- 21 Haziran 2014
- 1.151
- 2.124
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #7.781
SLM KIZLAR
benim belli olmayan durumum artık dün son buldu bazı arkadaşlarım biliyordu dün randevum vardı. Artık bu gizemli olayı size anlatayım transferim negatif sonuçlanmıştı sonra değerlerim birden katlamaya başladı yavaş yavaş derken kimyasal gebelik olabileceğini düşündük değer katlamaya devam edince kese aramaya başladık oda görülmedi derken dış gebelik teşhisi kondu ve 1 hafta hastanede yattım derken ransferimin 35 yada 36 günü kese görüldü hemde olması geereken yerde bu arada beta hcglerim artık düzensiz artmaya başladı kese büyüyor ama içinde embiriyo görülmedi birde baktıkki boş gebelik artık dün kaan beyle birlikte son noktayı koyduk ve kürtaj oldum. Allah kimseyi bu belirsizsizliği yaşatmasın inşallah (negatif sonuç+ kimyasal gebelilk+ dış gebelik+ boş gebelik) 4 mevsim gibi hepsinin psikplojisinin ayrı ayrı yaşadım çok zor 42 gün geçirdim bu arada yanımda olan ve beni bir an olsun yanlız bırakmayan özellikle @cycaskalbiminozu @laughnow @wiolettt @ozlem_arica ayrıca teşekkür ediyorum iyiki vardınız kızlar
canım benimki henüz belli değil muallakta ama erkek olacak bence
canım güçlü olmak bu yolda şart. ümitsiz olmaksa asla yer etmesin aklında. Allah.ın izniyle karanlıktan aydınlığa çıktığımız günler gelecektir. inşallah yarın iyi haberler alırız senden. dualarım seninle canım.Canım geçmiş olsun.. İnan çok üzüldüm.. Rabbim tez zamanda tekrar sağlıklı bi hamilelik nasip etsin.. Benim de gecen gün değerime bakıldı yine istenilen değere ulaşamadık.. Kaan Bey hemen gel bakalım dedi.. Gittim kese görüldü herşey görüntüde normal dedi..şaşırdı.. Cuma gel keseye tekrar bakalım dedi.. Yarın gidip tekrar bakılacak.. Anlıcağınız benimde pek ümit verici değil.. Rabbime bol bol dua edip benim gibi mucizesi olan var mı diye internetten araştırıp duruyorum.. Hakkımızda hayırlısı olsun...
canım zor bir süreç yaşadıkların kolay değil unutma ki her kışın bir baharı her gecenin bir sabahı vardır inanıyorum ki rabbim senin kucagını da dolduracak ve eminim bebeklerin ilerde annelerinin değerini kat be kat bilecekler sonuçta geçirdiğimiz evreler yaşadığımız süreçler kolay değil .inancımızı tam tutmak ve dua etmekten başka elimizden gelen yok öpüyorumSLM KIZLAR
benim belli olmayan durumum artık dün son buldu bazı arkadaşlarım biliyordu dün randevum vardı. Artık bu gizemli olayı size anlatayım transferim negatif sonuçlanmıştı sonra değerlerim birden katlamaya başladı yavaş yavaş derken kimyasal gebelik olabileceğini düşündük değer katlamaya devam edince kese aramaya başladık oda görülmedi derken dış gebelik teşhisi kondu ve 1 hafta hastanede yattım derken ransferimin 35 yada 36 günü kese görüldü hemde olması geereken yerde bu arada beta hcglerim artık düzensiz artmaya başladı kese büyüyor ama içinde embiriyo görülmedi birde baktıkki boş gebelik artık dün kaan beyle birlikte son noktayı koyduk ve kürtaj oldum. Allah kimseyi bu belirsizsizliği yaşatmasın inşallah (negatif sonuç+ kimyasal gebelilk+ dış gebelik+ boş gebelik) 4 mevsim gibi hepsinin psikplojisinin ayrı ayrı yaşadım çok zor 42 gün geçirdim bu arada yanımda olan ve beni bir an olsun yanlız bırakmayan özellikle @cycaskalbiminozu @laughnow @wiolettt @ozlem_arica ayrıca teşekkür ediyorum iyiki vardınız kızlar
[/QUOTE]SWALLOW09 çok üzgünüm. İnan kalbim ağrıdı yazdıklarını okuyunca. Rabbim sabır versin. Nasip değilmiş. Biz her türlü çabayı göstersek de İlâhî bir yazgı var. Onu değiştiremiyoruz. Pes etme. Allah sabredenlerle beraberdir unutma. Biraz toparlan, dinlen, kendini hazırla ve yeniden bir besmele ile başlangıç yap lütfen. Dualarım seninle. Allah yar ve yardımcın olsun. QUOTE="agapo, post: 39130291, member: 622296"]esma0917 ile esra sizin tahlil gününüz ne zamandı ?
