Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Öyleydi ama erkene aldılar canım sanırım laboratuarda daha fazla bekletmek istemiyorlar malum 5 günlük oldular

Günaydın Kızlar... Esra-86 Esra-86 sana özelden numaramı gönderdim sanırım mesajım gelmedi.. Bol şanslar canım sen ve bebişlerin Allah'a emanet olun. Bize haber vermeyi unutma...

E esra86 ben de numaramı özelden gönderdim. Eklersen sevinirim. Telefon can çekişiyor artık sayfada ki virüs sorunundan. Arkadaşlar sizlerden de uygun görenler en yakın zamanda numara paylaşımı yaparsa daha rahat haberleşiriz.
Günaydın Kızlar... Esra-86 Esra-86 sana özelden numaramı gönderdim sanırım mesajım gelmedi.. Bol şanslar canım sen ve bebişlerin Allah'a emanet olun. Bize haber vermeyi unutma...

Canim nasil sabrediceksin anlamadim:nazar: ben ilk tahlilimden daha cok ikinci tahlilimde heyecanlandim acaba ikiye katlandi mi bebeklerim benimlemi diye bence ozel hastanede ver hicbir aksilik yasamazsin ve beklemek zorunda da kalmazsin ben butun tahlillerimi ozel hastanede yaptiriyorum tavsiye ederim canim:KK6:
cnm tabiki heyecan yapıyorum ve çok merakediyrm ama benim için ilk sonuç daha önemliydi o kadar çok negatif haberi aldımki o yuzden ilkhaber daha önemliydi bugün öğrenicem devlet hast.leri böyle malesef

Canim nasil sabrediceksin anlamadim:nazar: ben ilk tahlilimden daha cok ikinci tahlilimde heyecanlandim acaba ikiye katlandi mi bebeklerim benimlemi diye bence ozel hastanede ver hicbir aksilik yasamazsin ve beklemek zorunda da kalmazsin ben butun tahlillerimi ozel hastanede yaptiriyorum tavsiye ederim canim:KK6:
canm senin ikiz olucaktı değilmi degerin kaç çıkmıştı 14.gun

canım hayırlısı olsun yumilerin büyüsün annelerini hiç üzmesinler. bu arada iğneleri yavaş batırırsanız daha çok acı hissedersin. :KK43: birde yakma kızarma kaşınma morarma hatta kan bile akabilir. panik yapma canım. :KK45:

sağol canım inşallah iyi gider herşey :KK66: evet dün anladık yavaş battığında baya can yakıyor sonucu düşünmek lazım gerisi önemli değil..söylediğn için sağol canım

Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun. Ne soracağım sana. Sen ne zaman başladın tedaviye? Bu kaçıcı gidişin? Ben de yarın gideceğim nasipse. İğneler başlatır mı yoksa bir ay bekletir mi çok mrk ediyorum da ondan soruyorum

sağol canım hepimizin inşallah hayırlı olur :KK36:

ben geçen ay 20 sinde başladım (adetliydim) yumurtalarıma bakmıştı ve sadece vitamin hapları verdi bu ikinci gidişim tekrar yumurtalara baktı ve iğnelere başladık ben sadece 1 hafta kullanıcam ve yumurtalarım toplancak benim kısa sürdü bizdeki sorun eşimde sadece

Canım bana gonder ben kurayım cunku @phoyt bugun annesine gidecekti int paketi 2 gun sonra yenilenecekmis
Isteyen arkadaslar bana özelden msj atsın numarasını. Grup kurarım

Hadi dua edin yarın bebislerimi almaya gidiyorum :KK49::KK49::KK49::KK55:
Transfer zamanııı :) Dualarım seninle, annesinin sıcak yuvasına güzel güzel yerleşip büyüsün, sağlıkla doğsun inşallah :emir_bebek:

kızlarrrr birazdan çıkıyorum 15:00 da transferim var ne olur dua edin bana rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun çok öptüm sizleri....................
canım herşey çok güzel gitsin bebişlern bir ömür yanından ayrılmasın inşallah.:KK68::KK68:
senin kaçıncı gün embriyosu kaçtane koyucaklar.dualarım seninle.

X