Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

kızlar gebelik testi için para alıyormu irenbe kaan bey gelmene gerek yok başka yerdede yaptırabilirsin dedi sanki kendisiyle işimiz bitmiş gibi konuştu.

kızlar gebelik testi için para alıyormu irenbe kaan bey gelmene gerek yok başka yerdede yaptırabilirsin dedi sanki kendisiyle işimiz bitmiş gibi konuştu.
Ben özellikle gittim orda yaptırdım canım. Allah korusun olumsuz bir şey olursa nasıl bir aksiyon alacağız onu konuşuruz demiştim kendi kendime. Ayrıca irenbede ücret almadılar test için.

işimiz hiç biter mi canım onunla? o evine yakın bir yerde yaptırabilirsin, buraya kadar gelip yorulmana gerek yok manasında demiştir o... hepimize söylüyor, şehir dışından da tedavi için gelenler var çünkü.. ben de evime yakın özel bir hastanede yaptırmıştım.. sonucu alınca Kaan Bey'e bildiriyorsun, 2-3 gün sonra bir tahlil daha yaptırmanı isteyecek ki gelişimini anlasın, sonra da kese görmeye çağıracak zaten...

Cnm nsl gidiyor?
canım bazı belirtiler var ama kendimi dinlememeye çalışıyorum.ğöğüslerim acıyor ve siştiler.amatabi bu hrmon ilaçlarından kaynaklanıyordur.karın ağrısı oluyor arada adet olucak gibi ,iğne batar gibibişeyler oluyor,göbek deliğimin çevresindede iğne batar gibi olup kaşınıyor tatlı tatlı.elektriklenme oluyor.azcık kramp oluyor kasık bölgemde arada sırada ve bacaklarım çok ağrıyor kan veya lekelenme tarzı şeyler yok şükür. dinleniyorum iş yapmıyorum eşime devrettim işleri.çok zormuş ev işi diyor üç gündür aynı yemeği ısıtıp getiriyor birde yemek yapsaydı istifa ederdi heralde.

Ben özellikle gittim orda yaptırdım canım. Allah korusun olumsuz bir şey olursa nasıl bir aksiyon alacağız onu konuşuruz demiştim kendi kendime. Ayrıca irenbede ücret almadılar test için.
ücret almıyorlarsa oraya giderim çünkü o hatayı bir kez yaptım devlet hastanesine gittim sonuç üç gün sonra çıktı birde git doktorun söylesin cvb dedi kanser ettiler beni. özele verceğim parayı yol parasına verip doktorumdan alırım sonucu hem uzman kişiler sonuçta hangi psikolojide olduğumuzu biliyorlar.peki sonuç kaç saatte çıkıyor ve doktorumuzdan alıyoruz cevabı dimi

canım en çabuk transfer aşamasına gelen benim sanırım.Ben ilk olarak adetimden 10 gün önce gitmiştim KaAN Bey e.Elimde amh testi,rahim filmi,fsh-lh-progesteron testi filan vardı.Bunları da götürdüm.Bana da hemen malum vitaminleri yazdı.Kendisinin istediği ekstra testleri yazdı.Bunlarla adetinin 2. günü gel onlarda da bir sorun yoksa hemen başlayalım dedi.Ben de hepsini adete kadar hazırlayıp gittim ve hemen başladık.Şu an 2 ay oldu.Bu sürede yumurta toplama,histereskopi filan hepsi yapıldı.Önümüzdeki perşembe de transfer olacak nasipse.Benim sorunum Pko+tüp tıkanıklığı.
Selam canim bendede sorun pko.bende istedigi tahlillerle bu ay sonuna gidecegim anca cikacsk sonuclar cunku.baska bir sorun cikmazsa sanirrim bir dahaki adete baslarix.

ücret almıyorlarsa oraya giderim çünkü o hatayı bir kez yaptım devlet hastanesine gittim sonuç üç gün sonra çıktı birde git doktorun söylesin cvb dedi kanser ettiler beni. özele verceğim parayı yol parasına verip doktorumdan alırım sonucu hem uzman kişiler sonuçta hangi psikolojide olduğumuzu biliyorlar.peki sonuç kaç saatte çıkıyor ve doktorumuzdan alıyoruz cevabı dimi
Çok doğru düşünüyorsun canım. Ben saat 10 gibi kan verdim. Kaan Bey'le hiç görüşmedik kan verdikten sonra. 2 saat sonra çıkar dediler. Ona göre doktorunuzla görüşürsünüz ya da beklemeyebilirsiniz işiniz varsa biz haber vericez sonucu dediler. Ama biz eşimle kahvaltı yapmaya gittik. Hoş ben bişey yiyemedim :) saat tam 12 de eşimin telefonu elimdeydi. Oyun oynuyordum. Kayıtlı olmayan bir numaradan mesaj gelmiş. Normalde hayatta adetim değildir eşimin mesajlarına bakmak. Çalsa açmam bile ama içime bir kurt düştü bir bakayım şu mesaja dedim. Mesajda aynen şöyle yazıyordu "Güzel haberleri biz telefonda vermiyoruz:)" diye. Eşimde kayıtlı değilmiş Kaan Beyin numarası. Bende dedim allah allah bu numara yabancı değil artı güzel haber arka arkaya sesli düşünmüşüm:))) Kaan Beyde bilerek bana değil eşime atmış mesajı:) Çok güzel bir andı Allah sana ve bütün bekleyen arkadaşlara nasip etsin. Ben biraz uzattım paylaşmak istedim o günü kusura bakma canım ama sonuç olarak 2 saatte çıkıyor canım.

