- 5 Kasım 2014
- 365
- 445
- 37
- Konu Sahibi mavinehir17
- #7.061
Arkadaşlar çikolata kisti kası ve göğüs ağrısı yapar mı bilen var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adet sancısı kasık ağrısı yaptığını biliyorum ama göğüs ağrısını bilmiyorum bende her ikiside olmuyorduArkadaşlar çikolata kisti kası ve göğüs ağrısı yapar mı bilen var mı?
canım bizlerde olması çok çok normal ilk haftalarda dondurulmuş embriyo olduğu için vucüt işleyisinin dışına çıkıyorlar hormonlarla destekleniyor ya rahim ondan oluyor istirahete devam et benim 6 haftalıkken olmuştu birde geçen gün oldu geçen gün olan yüreğimi ağzıma getirdi. yarın kontrolüm var inşallah bebişim iyidir.günaydın kızlar gece hafif açık kahve rengi leke geldi doktor önemli değil dedi ama sizce neden olabilir iğnemi 3 günde bire indirdi
İnşallah böyle tatlı bir anneye kavuşmak için sabırsızlanıyorlardır hayırlı haberlerle dön bizeKizlarrrrr hastaneye gidiyorum. Bizim minikleri genetiğe gönderiyoruz bugun.
Heyecanlıyım ve birazda Endişeli
Ama süslendim, bebeklerimi ilk keZ göreceğim cunku...
Aaa bu anne ne Süslü ne de guzel bari Büyüyüp bunun bebişi olalım desinler
Kizlarrrrr hastaneye gidiyorum. Bizim minikleri genetiğe gönderiyoruz bugun.
Insallah guzel haberlerle donersin bize ve tez vakitte kavusursun meleklerineİnşallah böyle tatlı bir anneye kavuşmak için sabırsızlanıyorlardır hayırlı haberlerle dön bize
günaydın kızlar gece hafif açık kahve rengi leke geldi doktor önemli değil dedi ama sizce neden olabilir iğnemi 3 günde bire indirdi
Hayırlısıyla güzel haberleri alırsın inşallah.. Asıl kanı verdikten sonra sonuç çıkana kadar dakikaları sayacaksın... Insallah emeklerine, beklediğine değer...günaydın canlar.... yarın test günüm son bi kaç gündür zaman pek geçmedi hem de korkmaya başladım.... bugün nasıl geçer bilmiyorum... umarım iyi haberler veririm, hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah...
ya bende sen ne zaman test yaptırcaksın diye merak etmiştim transfer tarihini unutmuşum hadi hayırlı haberlerinibekliyoruz merkezdemi yaptıracaksın yoksa başka bi yerdemi?günaydın canlar.... yarın test günüm son bi kaç gündür zaman pek geçmedi hem de korkmaya başladım.... bugün nasıl geçer bilmiyorum... umarım iyi haberler veririm, hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah...
inşallah güzel haberler olsun ... yok canım merkeze gitmem sanırım, burada yaptırırım....ya bende sen ne zaman test yaptırcaksın diye merak etmiştim transfer tarihini unutmuşum hadi hayırlı haberlerinibekliyoruz merkezdemi yaptıracaksın yoksa başka bi yerdemi?
Güzel haberler vereceksin inşallah bize canım :)günaydın canlar.... yarın test günüm son bi kaç gündür zaman pek geçmedi hem de korkmaya başladım.... bugün nasıl geçer bilmiyorum... umarım iyi haberler veririm, hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah...
İnşallah canım hamilelik haberini alırız yarın.Kaç tane yerleştirilmişti ?günaydın canlar.... yarın test günüm son bi kaç gündür zaman pek geçmedi hem de korkmaya başladım.... bugün nasıl geçer bilmiyorum... umarım iyi haberler veririm, hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah...
Ben ucuncu gunu gitmistim ogun baslatmisti canim ignelere..zaten oncesinde muayene ediyo duruma gore baslatiyodur mutlaka.Merhaba arkadaşlar. Mutlu haftalar olsun hepimiz için . Daha yolun çok başında biri olarak bir soru sormak istiyorum sizlere. Kaan bey reglinin ikinci veya üçüncü günü gel demişti. Bugün yarın regl olacağım. Bu gidişimde sadece muayene mi edecek, yoksa îğnelere başlatır mı? Sizlerîn nasıl olmuştu
Canım bu herhalde 2.adet kontrolün eğer yumurta rezervinde azalma varsa vitaminler kullandırıyor 2-3 ay hemen ignelere baslamiyor 3adette görmek istiyor yumurta taslaklarını srnin kac tane taslak saymıştı adette ?Ben ucuncu gunu gitmistim ogun baslatmisti canim ignelere..zaten oncesinde muayene ediyo duruma gore baslatiyodur mutlaka.
Kizlarrrrr hastaneye gidiyorum. Bizim minikleri genetiğe gönderiyoruz bugun.
Bekliyoruz güzel haberlerini :)günaydın canlar.... yarın test günüm son bi kaç gündür zaman pek geçmedi hem de korkmaya başladım.... bugün nasıl geçer bilmiyorum... umarım iyi haberler veririm, hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah...