Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Merhaba tekrar. Yarın toplamam var ya
makyaj yok , takı yok , parfüm yok, 12 den sonra yeme içme yok
evlilik cüzdanı , 2 fotoğraf
kurallar bunlar değil mi ?

Heyecanlı mıyım ne?
Evet canım onlar ama rahat ol mışıl mışıl uyuyorsun uyandığındada okadar tatlı bir uyku ki daha uyuyacaktım diyeceksin :KK66:

agapo agapo ozlem_hakaan ozlem_hakaan yok kzilar sizi unuturmuyuz izmie toplantisi hala gecerli biz aydinda otobuse dolusur geliriz izmire sizde gelirsini sonra kaan beye ceee demeye gideriz bahar gelsin yapalim bunu ben cok istiyorum :KK70:
Yapalım canım bebişleri alıp doktor amcalarına ziyarete gidelim irembe bebekten yıkılsın :KK66:

Bana o zamanki merkezin soyledigi eger yinr pozotif cikarsa transfer yapamayiz once bunu halletmemiz lazim yoksa hamilelik durumunda sorun olur demislerdi.sonrasinda ki test temiz cikinca gerek kaalmadi biseye.bu yuzden bildigim bu kadar ama arkadaslardan daha iyi bilgi veren cikar mutlaka:KK66:
teşekkür ederim cevap verdiğin için

merhaba kader arkadaşlarım, yeni gelen arkadaşlarımız sizler de hoş geldiniz, bir kaç gündür forum a giremedim biraz zehirlendim :KK43: maşallah gün geçtikçe daha büyük bir aile oluyoruz, sevinçlerimiz de üzüntülerimiz de ortak ve hepimiz taa içimizde hissediyoruz....
benim transferim CuMaRtEsİ......... saat 14:00 ....... yarın orada olacak bazı arkadaşlar da var..... desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum. orada olacak arkadaşlar sizleri görmeyi de çok isterim. ben yukarda olacağım.
hepimiz için hayırlısı olsun, yüzümüz gülsün, göbişler dolsun. AMİN.

Hayırlı olsun canım dualarım seninle al gel bebişleri :)

X