- 2 Ocak 2013
- 777
- 1.430
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #6.201
merhaba kader arkadaşlarım, yeni gelen arkadaşlarımız sizler de hoş geldiniz, bir kaç gündür forum a giremedim biraz zehirlendimmaşallah gün geçtikçe daha büyük bir aile oluyoruz, sevinçlerimiz de üzüntülerimiz de ortak ve hepimiz taa içimizde hissediyoruz....
benim transferim CuMaRtEsİ......... saat 14:00 ....... yarın orada olacak bazı arkadaşlar da var..... desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum. orada olacak arkadaşlar sizleri görmeyi de çok isterim. ben yukarda olacağım.
hepimiz için hayırlısı olsun, yüzümüz gülsün, göbişler dolsun. AMİN.
Kolay gelsin toplama su gibi geçsinBen kaçar arkadaşlar , yarın yumurta toplama islemim var azıcık temizlik yapayım. Telefon elimde kaldi sabahtan beri. Herkese sevgiler saygılar başarılar
canım rubella igg pozitif olduğunda hastalığı daha önce geçirdiğin veya aşısını yaptırdığın anlamına gelir.Negatif olduğunda bağışıklığın yoktur,gider aşı yaptırırsın.Rubella igm pozitif çıkarsa eğer o şu anda hastalığın vücudunda olduğunu gösterir.Rubella kizamikcik diye bir hastalık eğer pozitif ciktiysa asi olman gerek demekmis asi da canlı oldugu icin hamilelikte bebegi etkilermis. Canini sıkma asini ol 1ay bekle sonra tedavite baslarsin. Internetten baktım. Sen de bak icini rahatlatirsin
Gözünaydın canım 5hücrelide tuttuğunu çok okumuştum allah ol derde olur hayırlısı olsunArkadaslar irenbeden ardilar 5 yumurtam dollenmisti 5 de kardan bebek olmus ama aklima takilan tecrubeli arkadaslardan bilgi istiyorum 4 tanesi 8-9hucreli ,1 tanesi 5 hucreli yani boyle olan varmiydi 5 hucreli kotumu oluyo..
Estrofem sanırım bende de bas dönmesi yapıyor daha önce hic boyle bir şikayetim yoktu bugün bantları kullanmaya basladim hadi hayırlısı insKızlar rahim kalınlaştırici ilaç bende cok bas ağrısı Yapıyor yan etkilerine baktım yaparmış
Sizde de oluyor mu
Hala uyuyamadım basım çatlayacak
Bol şans diliyorum. Dualarım seninleBen kaçar arkadaşlar , yarın yumurta toplama islemim var azıcık temizlik yapayım. Telefon elimde kaldi sabahtan beri. Herkese sevgiler saygılar başarılar
Esra cım ben ilk estrofem kullanmaya başladığımda ilk günler başım çatlayacak sandım.Yanında bir de çok mide bulantısı yaptı.Yaklaşık 1 hafta böyle geçti.Fakat atlattım şükür.Artık etkilemiyor.Kızlar rahim kalınlaştırici ilaç bende cok bas ağrısı Yapıyor yan etkilerine baktım yaparmış
Sizde de oluyor mu
Hala uyuyamadım basım çatlayacak
Ben de:)
Bana o zamanki merkezin soyledigi eger yinr pozotif cikarsa transfer yapamayiz once bunu halletmemiz lazim yoksa hamilelik durumunda sorun olur demislerdi.sonrasinda ki test temiz cikinca gerek kaalmadi biseye.bu yuzden bildigim bu kadar ama arkadaslardan daha iyi bilgi veren cikar mutlakatransfer ertelenir derken demek istediği bu pozitif sonuc nedeniyle baska bi tedavi uygulamasi gerekegi icin mi oldu
Aydında bu sorunu olan sadece benmişim gibi geliyordu. Yalnız olmadığıma sevindimBen de:)
Bende nazilli
Ben 7 gündür kullanıyorum her gun bas ağrısı Yapılıyor sanırım kullsnmayi bırakınca geçecekEsra cım ben ilk estrofem kullanmaya başladığımda ilk günler başım çatlayacak sandım.Yanında bir de çok mide bulantısı yaptı.Yaklaşık 1 hafta böyle geçti.Fakat atlattım şükür.Artık etkilemiyor.
Kolay gelsin Rabbim islerini kolaylastirsinBen kaçar arkadaşlar , yarın yumurta toplama islemim var azıcık temizlik yapayım. Telefon elimde kaldi sabahtan beri. Herkese sevgiler saygılar başarılar