- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
- Konu Sahibi mavinehir17
- #6.221
ayyy evet ne çok aydından varmış biz en iyisi aydın toplantısı yapalımaaa cycas ta nazilli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy evet ne çok aydından varmış biz en iyisi aydın toplantısı yapalımaaa cycas ta nazilli
Aaaa kıskanırız bak bizide unutmayın amacycast: 38774461 .!.:ayyy evet ne çok aydından varmış biz en iyisi aydın toplantısı yapalım
Olmazzz bana gelecektiniz ya unuttunuz mu:)))) Şaka bir yana neden olmasın keyifle katılırım nasip olursa.ayyy evet ne çok aydından varmış biz en iyisi aydın toplantısı yapalım
Aynen canım:)Merhaba tekrar. Yarın toplamam var ya
makyaj yok , takı yok , parfüm yok, 12 den sonra yeme içme yok
evlilik cüzdanı , 2 fotoğraf
kurallar bunlar değil mi ?
Heyecanlı mıyım ne?
Evet canım onlar ama rahat ol mışıl mışıl uyuyorsun uyandığındada okadar tatlı bir uyku ki daha uyuyacaktım diyeceksinMerhaba tekrar. Yarın toplamam var ya
makyaj yok , takı yok , parfüm yok, 12 den sonra yeme içme yok
evlilik cüzdanı , 2 fotoğraf
kurallar bunlar değil mi ?
Heyecanlı mıyım ne?
Yapalım canım bebişleri alıp doktor amcalarına ziyarete gidelim irembe bebekten yıkılsınagapo ozlem_hakaan yok kzilar sizi unuturmuyuz izmie toplantisi hala gecerli biz aydinda otobuse dolusur geliriz izmire sizde gelirsini sonra kaan beye ceee demeye gideriz bahar gelsin yapalim bunu ben cok istiyorum
Aaa gercektenmi.)aaa cycas ta nazilli
evetAaa gercektenmi.)
teşekkür ederim cevap verdiğin içinBana o zamanki merkezin soyledigi eger yinr pozotif cikarsa transfer yapamayiz once bunu halletmemiz lazim yoksa hamilelik durumunda sorun olur demislerdi.sonrasinda ki test temiz cikinca gerek kaalmadi biseye.bu yuzden bildigim bu kadar ama arkadaslardan daha iyi bilgi veren cikar mutlaka
merhaba kader arkadaşlarım, yeni gelen arkadaşlarımız sizler de hoş geldiniz, bir kaç gündür forum a giremedim biraz zehirlendim maşallah gün geçtikçe daha büyük bir aile oluyoruz, sevinçlerimiz de üzüntülerimiz de ortak ve hepimiz taa içimizde hissediyoruz....
benim transferim CuMaRtEsİ......... saat 14:00 ....... yarın orada olacak bazı arkadaşlar da var..... desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum. orada olacak arkadaşlar sizleri görmeyi de çok isterim. ben yukarda olacağım.
hepimiz için hayırlısı olsun, yüzümüz gülsün, göbişler dolsun. AMİN.
allah yardımcın olsunTeşekkür ederim.
ayy cok sevindim bana yakin biri var.