Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

evet canım sende ve eşinde de başka bir sorun yoksa İnşallah hemen başlar Kaan Bey.Fakat vitamin de yazmış olmalı sana değil mi?Onlara hemen başlaman gerekiyor.
Evet canim 1 hafta olacak baslayali vitamjnlere.test sonuclarini alir almaz gidecegix kaan beye.hayirlisi olsun bebekle yatip bebekle kalkiyorum artik.cokkk umutluyum bu sefer de olmazsa nasil dayanirim bilmiuorum

blue-eyes . Bnmde test tarihim sali ama
bnm hic ama hic bir belirtim yok. Bn gayet normal hayatimdayim hatta az once camasir legenini tasidim. Temizlik yapmiyorum kova tasimamak icin. Bn kndimi negatifede alistrmaya calisiyorum annem ve esimin yaninda aglamak istemiyorum guclu durmk istyrm. Hatta onlara carsamba test gunum diycm ogun sakin kafayla tek basima sonucu ogrenmek istyrm

Arkadaslar ben bir senedir yani ilk tedavi olduğumdan beri bebişime günlük yazıyorum
Cok iyi geliyor bana, bazen yazarken ağlıyorum ama rahatlıyorum
Belki aranızda yazan vardır ama denemeyen varsa bi denesin derim
Hepinizi opuyorum
Bu arada salı gunu 11 de randevum var
O gun orada olacak varsa tanışmak isterim

Nasıl dayanacaksın o heyecana tek basına
Ne cesur kadınlar var Allah'ım :)
Maşallah

arkadaşlar kaan beye götürmek için testler yaptırmıştım eliza testtimde rubella igg pzitif çıktı ve değeri baya yüksek bu durm bi sıkıntı yaratırmı bilgisi olan varmı acaba

Benimde belirtilerim dün başladı zaten yani 6.günde bugün saat 15:30'da tam 7 gün dolacak... Rabbimden tek dileğim 1 tane olsun bizim olsun

arkadaşlar kaan beye götürmek için testler yaptırmıştım eliza testtimde rubella igg pzitif çıktı ve değeri baya yüksek bu durm bi sıkıntı yaratırmı bilgisi olan varmı acaba
Canim benim.ilk denemede rubella pozitif.cikmisti.testi yenileyip emin olalim dediler.peki ne olacak bu durumda diye sormustum.bu durumda transfer ertelenir dimislerdi

hadi hayırlısı sende geldin mutlu sona Rabbim yüzünü güldürür inşallah

Ben de birkac kere mektup yazdım ,evin belli yerlerine sakladım. Temizlik yaparken karsima çıkıyor okuyorum sonra tekrar başka bir yere sakliyorum. Hamile kalinca defter tutacağım inşallah

haftaya cuma test günüm

canım rubella igg pozitif çıkması senin kızamıkçığa karşı bağışıklık kazandığını gösterir.Benim de öyle.Bu iyi birşey diye biliyorum ben.

transfer ertelenir derken demek istediği bu pozitif sonuc nedeniyle baska bi tedavi uygulamasi gerekegi icin mi oldu

Rubella kizamikcik diye bir hastalık eğer pozitif ciktiysa asi olman gerek demekmis asi da canlı oldugu icin hamilelikte bebegi etkilermis. Canini sıkma asini ol 1ay bekle sonra tedavite baslarsin. Internetten baktım. Sen de bak icini rahatlatirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…