Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım insallah bende yarın o minik mucizelerimi yuvalarına gelirken izleyeceğim insallah bizleri hic birakmazlar ve arkaarkaya müjdelerimizi verebiliriz

canım benimçokkk geçmiş olsun seni iyi anlıyorum hemde çokkk kadın doğumda çalışıyorum hamile kaldım şükür ama beta hcg düştü düşük dediler ama bende herkes düşük yapıyor diye önemsemdim sonra çokk hastalandım behch yükseldi tam 15 gün kan verdim vajinal usğ yapıldı sonra düşük değil ama kesede yok dendi kürtaj dediler kürtaj oldum bursaya patoloji gitti bebek hücreleri bile yoktu takip edildim sonra dış gebelik dendi kadın doğumda 4 doktorla çalışmama rağmen seni ameliyet edemeyiz dediler ege ün.sevk ettiler 6 saat doktor ardık ameliyet oldun dış gebelik ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN SENİ ÇOKK İYİ ANLIYORUN ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN RAPOR BİLE VERMEDİKLER

Çok üzüldüm Çok geçmiş olsun

H hopeful84 YELLOW ANGEL35 Canlarım cok teşekkür ederim... Allah razı olsun... cycas canım sana bi sorum olacak.. Hala sizlerde beta hcgye bakılıyormu? Doktora gidildiği zaman yoksa keseye bakmaları yetiyor mu? Cunku Kaan Bey cuma bi keseye bakalım olmadı sonra betaya bakarız dedi de... Bende merak ettim

swallow09 canım geçmiş olsun umudunu kaybetme dış gebelik şüphesini bende yaşadım her şey düzelir zamanla

çok geçmiş olsun canım... inşallah Allah senin kucağına da bir bebek verecek ve bu tatsız günleri unutturacak... Ümidini kesme sakın...

Senin demi ikinci rabbim bu sefer guldursun yuzumuzu insallah..ilk denemen nerdeydi?ben manisada tayfun cakir da denemistim..o zamanda üçüncü gundu ama orta kalite ve hücreleriliydi tekti..Şimdi sukur kalitesi de hucre sayısı da daha ii bu de iki tane minnaklarim:))senin kacinci gun?kaan hocam genellikle ucde dondurup yapio sanırım iste besinci gunmu üçüncü gunmu daha ii die hepdüşünüpo insan ama hemşiren ne guzel solemiss stress yok en onemlisi o..

Hayirli olsunnn canimm..iste bende tam olarak oyle dusundum transfer aninda rabbim dedim bu kadarina bile bin şükür nasil bi mucizedir boyle..rabbim devamini nasip etsin kucagimiza aldigimiz gunleri gormek nasip olsun insallahh

canım ben burda su hastanesinde yaptırdım ilk denememi ama hayatımda bu kadar üzüldüğümü ve ağladığımı hatırlamıyorum ilk gittiğimizde sorun eşimde sanıyoduk sadece morfoloji 0 dı neyse tedaviye öyle başladık ki ilk yapılması gereken kan tahlilleri ben iğnelere bşladıktan sonra yapıldı ve AMH ımın düşük olduğunu söyledi 1.4 tü ve neyse bizde tecrübesiziz tabi anlamıyoruz neyse 7 yumurtam toplandı sadece 1 embriyomuz oldu ve bunu 3. gün transfer ettiler tabi olmadı neyse tabi biz diğer hastanelerden bi farkı yoktur diye yine oraya gidelim dedik ama gitmez olsaydık doktor sizin 1 ay bile bekleme lüksünüz yok zaman kaybetmiyelim 1 embriyo büyük başarıdı felan çıktık şoktayız tabi ben ağla ağla bi hal oldum eşim tamam dedi biz burda kesinlikle yaptırmıyacağız olcak bile olsa moral bozukluğundan olmaz dedi neyse o gün irenbe yi araştırmaya başladık ve bu sayfayı yorumlardan sonra kaan beyde karar verdik ve çok şükür bugun bu duruma geldik 12 yumurtam toplandı ve 8 tane kardan bebeğimiz oldu ve 2 si şuan benimle büyük başarıysa ben buna büyük başarı diyorum sonucu bilmiyorum ama ne olursa olsun kaan beyin elinden geleni yaptığını biliyorum bu arada ilk transferim de 6 hücreliydi sanırım şuan kaç hücreli bilmiyorum ama iyi kalite dedi 2side kaaan bey

canım normalde kese görüldükten sonra bi daha beta bakmazlar eğer gelişimi düzgünse ama eğer kese istenilen düzeyde büyümediyse bakabilirler. inşallah sana hiçgerek kalmıcak bakarsın cuma yolk sac görürsünüz belkide embriyoyu bile görürsünüz dualarım seninle

İnşallah canım... Çok teşekkürler... Hayırlısıyla Bebeğim herşeyin üstesinden gelecek

Canım ağzından bal damlıyor çok teşekkür ederim cevabın icin.. Bana bebeğin oluşmasını sağlıyacak herşeyi görüyorum dedi.. O bile şaşırdı.. Yolk sac ıda gördü herhaldeki bunları dedi.. Bakalım yarın belli olacak kısmetse.. Heyecanlıyım

okurken bende çok heyancanlanıyorum canım yarın bizi habersiz bırakma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…