Canım bu süreçte yaşanacak zorlukların hepsini yaşamışsın ama bitti... Bazı deneyimleri yaşaya yaşaya ilerliyoruz, umarım hayat bundan sonra sana güzelliklerini getirsin. Allah inşallah tez zamanda bebeğine kavuşmanı nasip der. Hep dualarımdasınız. Sevgilerimle :)SLM KIZLAR
bebeklerin s eninle mi artık. hayırlı olsun canım. inşallah seni hiç bırakmayacakla.rgüzel haberler seninle almaya devam edeceğiz.
Hadi bakalım, kızlar sayfasında paşa oğluşlar fırtınası esiyor :)) Sağlıkla büyüsün inşallah annesi.canım benimki henüz belli değil muallakta ama erkek olacak bence
Senin savaşçı bebeğin inşallah kazanacak annesi. Allah kucağına almayı nasip etsin.Canım geçmiş olsun.. İnan çok üzüldüm.. Rabbim tez zamanda tekrar sağlıklı bi hamilelik nasip etsin.. Benim de gecen gün değerime bakıldı yine istenilen değere ulaşamadık.. Kaan Bey hemen gel bakalım dedi.. Gittim kese görüldü herşey görüntüde normal dedi..şaşırdı.. Cuma gel keseye tekrar bakalım dedi.. Yarın gidip tekrar bakılacak.. Anlıcağınız benimde pek ümit verici değil.. Rabbime bol bol dua edip benim gibi mucizesi olan var mı diye internetten araştırıp duruyorum.. Hakkımızda hayırlısı olsun...
Aminnn insallahhhh canim..yata yata beklioruz iste haftaya bu saatlerde ogrenmis oluruz sonucu hayirlisiylacanım hayırlı uğurlu olsun. inşallah minik minicik yavrucaların can bulur sende.
canım nasıl gidiyor bekleme süreci ben hiçbir şey yapmıyorum ya yatıyorum ya da dün ilk defa dışarı çıktım iğne olmak için öyle yani hiç bir belirti yok ne bel ağrısı ne de kasıklarda batma felan sadece bugün belimin sağ tarafına biraz ağrı girdi o da geçti o kadarAminnn insallahhhh canim..yata yata beklioruz iste haftaya bu saatlerde ogrenmis oluruz sonucu hayirlisiyla
Senin savaşçı bebeğin inşallah kazanacak annesi. Allah kucağına almayı nasip etsin.
dualarımız seninle canım :)Amin canım inşallah... Evet şavaşcı benim bebeğim. Ne olur dualarınızı esirgemeyin... Herşey normale dönsün... Çok sağolun...
Benim ignem de yarin disari cikmayi dory gozle bekliorum:))yatiorum bende genellikle arada yuruyorum evin icinde tuvalet yemek disinda pek kalkmiorum..benim de aksine siddetli bi bel agrim var yaa yatmaktan sanirim sali sabahi bi basladi hala agrio..bol su iciorum arada kabak cekirdegi ananas falan yiyorum abartmadan...belirti aramadan sanki hersey normal seyrindeymis gibi devam etmeye calisiyorum:))canım nasıl gidiyor bekleme süreci ben hiçbir şey yapmıyorum ya yatıyorum ya da dün ilk defa dışarı çıktım iğne olmak için öyle yani hiç bir belirti yok ne bel ağrısı ne de kasıklarda batma felan sadece bugün belimin sağ tarafına biraz ağrı girdi o da geçti o kadar
evet canım şimdilik benimle bebişlerim inşallah benimle kalırlar.inşallah mutlu haber verebilirim sizlerebebeklerin s eninle mi artık. hayırlı olsun canım. inşallah seni hiç bırakmayacakla.rgüzel haberler seninle almaya devam edeceğiz.
teşekkür ederim canım cevabın için ben kabak çekirdeği yiyorum ama ananas ile ilgili bazıları ii diyor bazıları kötü o yüzden yememeyi tercih ettim ben iğne mi yapan hemşire yapıldımı yapılacak mı dedi bende şaırdım ne dedim tüp bebek dedi bende yapıldı dedim ilk mi diye sordu bende malesef 2. dedim her şeyin hayırlısı dedi rahat ol en önemlisi stress dedi çok tatlı bi bayandı ilk sefer böyle panik halindeydim bu sefer niyeyse gerçekten içim rahat umarım her şey ii gider hepimiz içinBenim ignem de yarin disari cikmayi dory gozle bekliorum:))yatiorum bende genellikle arada yuruyorum evin icinde tuvalet yemek disinda pek kalkmiorum..benim de aksine siddetli bi bel agrim var yaa yatmaktan sanirim sali sabahi bi basladi hala agrio..bol su iciorum arada kabak cekirdegi ananas falan yiyorum abartmadan...belirti aramadan sanki hersey normal seyrindeymis gibi devam etmeye calisiyorum:))
yuvalarına girmiştir bebeklerin. ne güzel artık üşümüyorlar. rabbim mutlu haberi paylaştığın günleri de göstersin inşallah.