- 30 Ağustos 2014
- 1.391
- 2.874
- 44
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #7.841
Çok teşekkür ederim canım inşallah abilerine kardeşin olacak diyebilirim onu söylemek nasip olur sende yavaş yavaş mutlu sona yaklaşıyorsun sende oğluşuna abilik müjdesini verirsin en kısa zamanda bu arada senin yumiler nasıl ?agapo cum yarın büyük gün inşallah. Sağlıkla al gel bebişlerini înşallah. Tez vakitte tutunsunlar ve abilerine kavuşsunlar. Dualarım seninle canım
Ağzından bal damlıyor canım çooook teşekkürederim sizin bu pozitif enerjiniz bana güç veriyor iyiki varsınızAllah kabul etsin canım... Yarın içinde dualarımız seninle.. Hatta şimdiden seni tebrik ediyorum güzel anneeeee...
İnşallah herşey yolunda gider dualarımız seninle :)
Kaan bey iyi buldu. Lazım olduğu kadar var dedi. Bakalım eşimde kaç tane bulabilecekler, kaç tane döllenecek önemli olan o. Bol bol dua bundan sonrası.Çok teşekkür ederim canım inşallah abilerine kardeşin olacak diyebilirim onu söylemek nasip olur sende yavaş yavaş mutlu sona yaklaşıyorsun sende oğluşuna abilik müjdesini verirsin en kısa zamanda bu arada senin yumiler nasıl ?
Canım îyi düşüneceğiz iyi olacak Allahın izniyle. Yarın güzel haberlerini alacağız inşallah. Dualarımız seninle
Kızlar benim de bugün kontrolüm vardı. Kaan bey cumartesi bir daha görmek istedi. Pazartesi günü büyük îhtimalle opum var.
Sağol canım. İster istemez biraz gerginim. Tek tesellim sonuca biraz daha yaklaşıyor olmakHadi hayırlısı hiç stres yapma rahat korkulacak birşey değil
Kaan bey iyi buldu. Lazım olduğu kadar var dedi. Bakalım eşimde kaç tane bulabilecekler, kaç tane döllenecek önemli olan o. Bol bol dua bundan sonrası.
Canım sizin desteğinizle herşey daha güzel olucak iyiyki varsınız :)agapo cum meleklerin yuvaya döndüğü büyük gün geldi canım. Harika bir şeye şahit olacaksın. Ekranda ki nurlar umarım hep içinde kalıp sana sımsıkı tutunurlar.
Bol şans diliyorum canım sana. Dularım seninle :)
ALLAHIM İNŞALLAH CUMU GÜNÜNÜN HATIRINA NASİP ETSİNNNKızlar günaydın meleklerimi almaya gidiyorum teyzeleri dualarınızı bekliyorum
Kızlar günaydın meleklerimi almaya gidiyorum teyzeleri dualarınızı bekliyorum
Allahın izniyle seni hiç bırakmasınlar dularımız seninleKızlar günaydın meleklerimi almaya gidiyorum teyzeleri dualarınızı bekliyorum
Kızlar günaydın meleklerimi almaya gidiyorum teyzeleri dualarınızı bekliyorum
Canım hayırlı guzel bir başlangıç olur sizin icin ins cok Büyülü zevkli bir an tadını çıkarKızlar günaydın meleklerimi almaya gidiyorum teyzeleri dualarınızı bekliyorum
Insaallah bi saate size mutlu bi haber verebilirim
Canlar dua edin bize