- Konu Sahibi mavinehir17
- #7.621
merice35 canım ne kadar güzel bir mucize bu yaşadığın.hayırlı olsun canım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla bende cok memnun kaldık inşallah böyle gider sonuna kadarÇok doğru bir karar vermişsiniz doktorumuz bir tanedir
dualarımız seninle canım.inşallah seni hiç bırakmayacaklar:)Kızlaaarrrrrrr cuma günü minnaklarımı almaya gidiyorum dualarınızı esirgemeyin
Şubat 7 galiba regli olunca gidicemistediğin soruyu sorabilirsin canım. inşallah amh iyi çıkar.ve kaan beyle en doğru şekilde ilerlersiniz. ne yazıkki uzun sürüyor. vazgeçmemek, sabırlı olmak ve inanmak çok önemli. ne zaman kontrolün canım kaan beyle?
Tebrkk ederim guzel anne adayi tez vakitte saglikli sihatli kavusursun meleklerine inşallahÇok sağol canım, sizin bebeler yalnız kalmasın de mi ama :) İnşallah yeni yeni kardeşler eklenecek buradan. Sanada sağlıkla devam eden bir hamilelik diliyorum canım :)
Kızlaaarrrrrrr cuma günü minnaklarımı almaya gidiyorum dualarınızı esirgemeyin
Toplada gel melekleriniKızlaaarrrrrrr cuma günü minnaklarımı almaya gidiyorum dualarınızı esirgemeyin
Kızlaaarrrrrrr cuma günü minnaklarımı almaya gidiyorum dualarınızı esirgemeyin
Saat 1:30 da canım 1'de merkezde olucaz umarım görüşebiliriz çok isterimohh güzel bir haber daha cuma günü kaçta? benimde cuma günü randevum var sabahtan inşallah seninle görüşürüz.
Teşekkürler canım, inşallah senide melek ya da meleklerin en kısa zamanda bulur :)T
Tebrkk ederim guzel anne adayi tez vakitte saglikli sihatli kavusursun meleklerine inşallah
Oleyyyy büyük gün belli oldu demek. Çarşamba olsaydı meleklerimle gelip sizi ziyaret ederdik ama buradan göndereceğim artık dualarımıKızlaaarrrrrrr cuma günü minnaklarımı almaya gidiyorum dualarınızı esirgemeyin
Amin canım, inşallah :) Umarım seninde tüm aşamalar su gibi geçer ve meleklerine kavuşursun biran önce :)cansesi canım çookk sevindim.hayırlı olsun.allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin canım:)
Cansesim gönüller bir olsun dualarınız benim icin cok önemli :)Oleyyyy büyük gün belli oldu demek. Çarşamba olsaydı meleklerimle gelip sizi ziyaret ederdik ama buradan göndereceğim artık dualarımı
kızlar değerim 196 çıkmış
hamileyim sanırım
ama önemli olan ikiye katlamasıymış
daha önce dış gebelik yaşadım diye çok korkuyorum
kızlar dualarınıza ihtiyacım varr
kızlar değerim 196 çıkmış
hamileyim sanırım
çooooooooook sevindim bencede kötü düşünme canım her şey yolunda gicedek inş darısı başımızakızlar değerim 196 çıkmış
hamileyim sanırım
canım gönlünü ferah tut mucizen en güzel şekilde büyüyecek Allah ın izni ilekızlar değerim 196 çıkmış
hamileyim sanırım