- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #7.901
inşallah canım fazla ümitli olma bunada şükret hiçbir zaman unutmaki sonu ne olursa olsun hamile kalabiliyorsun ben ilk değerimi gördüğümde bunu demiştim o kadar çok negatif görmüşüm kiGittim canım.. Embriyo bile göründü hatta 3 gün öncesinden de büyümüş olarak gördü.. Hesapladı Kaan Bey 6+3 müşüm ama görüntü 5+5 miş.. 5gün fark varmış.. Son zamanlarda fark olması önemli değilmiş ama ilk zamanlRda o 5 gün büyük bi farkmış.. Suanki görüntüden yarısından daha fazla büyümesi lazımmıs. Fazla ümitlenme salı tekrar gel dedi.. Umarım mucize olurda kalp atışını duyarız
inşallah canım fazla ümitli olma bunada şükret hiçbir zaman unutmaki sonu ne olursa olsun hamile kalabiliyorsun ben ilk değerimi gördüğümde bunu demiştim o kadar çok negatif görmüşüm kiRabbimin mucizesine inşallah tanıklık ederiz hep beraber
Maşallah gözünaydın canim rabbim sagsaglim kucagina almayi nasip etsin darısı başımızaKizlarrrrr hamileyim
5. Gun embiriyosu 9. Gun test yaptım
Değerim 55.68
Bilmiyorum canım ki dun yazistik ama son msjima Cvp yazmadıcanım tebrik ederim canım harika bi haber bu sabah sabah
acaba esma ne yaptı oda yaptırsın beklemeyin şu 10. günü yaa ben çatlıyorum burda
Teyzeleri minik mucizelerimi aldım geldim insallah 10 günün sonunda size mutlu haberi veririm
Teyzeleri minik mucizelerimi aldım geldim insallah 10 günün sonunda size mutlu haberi veririm
Hayirli olsunn canimm hadii guzel guzel dinlen bakalım on gün sonra harika haberler beklioruz allahin izniyleTeyzeleri minik mucizelerimi aldım geldim insallah 10 günün sonunda size mutlu haberi veririm
canım benim çok çok çok çok sevindim hadi gözün aydın rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirip yavrucklarını kucaşını almayı nasip etsin inşşşşşşşKizlarrrrr hamileyim
5. Gun embiriyosu 9. Gun test yaptım
Değerim 55.68
canım ben bugün hastaneye gittim ama geri döndümcanım tebrik ederim canım harika bi haber bu sabah sabah
acaba esma ne yaptı oda yaptırsın beklemeyin şu 10. günü yaa ben çatlıyorum burda
çok sevindim inş sen de güzel sonuçlar alırsın canımTeyzeleri minik mucizelerimi aldım geldim insallah 10 günün sonunda size mutlu haberi veririm
İnşallah cansesim :)Mucizelerin 10 gün sıcak yuvalarında mışıldasınlar. 10 günün sonunda da ailesinin ve bizim içimizi ısıtacak haberi göndersinler
Hic korkma canım insaallah senende guzel haberler duyacağızcanım benim çok çok çok çok sevindim hadi gözün aydın rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirip yavrucklarını kucaşını almayı nasip etsin inşşşşşşş
İnşallah canım sendende güzel sonuçlar bekliyoruzçok sevindim inş sen de güzel sonuçlar alırsın canım
Ben cogul oldugunu dusunmuyorum canim cunku benim ilk degerim 185 seninki tek gibi duruyor yine de ultrasonda kese gormeden bisey soylemek yanlis olurKızlar bisey soracağım 9. Gun Değeri icin 55.68 nasıl acaba
Sizce tek mı Çoğul gebelik mı hamile arkadaslar fikir verebilir mı bana
Kaan bey değerin iyi dedi
Salı gunu tahlil istedi tekrar
Canım senin kaçıncı gün değerindi bu peki. 3. gün embriyosu muydu birde :)Ben cogul oldugunu dusunmuyorum canim cunku benim ilk degerim 185 seninki tek gibi duruyor yine de ultrasonda kese gormeden bisey soylemek yanlis olur
bencede tek canım benim 10.gün 171di tek tranfermiydi seninKızlar bisey soracağım 9. Gun Değeri icin 55.68 nasıl acaba
Sizce tek mı Çoğul gebelik mı hamile arkadaslar fikir verebilir mı bana
Kaan bey değerin iyi dedi
Salı gunu tahlil istedi tekrar
3 tane 5. Gun embriyosu kondu benimbencede tek canım benim 10.gün 171di tek tranfermiydi senin
Sagol canım cevabın icinBen cogul oldugunu dusunmuyorum canim cunku benim ilk degerim 185 seninki tek gibi duruyor yine de ultrasonda kese gormeden bisey soylemek yanlis olur