Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

kuzum seni yıpratan hızlı geçişli dört mevsimi hayırlısıyla atlattın. inşallah biraz dinlendikten sonra mutlu sona ulaşacaksın beraber ilerleyeceğiz inşallah. artık eski deli dolu arkadaşımı dört gözle bekliyorum. sen yeterki mutlu ol biz yanında olmaya devam edeceğiz.

canım güçlü olmak bu yolda şart. ümitsiz olmaksa asla yer etmesin aklında. Allah.ın izniyle karanlıktan aydınlığa çıktığımız günler gelecektir. inşallah yarın iyi haberler alırız senden. dualarım seninle canım.

canım zor bir süreç yaşadıkların kolay değil unutma ki her kışın bir baharı her gecenin bir sabahı vardır inanıyorum ki rabbim senin kucagını da dolduracak ve eminim bebeklerin ilerde annelerinin değerini kat be kat bilecekler sonuçta geçirdiğimiz evreler yaşadığımız süreçler kolay değil .inancımızı tam tutmak ve dua etmekten başka elimizden gelen yok öpüyorum

[/QUOTE]
bana cumartesi tahlil yaptır sonucu bildirirsin dediler ama hafta sonu hastaneler tahlil yapıyorlar mı bilmiyorum belki de pazartesini beklerim bilmiyorum ne olur bizim için dua edin rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Canım bu süreçte yaşanacak zorlukların hepsini yaşamışsın ama bitti... Bazı deneyimleri yaşaya yaşaya ilerliyoruz, umarım hayat bundan sonra sana güzelliklerini getirsin. Allah inşallah tez zamanda bebeğine kavuşmanı nasip der. Hep dualarımdasınız. Sevgilerimle :)

Senin savaşçı bebeğin inşallah kazanacak annesi. Allah kucağına almayı nasip etsin.

@@karanfil1990 F feza2584 ve kaçırdığım arkadaşlar Allah inşallah meleklerinizi kucağınıza almayı nasip eder. Ben sürekli konuşmuştum, sizi hissedeceklerdir :)

Aminnn insallahhhh canim..yata yata beklioruz iste haftaya bu saatlerde ogrenmis oluruz sonucu hayirlisiyla
canım nasıl gidiyor bekleme süreci ben hiçbir şey yapmıyorum ya yatıyorum ya da dün ilk defa dışarı çıktım iğne olmak için öyle yani hiç bir belirti yok ne bel ağrısı ne de kasıklarda batma felan sadece bugün belimin sağ tarafına biraz ağrı girdi o da geçti o kadar

Benim ignem de yarin disari cikmayi dory gozle bekliorum:))yatiorum bende genellikle arada yuruyorum evin icinde tuvalet yemek disinda pek kalkmiorum..benim de aksine siddetli bi bel agrim var yaa yatmaktan sanirim sali sabahi bi basladi hala agrio..bol su iciorum arada kabak cekirdegi ananas falan yiyorum abartmadan...belirti aramadan sanki hersey normal seyrindeymis gibi devam etmeye calisiyorum:))

SWALLOW09 cnm çok geçmiş olsun.Çok zor bir dönem geçirdin.Eminim durumun netleşmesi bile biraz rahatlatmıştır seni.Boş gebelik herkesin başına gelebilecek tesadüfi bir durum.En azından hamile kalabildiğini görmüş olman bile sevindirici.Dış gebelik olabilir diyordun, olmamasına çok sevindim.Onun tedavisi hem daha zor hem de tedavi için verilen kemoterapi ilacı yüzünden en az 6 ay tedaviye ara vermek zorunda kalıyorsun.Ben geçtiğimiz temmuz ayında geçirdim ordan biliyorum.Şimdi en azından 1-2 ay ara verip gidip yine kardan bebeklerini alabileceksin ve bu durum tekrarlayacak diye bir şey de yok.

teşekkür ederim canım cevabın için ben kabak çekirdeği yiyorum ama ananas ile ilgili bazıları ii diyor bazıları kötü o yüzden yememeyi tercih ettim ben iğne mi yapan hemşire yapıldımı yapılacak mı dedi bende şaırdım ne dedim tüp bebek dedi bende yapıldı dedim ilk mi diye sordu bende malesef 2. dedim her şeyin hayırlısı dedi rahat ol en önemlisi stress dedi çok tatlı bi bayandı ilk sefer böyle panik halindeydim bu sefer niyeyse gerçekten içim rahat umarım her şey ii gider hepimiz için

Çok şükür. İnşallah rahattırlar, tutunurlar, bize dünya gözüyle güzel bir mutluluk yaşatırlar. Sonuç ne olursa olsun onları daha küçücük hücreyken ekrandan yerleştikleri, tutunma ihtimallerinin olduğu yeri görmeyi nasiplenmek bile çok güzeldi. o mucizeyi görünce insan onun her haline şükrediyor.
yuvalarına girmiştir bebeklerin. ne güzel artık üşümüyorlar. rabbim mutlu haberi paylaştığın günleri de göstersin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…