- 10 Nisan 2013
- 313
- 319
- Konu Sahibi mavinehir17
- #7.661
kızlar iğnelerim bu akşam sooonn cetrotide olan acayıp yaktı kızardı ve şişti ama normalmış yarın kontrolum var inşallah en kısa zamanda toplama günü için randevu mu alırım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar değerim 196 çıkmış
hamileyim sanırım
ama önemli olan ikiye katlamasıymış
daha önce dış gebelik yaşadım diye çok korkuyorum
kızlar dualarınıza ihtiyacım varr
inşallah canım benimCanım dualarım seninle ne güzel bir mucize paylaştın gerçekten birçoğumuza umut oldun değerin ikiye katlanarak çıkar inşallah :)
inşallah bir terslik olmaz canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAllah yar ve yardımcınız olsun. Çok güzel bir sürpriz oldu bu sizin için. Bence bir terslik olmayacak. Sabrın sonu selamet derler. Sizde onun mükafatını alırsınız inşallah.
Senin belli oldumu transfer tarihin ?Canım hadi hayırlısı olsun ben aynı güne geliriz demiştim ama birkaç gün arkandan geliyorum sanırım dualarım seninle :*
HAyırlısı olsun canım cetrotide yapılan yer biraz kızarıyor endişe etmekızlar iğnelerim bu akşam sooonn cetrotide olan acayıp yaktı kızardı ve şişti ama normalmış yarın kontrolum var inşallah en kısa zamanda toplama günü için randevu mu alırım..
Canım; oğluma biran önce müjdeli haberi vermek için sabırsızlanıyorum gecen gece rüyasında kardeşinin olduğunu görmüş çok mutlu olmuş ona bu mutluluğu yaşatmak için bütün emeklerim :)insallah emeklerimizin karşılığını alırız hepimiz ..Ay ne güzel. Darısı başıma. NE güzel bir heyecan.
Maşallah canım, Allah sağlıkla sonuna kadar götürmeyi nasip etsin inşallah. Minik mucizenle gurur duyuyoruzkızlar değerim 196 çıkmış
hamileyim sanırım
ama önemli olan ikiye katlamasıymış
daha önce dış gebelik yaşadım diye çok korkuyorum
kızlar dualarınıza ihtiyacım varr
oyy canım senin minikle hemen hemen beraber benim minikMaşallah canım, Allah sağlıkla sonuna kadar götürmeyi nasip etsin inşallah. Minik mucizenle gurur duyuyoruz
Amin canım inşallahh:)Amin canım, inşallah :) Umarım seninde tüm aşamalar su gibi geçer ve meleklerine kavuşursun biran önce :)
inşallah bir sonraki güzel haber senden gelir. hayırlısı olsun canım. bebeklerin seninle güvende
Sagolasinn canim..tesekkur ederim dualarıniz icinnn allah hepinizden razi olsun insallah guzel olur sonucumuzz rabbim hayirlisini kismet etsin insallah10 gün sonra güzel haberler alacağız inşallah senden de. Bugün dualar senin için :)
hayırlısı olsun canım benım rabbim bizim de yüzümüzü güldürsün inşTesekkur ederimmm insallahhh:))aldim geldim bebeklerimi sonunda umarım hep benimle olurlar:))
Canım allah razı olsun insallah mutlu haberimi sizinle paylaşabilirim :)Agapo cum insallah guzel haberinide aliriz.allah yardimcin olsun.
çok tebrikler Merice cim Allah tamamına erdirsininşallah canım çok sağolun
iyiki varsınız