- 1 Ocak 2015
- 232
- 475
- 45
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #6.241
Sakin ol stres yapma lütfen biz de toplandıktan sonra esimle yürüye yuruye sahil kenarında dolaştık hic birşey hissetmiyorsun ne ağrı ne de sancı sadece birkaç gün kanaman geliyor antibiyotiği de ictinmi herşey yolunda gidiyor ben de basta çok heyecanliydim stresliydim bittikten sonra bu kadarmiymis dedim:)allah kolaylık versinNedendir bilmem göğüs uclarim hassas bir de karnım sis gibi gergin. Dünkü ilaçlardan olabilir mi yoksa ben heyecan mı yapıyorum ?
Sakin ol stres yapma lütfen biz de toplandıktan sonra esimle yürüye yuruye sahil kenarında dolaştık hic birşey hissetmiyorsun ne ağrı ne de sancı sadece birkaç gün kanaman geliyor antibiyotiği de ictinmi herşey yolunda gidiyor ben de basta çok heyecanliydim stresliydim bittikten sonra bu kadarmiymis dedim:)allah kolaylık versin
Süper bir fikirayyy evet ne çok aydından varmış biz en iyisi aydın toplantısı yapalım
Olmaz mı oluyor tabi kac gun Sabahladim düşünmektenAnestezisiz rahim filmi cektirmus biri olarak pek korkmuyorum aslında şimdi ilac dışında bir adım atıyorum ya sanırım ondan telaslanmaya basladim.
Sizde de ya dollenmezse ya tutmazsa ya ya ya diye düşünceler oluşuyor mu.? Aklıma getirmek istemesem de kaygım heyecanı bastırıyor sanırım. ..
Aman en iyisi dusunmemek. Ac gidecegim ya ciktiktan sonra güzel bir kahvaltı ya da yemek olan mekan biliyor musunuz?
özlem manisandan diye biliyorumAydınlılar toplanmış oh ne guzel
Manisa var mı peki benim gibi
Canım yatağına poğaça ve çay getiriyorlar tabi senin canın başka birşey isterse dışarıdan getirtebilirsin oda çok konforlu rahatına bakAnestezisiz rahim filmi cektirmus biri olarak pek korkmuyorum aslında şimdi ilac dışında bir adım atıyorum ya sanırım ondan telaslanmaya basladim.
Sizde de ya dollenmezse ya tutmazsa ya ya ya diye düşünceler oluşuyor mu.? Aklıma getirmek istemesem de kaygım heyecanı bastırıyor sanırım. ..
Aman en iyisi dusunmemek. Ac gidecegim ya ciktiktan sonra güzel bir kahvaltı ya da yemek olan mekan biliyor musunuz?
Rahim filmi derken histeroskopiyi mi sordunuz?Tatlım sen sonrasında rahim filmi icin ne kadar bekledin?
Canım yatağına poğaça ve çay getiriyorlar tabi senin canın başka birşey isterse dışarıdan getirtebilirsin oda çok konforlu rahatına bak
Rahim filmi derken histeroskopiyi mi sordunuz?
Canim senin durum netlesmedimi halaBen aydın kuşadası şubesi
Aydınlılar toplanmış oh ne guzel
Manisa var mı peki benim gibi
Bende oyle hatirliyorum canimözlem manisandan diye biliyorum
Ben işlemden sonra adet oldum doktorum seminerdeymis başka bir doktor bakıp bilgi alabilir kaanbey dediler bende istemedim 1 ay daha bekledim o yüzden biraz uzun surdu diğer adetimde gittim ilaclarimi değiştirdi ve gün verdi çok şükür herşey yolunda dedi o yüzden süre için net bir cevap veremeyecegimAyyyyy pardon , kafam dağılmış. Evettt rahim çizdirme işleminden bahsettim
İnsana terapi gibi geliyor burası destek icin burdayizAllah razı olsun hepinizden anneme bile anlatmadığım bir durumu bayadir dillendiriyorum. .......
ayyyyyyyyy hamilelegimi haber verirken ki halimi hayal bile edemiyorum
Bendede olmustu canim hormon ilaclari herkeste farkli etki yapiyo normal bnce hic heycan yapma cok basit bi islem bende kanama falanda olmadi ama olan arkadslar var..insallah birsuru kaliteli yumurtan toplanir hepsi dollenir dualrimiz seninle..Nedendir bilmem göğüs uclarim hassas bir de karnım sis gibi gergin. Dünkü ilaçlardan olabilir mi yoksa ben heyecan mı yapıyorum ?