Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

agapo cnm yrn buyuk gun.... harika bi 10gun bekliyor seni ins 10 gun sora mujdeli haberi paylasacaksin bizlerle hakkinda hayirlisi cnm bnm :))
CAnım insallah 10 gün sonra müjdeli haberi vermek nasip olur şimdi yasin okudum hepiniz içinde dua ettim insallah dualarımız kabul olur

kızlar hepimiz birbirimize dua edelim güçlü olalım allah bizlere sabır versin inşallah

yarın sabah 6 da eşim tse ameliyatı olcak inşallah hareketli sperm bulunur çok korkuyorum

banada kaan bey çatlatıcı iğneleri verdi bugun cumartesi günü yumurtalarımı toplıcaklar (inşallah)

dualarımız sizile canım inş her şey güzel olucak :)

Reactions: GTY
yaa merkez kadar doktor doktorun tutumu hemsiresi sekreteri embriyologu hepsi hepsinin tavri ayri ayri cok onemli şükür kii irenbede herkes cok pozitif cok sicakkanli..insallah bu son olur canim benim insallah guzel haberler aliriz sali gunu sendenn:))

kesinlikle canım irenbeye geldiğimden beri hiçbir olmsuz sey göremedim inş hepte böyle olur kaç hücreli olduğunu kaan bey mi söyledi

Canım cok cok cok üzüldüm
Allah sabır versin Rabbim dayanma gücü versin
Tez zamanda hayirlisiyla bebeğine kavuş ins
Dualarım seninle canım

Canım çok geçmiş olsun. Ben de çok merak ettim seni. Allah înşallah tez vakitte seni sevindirsin,kucağını doldursun

İnşallah herşey yolunda gider dualarımız seninle :)

kesinlikle canım irenbeye geldiğimden beri hiçbir olmsuz sey göremedim inş hepte böyle olur kaç hücreli olduğunu kaan bey mi söyledi
Evet tatlim ben sordum:)transfer icin iceri girmeden once arkadaki koltuklarda beklioduk o ara kaan hoca geldi o da oturdu yanima sohbet ettik o ara sordum:)))

Size katılıyorum. Dr. una güvenmek insanı çok rahatlatıyor. Ben de dün aldım minişlerimizi. Bundan sonrasını tamamen tevekkülle bekleyeceğim. Acaba bu eksik mi yapıldı, o yanlış mıydı kaygım yok. Biliyorum ki dr. um elinden geleni yaptı. İyi ki varsınız Dr. Kaan BOZKURT

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…