaptın gittinimi keseyi görmeye ?Süpeer cok sevindim canım.. Hayırlsıı olsun...
Teşekkür ederim canım benimTebrik ederim sağ salim kucağına almak nasip olsun darısı bekleyenlerin başına
SÜPER HAYIRLI OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNKizlarrrrr hamileyim
Değerim 55.68
canım sen ne yaptın gittinimi keseyi görmeye ?
olucak minik kalbini de duyucaksın inş canımGittim canım.. Embriyo bile göründü hatta 3 gün öncesinden de büyümüş olarak gördü.. Hesapladı Kaan Bey 6+3 müşüm ama görüntü 5+5 miş.. 5gün fark varmış.. Son zamanlarda fark olması önemli değilmiş ama ilk zamanlRda o 5 gün büyük bi farkmış.. Suanki görüntüden yarısından daha fazla büyümesi lazımmıs. Fazla ümitlenme salı tekrar gel dedi.. Umarım mucize olurda kalp atışını duyarız
Tebrikler Allah kucagina almayi nasib etsin inşallahKizlarrrrr hamileyim
Değerim 55.68
olucak minik kalbini de duyucaksın inş canım
:)
İnşallah canim Rabbim yardimcin olsunGittim canım.. Embriyo bile göründü hatta 3 gün öncesinden de büyümüş olarak gördü.. Hesapladı Kaan Bey 6+3 müşüm ama görüntü 5+5 miş.. 5gün fark varmış.. Son zamanlarda fark olması önemli değilmiş ama ilk zamanlRda o 5 gün büyük bi farkmış.. Suanki görüntüden yarısından daha fazla büyümesi lazımmıs. Fazla ümitlenme salı tekrar gel dedi.. Umarım mucize olurda kalp atışını duyarız
Gittim canım.. Embriyo bile göründü hatta 3 gün öncesinden de büyümüş olarak gördü.. Hesapladı Kaan Bey 6+3 müşüm ama görüntü 5+5 miş.. 5gün fark varmış.. Son zamanlarda fark olması önemli değilmiş ama ilk zamanlRda o 5 gün büyük bi farkmış.. Suanki görüntüden yarısından daha fazla büyümesi lazımmıs. Fazla ümitlenme salı tekrar gel dedi.. Umarım mucize olurda kalp atışını duyarız
Canım iNşallah bir an önce bu durum sona erer ve bebişin seninle kalır.Çok üzülüyorum mutluluğunu yaşayamadın bir türlü diye.Gittim canım.. Embriyo bile göründü hatta 3 gün öncesinden de büyümüş olarak gördü.. Hesapladı Kaan Bey 6+3 müşüm ama görüntü 5+5 miş.. 5gün fark varmış.. Son zamanlarda fark olması önemli değilmiş ama ilk zamanlRda o 5 gün büyük bi farkmış.. Suanki görüntüden yarısından daha fazla büyümesi lazımmıs. Fazla ümitlenme salı tekrar gel dedi.. Umarım mucize olurda kalp atışını duyarız
Her şeyin denetimi için Rabbimiz'i vekil tutarak tevekkül et "Allah'a tevekkül et. Şüphesiz Allah, tevekkül edenleri sever." (Al-i İmran Suresi, 159) Sabır ve duayla canım inşallah kalp atışlarını da duyacaksın...
Canım iNşallah bir an önce bu durum sona erer ve bebişin seninle kalır.Çok üzülüyorum mutluluğunu yaşayamadın bir türlü diye.
Kizlarrrrr hamileyim
Değerim 55.68
Kizlarrrrr hamileyim
Değerim 55.68
Hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsinKizlarrrrr hamileyim
Değerim 55.68
Dualarimiz seninle canım meleklerin hep seninle kalır inşallahKızlar günaydın meleklerimi almaya gidiyorum teyzeleri dualarınızı bekliyorum