- 14 Eylül 2013
- 328
- 565
- Konu Sahibi mavinehir17
- #7.281
Yapamadim herhalde;(.sen bana ozelden mesaj at ben cevap olarak yazayim sanaCanım gelmemis numaran bi daha atar mısın 8 kisi olduk watsup taelden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapamadim herhalde;(.sen bana ozelden mesaj at ben cevap olarak yazayim sanaCanım gelmemis numaran bi daha atar mısın 8 kisi olduk watsup taelden
İns. cnm3.gün olarak 3 ünü de transfer ederler canım rıske atmazlar bence..hakkında hayırlısı olsun.. ALLAH yüzünü güldürsün inşallah..
İnşallah canım ya çok heyecanlıyım sanki îlk kez kadın doğum doktoruna gidecekmiş gibi hissediyorum. Dua edin benim içinhadi hayırlısı canım inşallah başlar :))
Selam canim haber yok arkadastan.sen neden umitsizsinki aaaa.degerin katlanmis ne guzel.Arkadaşlar dün test sonuçu belli olacak bi arkadaş vardı, haber geldi mi ondan??? Benim ümidim bitti bari sizinle mutlu olayım
merhaba. maalesef güzel haber veremiyorum...olmadı.... kendimi kötü hissediyorum,efil79 test sonucun nasıl çıktı canım umarım olumsuz değildir ?
Canım hakkında hayırlısı olsun ümidini yitirmemerhaba. maalesef güzel haber veremiyorum...olmadı.... kendimi kötü hissediyorum,
umarım sizler meleklerinize kavuşursunuz...
sevgiyle kalın.
merhaba. maalesef güzel haber veremiyorum...olmadı.... kendimi kötü hissediyorum,
sevgiyle kalın.
Selam canim haber yok arkadastan.sen neden umitsizsinki aaaa.degerin katlanmis ne guzel.
hakkımızda hayırlısı değilmiş diye avunmaya çalışıyorum, senin için de hayırlısı neyse o olsun, gene de bi umudun var. ama bazen sağlıklı olmayacaksa olmasın diyorum... son denememdi, gücüm yok aynı şeyleri tekrar yaşamaya... embriyom da kalmadı... baştan başlamak çok yorucu... senin var mıydı dondurulmuş? varsa sadece transfere hazırlık daha kolay olur...Canım yaş olarak sana yakınım (33) o yüzden seni çok iyi anlıyorum.. Ben hamileyim dedim ama bu değerlerle ya kimyasal ya da Allah Korusun Dış Gebelik.. Artık benimde kendimi kandırmamam lazım.. Ama ayakta durmalıyız.. Öyle hissediyorum ki biz pes ettiğimizde Rabbim bize verecek onları.. Bak demet akalın'a 72li .. O kadar denedi olmadı boşverdi ve ondan sonra kucağına aldı evladını.. Belki de en güzeli kafada silip, boşvermek..
hakkımızda hayırlısı değilmiş diye avunmaya çalışıyorum, senin için de hayırlısı neyse o olsun, gene de bi umudun var. ama bazen sağlıklı olmayacaksa olmasın diyorum... son denememdi, gücüm yok aynı şeyleri tekrar yaşamaya... embriyom da kalmadı... baştan başlamak çok yorucu... senin var mıydı dondurulmuş? varsa sadece transfere hazırlık daha kolay olur...
ben sessizce takipteyim artık... kendinize iyi bakın, mutlu sonlarınız olsun...
merhaba. maalesef güzel haber veremiyorum...olmadı.... kendimi kötü hissediyorum,
sevgiyle kalın.
üzülme canım hayırlısı böyleymişmerhaba. maalesef güzel haber veremiyorum...olmadı.... kendimi kötü hissediyorum,
sevgiyle kalın.
Canım benim çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun sakın pes etme vakti geldimi olacaktır bu senin ilk denemenmiy di ?merhaba. maalesef güzel haber veremiyorum...olmadı.... kendimi kötü hissediyorum,
sevgiyle kalın.
Vardı ama en iyilerini secmek icin cıkarmışlar ve yaşamamışlar.. 2 taneydi.. Bende bilmiyorum hemen yaparmıyım beklermiyim? Çok yıpratıcı bi durum.. Hakkımızda hayırlısı.. Yalnız değilsin yani bunu bil... Sevgiyle..
Sen niye bukdr umutsuz takiliyosun bakim
Bak enazindan gebe kalabiliyosun iyi tarafindan bak hem hersey bitms degilki belki bisonraki teste cokyukselmis olcak. Umudunu kesme nolur ve bol bol dua et tamammi cnmm
kızlar SWALLOW09 dan haber alan var mı? bu kadar uzun süre belli olmaması mümkün değil canım okuyosan ne olur bizi haberdar et durumundan???
İnşallah canım ya çok heyecanlıyım sanki îlk kez kadın doğum doktoruna gidecekmiş gibi hissediyorum. Dua edin benim için