Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Arkadaşlar dün test sonuçu belli olacak bi arkadaş vardı, haber geldi mi ondan??? Benim ümidim bitti bari sizinle mutlu olayım :KK61:

merhaba. maalesef güzel haber veremiyorum...olmadı.... kendimi kötü hissediyorum,
umarım sizler meleklerinize kavuşursunuz...
sevgiyle kalın.

Canım yaş olarak sana yakınım (33) o yüzden seni çok iyi anlıyorum.. Ben hamileyim dedim ama bu değerlerle ya kimyasal ya da Allah Korusun Dış Gebelik.. Artık benimde kendimi kandırmamam lazım.. Ama ayakta durmalıyız.. Öyle hissediyorum ki biz pes ettiğimizde Rabbim bize verecek onları.. Bak demet akalın'a 72li .. O kadar denedi olmadı boşverdi ve ondan sonra kucağına aldı evladını.. Belki de en güzeli kafada silip, boşvermek..

Canım yaş olarak sana yakınım (33) o yüzden seni çok iyi anlıyorum.. Ben hamileyim dedim ama bu değerlerle ya kimyasal ya da Allah Korusun Dış Gebelik.. Artık benimde kendimi kandırmamam lazım.. Ama ayakta durmalıyız.. Öyle hissediyorum ki biz pes ettiğimizde Rabbim bize verecek onları.. Bak demet akalın'a 72li .. O kadar denedi olmadı boşverdi ve ondan sonra kucağına aldı evladını.. Belki de en güzeli kafada silip, boşvermek..
hakkımızda hayırlısı değilmiş diye avunmaya çalışıyorum, senin için de hayırlısı neyse o olsun, gene de bi umudun var. ama bazen sağlıklı olmayacaksa olmasın diyorum... son denememdi, gücüm yok aynı şeyleri tekrar yaşamaya... embriyom da kalmadı... baştan başlamak çok yorucu... senin var mıydı dondurulmuş? varsa sadece transfere hazırlık daha kolay olur...
ben sessizce takipteyim artık... kendinize iyi bakın, mutlu sonlarınız olsun...

hakkımızda hayırlısı değilmiş diye avunmaya çalışıyorum, senin için de hayırlısı neyse o olsun, gene de bi umudun var. ama bazen sağlıklı olmayacaksa olmasın diyorum... son denememdi, gücüm yok aynı şeyleri tekrar yaşamaya... embriyom da kalmadı... baştan başlamak çok yorucu... senin var mıydı dondurulmuş? varsa sadece transfere hazırlık daha kolay olur...
ben sessizce takipteyim artık... kendinize iyi bakın, mutlu sonlarınız olsun...

Vardı ama en iyilerini secmek icin cıkarmışlar ve yaşamamışlar.. 2 taneydi.. Bende bilmiyorum hemen yaparmıyım beklermiyim? Çok yıpratıcı bi durum.. Hakkımızda hayırlısı.. Yalnız değilsin yani bunu bil... Sevgiyle..

merhaba. maalesef güzel haber veremiyorum...olmadı.... kendimi kötü hissediyorum,
umarım sizler meleklerinize kavuşursunuz...
sevgiyle kalın.
Canım benim çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun sakın pes etme vakti geldimi olacaktır bu senin ilk denemenmiy di ?

efil79 efil79 cnm hakkinda hayirlisi gecen hafta bende negatif sonuc aldim seni cok iyi anliyorum. Allah sabrini gucunude veriyo cok sukur. Eger yaziliysa kaderimizde evlat sahibi olmak o gunu bekliyoruz. Hepimiz herzmn hayirlisi ve sagliklisini dilemiyormuyuz. Marketten her ped aldigimda bu son paket olsun diyorum 2 yildir heleki bu sefer psikolojik olarak kendimizi cok sartliyoruz ister istemez sanirim ilkgun kendimi duvara tostlamis gibi hissediyodum ama cok sukur halimize neler var hastanelerde. Belkide Rabbim demet akalin gibi sonradan kendiliginden nasip etcekHoppa umudunu hic kesme arkadasim:KK19:

Vardı ama en iyilerini secmek icin cıkarmışlar ve yaşamamışlar.. 2 taneydi.. Bende bilmiyorum hemen yaparmıyım beklermiyim? Çok yıpratıcı bi durum.. Hakkımızda hayırlısı.. Yalnız değilsin yani bunu bil... Sevgiyle..

Sen niye bukdr umutsuz takiliyosun bakim:KK8:
Bak enazindan gebe kalabiliyosun iyi tarafindan bak hem hersey bitms degilki belki bisonraki teste cokyukselmis olcak. Umudunu kesme nolur ve bol bol dua et tamammi cnmm:KK19:

Sen niye bukdr umutsuz takiliyosun bakim:KK8:
Bak enazindan gebe kalabiliyosun iyi tarafindan bak hem hersey bitms degilki belki bisonraki teste cokyukselmis olcak. Umudunu kesme nolur ve bol bol dua et tamammi cnmm:KK19:

Canım çok iyisin :KK19: ama o kadar stres oldum ki pes etmeye bile razı oldum.. Boşa kürek sallıyorsak bitsin bi an önce istiyorum.. Bi de ne Yalan söyleyim dıştan çok korkuyorum.. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.. İlgine ayrıca teşekkür ederim :KK68:

X