Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Bu güneşli Aydın havasında kucak dolusu Günaydın! !!!

Bugün hepiniz için ayrı ayrı dua edeceğim , ben daha yolun basindayim ama her sey yolunda cok şükür. Allah cooooook zengin herkese her istediğini verir yeter ki isteyelim. Ben bugün öğleden sonrami duaya ayırmak istiyorum . Ve isim isim bilmesem de içimden burada olup da isteyen herkese ver Rabbim diyeceğim. Allah hakeden hakkıyla bakabilecek olan , onun için hayırlı olacak olan herkese istedigi kadar bebek versin inşallah

kaan beye gidecektik. ama kaaan bey yurt disindaymis. umit hanimda olur dedik sonra ama simdi ogle bi degisiklik olurmu ki... 3. tane embriom var onlari kaan beymi yapsin diorum. bzde hizdi sadece soru demekki bende de bisiler var yani... offff kafam davul gb allahim dogru yolu gostersin[/QUOTE]
Canım ümidini sakın kaybetme yüce rabbim uygun zamanı kolluyordur vardır
Biz aslinda ilk basta kaan beye gidecektik. ama kaaan bey yurt disindaymis. umit hanimda olur dedik sonra ama simdi ogle bi degisiklik olurmu ki... 3. tane embriom var onlari kaan beymi yapsin diorum. bzde hizdi sadece soru demekki bende de bisiler var yani... offff kafam davul gb allahim dogru yolu gostersin
Canım öncelikle ümidini yitirme rabbim bir zamanını kolluyordur doktorlar aslında bir vesile kaan beyde yapsaydı aşılamanı olmayabilirdi içinden nasıl geliyorsa öyle yap tüp bebekte aşılamaya oranlaşans daha yüksek hakkında hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda sende anne olucaksın..

Bugün hepiniz için ayrı ayrı dua edeceğim , ben daha yolun basindayim ama her sey yolunda cok şükür. Allah cooooook zengin herkese her istediğini verir yeter ki isteyelim. Ben bugün öğleden sonrami duaya ayırmak istiyorum . Ve isim isim bilmesem de içimden burada olup da isteyen herkese ver Rabbim diyeceğim. Allah hakeden hakkıyla bakabilecek olan , onun için hayırlı olacak olan herkese istedigi kadar bebek versin inşallah

Sagolasin Allah razi olsun cnm. Sizlerde bnm herzmn dualarimdasiniz...

[QUOTE="ozlem_arica, post: 38792502, member: 618367ymen4545 canim herseyuin hayırlısı. Rabbimen kisa surede ssağlıklı sihhatli bir evlat nasip etsin sanada. Lütfen umudunu yitirme. Agapocum cok şükür iyiydi oglusum. Şeker yuklemesi oldu ama sonucunu bilmiyorum aramadilar. Bu arada soran arkadaslar olmus evet Manisadayim ben.[/QUOTE]
Gözünaydın canım çok sevindim kızları gördünmü yine @cansesinin transfer tarihi belli oldumu ki?

herkese iyi akşamlar canlar.... ben 3 bebişimi de aldım geldm... hepinize iyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim. maalesef oradaki arkadaşlarla karşılaşamadım, @Can sesi gelen sen miydin? eşim anlamamış galiba, görüşemedik ama saol. 10 gün sonra inşallah güzel haberi de paylaşabileyim... sevgiyle kalın...
Hadi hayirlisi olsun canim.ben de cok bakindim ama kimseyi göremedim:KK43:

Kızlar dün öğlen yumurtam toplandı , ağrım sızım yoktu ama 15 dk dir karnım acaip kötü , siskin ,bastirinca acıyor ayakta durunca 2 ye büyülüyorum. Biraz önce banyo yapmıştım. Böyle acı çeken var mı

Allah Kabul Etsin Canım.. Yazını Okurken Ezan Okunuyordu.. Tesaadüfünde böylesi... Rabbim Her İsteyene Evlat Versin Amin..

Kızlar dün öğlen yumurtam toplandı , ağrım sızım yoktu ama 15 dk dir karnım acaip kötü , siskin ,bastirinca acıyor ayakta durunca 2 ye büyülüyorum. Biraz önce banyo yapmıştım. Böyle acı çeken var mı

Bnm toplama sonrasi ogun hep yattim dedigin gibi ayaktaykn iki buklum oluyodum biriki gun kanamam oldu ertesi gune bisey kalmamisti. Antibiyotik aldin demi cnm

Bende hiç böyle anlattığın gibi bi ağrı olmadı canım.. Ama daha çok yeni ağrıması normaldir bence

Canım benim ilk iki gun hafif ağrım vardı
Üçüncü gun gece Çok şiddetli ağrıyla uyandım
Acile gittik anlamadılar sabah Kaan beye gittik
Yumurtaların ici boşaltılıyor ya kabuklarının ici su ve kan doluyormuş ve bunun olması normalmiş 2 kez muayene etti serum verdi
Birşey yok dedi zamanla gecti zaten antibiyotik kullanınca hic canını sıkma normal yani

Hiç bilmiyorum ki canım... Daha belirlemedik.. Ne kadar geç o kadar iyi bence :KK70: sen salı günü kaç gibi düşünüyorsun? Bu arada hala belirti yok mu?

Ya ben anneme ve arkadaslara carsamba diye yutturdum ama esim yemedi:KK70: ogleden sonra giderim heralde. Insanlar beni olumsuza hazirlamasi gerekirken beb cevremi olumsuza alistiriyorum saka gibi :KK53:
Buarada hic belirtim yok cnm:KK49:

Ya ben anneme ve arkadaslara carsamba diye yutturdum ama esim yemedi:KK70: ogleden sonra giderim heralde. Insanlar beni olumsuza hazirlamasi gerekirken beb cevremi olumsuza alistiriyorum saka gibi :KK53:
Buarada hic belirtim yok cnm:KK49:

Öyle olur zaten ama bu kadar olumsuzda olma... Benim belirtilerde bi var bi yok anlamadım.. Boşverdim artık beklemedeyim :KK70:

Kaan bey hicbir şey vermedi, sordum gerek yok dedi. D vitamini verdi hsni su trk icimlik ampulden.
Kanamam yok şükür ama ağrım cok otururken bile agri yapıyor .
neden antibiyotik vermedi ki

Ben de 10 gün sürdü benzer şikayetler. Hatta enfeksiyon kaptığımı düşünüp üroloğa gitmiştim. Şükür temiz çıkmıştı tahliller ama beni epeyce yordu o şişkinlik, sık idrara çıkma isteği, kasık ağrısı gibi şikayetler. Merak etme derim ben kendimi çok yıprattım bişey mi oldu diye. Bazılarında hiç şikayet olmuyor bazılarında uzun sürüyor. QUOTE="phoyt, post: 38799678, member: 417707"]Kızlar dün öğlen yumurtam toplandı , ağrım sızım yoktu ama 15 dk dir karnım acaip kötü , siskin ,bastirinca acıyor ayakta durunca 2 ye büyülüyorum. Biraz önce banyo yapmıştım. Böyle acı çeken var mı[/QUOTE]

X