- 4 Ocak 2015
- 453
- 826
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #7.921
Salı günü de senin için sevineceğiz inşallah canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruzbu arada bende salı sonucumu öğrenicem evet 5 günümüz kaldı umarım ikimizde güzel haberler alırız randevun kaçtaydı canım :)
Resmen öyle oldu canım... Herşeyin ilklerini yaşamaktan bıktım bari herşey normale dönsün de bununda ilkini yaşayım
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. Salı günü çok sevinelim güzel haberleResmen öyle oldu canım... Herşeyin ilklerini yaşamaktan bıktım bari herşey normale dönsün de bununda ilkini yaşayım
Oh ne güzel, meleklerin seninle birlikteler artık. İnşallah sımsıkı yapışsınlar annelerine ve hep yanında olsunlar.Teyzeleri minik mucizelerimi aldım geldim insallah 10 günün sonunda size mutlu haberi veririm
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. Salı günü çok sevinelim güzel haberle
teşekkür ederim canım inş hep güzel haberler duyar ve hep güzel haberler veririz :)Salı günü de senin için sevineceğiz inşallah canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Yarın randevusu olan var mı?
Teyzeleri minik mucizelerimi aldım geldim insallah 10 günün sonunda size mutlu haberi veririm
benim on iki otuzdabeeeennn beeennn
Be
benim on iki otuzda
Canim 10.gun degerimdi kacinci gun oldugunu bilmiyorum cok fazla ilgilenmedim cunkuCanım senin kaçıncı gün değerindi bu peki. 3. gün embriyosu muydu birde :)
İnşallah mutlu haberlerini bekliyoruz canimTeyzeleri minik mucizelerimi aldım geldim insallah 10 günün sonunda size mutlu haberi veririm
İnşallah canım :)İnşallah mutlu haberlerini bekliyoruz canim
İnşallah agapocummmmTeyzeleri minik mucizelerimi aldım geldim insallah 10 günün sonunda size mutlu haberi veririm
Tamam canım :) Teşekkürler.Canim 10.gun degerimdi kacinci gun oldugunu bilmiyorum cok fazla ilgilenmedim cunku
Hayırlısı olsun canım. Ohh ne güzel bebişlerinle birliktesin artık, üşümüşlerdir onlar, anne sıcaklığını hissedince bırakmazlar seniTeyzeleri minik mucizelerimi aldım geldim insallah 10 günün sonunda size mutlu haberi veririm
Çok teşekkürederim canım umarım benimle kalırlarHayırlısı olsun canım. Ohh ne güzel bebişlerinle birliktesin artık, üşümüşlerdir onlar, anne sıcaklığını hissedince bırakmazlar seni
Canım nasıl oldun?Çok teşekkürederim canım umarım benimle kalırlar
benimde saat 8 de yumurtalar sonunda toplancak
Canım nasıl geçti toplaman? Ağrın sızın var mı? Öğlen ben danışmadayken yukarıdan inen bir çift vardı. Sen miydin diye mrk ettimbenimde saat 8 de yumurtalar sonunda toplancak