canım bazı belirtiler var ama kendimi dinlememeye çalışıyorum.ğöğüslerim acıyor ve siştiler.amatabi bu hrmon ilaçlarından kaynaklanıyordur.karın ağrısı oluyor arada adet olucak gibi ,iğne batar gibibişeyler oluyor,göbek deliğimin çevresindede iğne batar gibi olup kaşınıyor tatlı tatlı.elektriklenme oluyor.azcık kramp oluyor kasık bölgemde arada sırada ve bacaklarım çok ağrıyor kan veya lekelenme tarzı şeyler yok şükür. dinleniyorum iş yapmıyorum eşime devrettim işleri.çok zormuş ev işi diyor üç gündür aynı yemeği ısıtıp getiriyor birde yemek yapsaydı istifa ederdi heralde.

Canım senin test ne zaman? Benim 10.gün pazartesi kısmetse... Dün sinirim bozuldu ağladım biliyorum ağlamam lazım ama sanki regl olacak gibiydim.. O hissi hissedersin ya :KK43:. ama bugünde o kadar değilim sanki.. Acayip derecede Kasıklarımı cok kasıyorum arasıra yumurtalıklarım ağrıyor.. Bi de bacaklarım cok ağrıyor ama hava durumuna baktım ki yağmur geliyor cok sevindim cünkü romatizma var bende.. Regle bağlamamak için elimden geleni yapıyorum. Forumlarda adet olacak gibi olup hamile kalanlara okuyup motive olmaya çalışıyorum :KK45:@Mormutfakli sen ne alemdesin?

Amma cok belirti var masaallah :KK49:

merhaba kader arkadaşlarım, yeni gelen arkadaşlarımız sizler de hoş geldiniz, bir kaç gündür forum a giremedim biraz zehirlendim :KK43: maşallah gün geçtikçe daha büyük bir aile oluyoruz, sevinçlerimiz de üzüntülerimiz de ortak ve hepimiz taa içimizde hissediyoruz....
benim transferim CuMaRtEsİ......... saat 14:00 ....... yarın orada olacak bazı arkadaşlar da var..... desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum. orada olacak arkadaşlar sizleri görmeyi de çok isterim. ben yukarda olacağım.
hepimiz için hayırlısı olsun, yüzümüz gülsün, göbişler dolsun. AMİN.

merhaba kader arkadaşlarım, yeni gelen arkadaşlarımız sizler de hoş geldiniz, bir kaç gündür forum a giremedim biraz zehirlendim :KK43: maşallah gün geçtikçe daha büyük bir aile oluyoruz, sevinçlerimiz de üzüntülerimiz de ortak ve hepimiz taa içimizde hissediyoruz....
benim transferim CuMaRtEsİ......... saat 14:00 ....... yarın orada olacak bazı arkadaşlar da var..... desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum. orada olacak arkadaşlar sizleri görmeyi de çok isterim. ben yukarda olacağım.
Öncelikle çok geçmiş olsun canım. Yarın bende ordayım nasipse görüşürüz inşallah. Şimdiden hayırlı olsun transferin. Rabbim güzel haberler almanı ve bizimle paylaşmanı nasip etsin inşallah:)

Öncelikle çok geçmiş olsun canım. Yarın bende ordayım nasipse görüşürüz inşallah. Şimdiden hayırlı olsun transferin. Rabbim güzel haberler almanı ve bizimle paylaşmanı nasip etsin inşallah:)
özlem cim teşekkür ederim, mutlaka görüşelim... desteğinize çok ihtiyacım var... şimdiden içim pır pır oldu, daha önce bu kadar olmamıştım, Allah hayırlısını nasip etsin...

Canimmmm hayirlisiyla tutunsunlar ins
Evet cok guzel bi aile olduk
Esim arada ne yapıyorsun diyor
Bende anne Adayi Arkadaşlarımla yazisiyorum diyorum
Oh oh yazmis diyor, cok mutlu oluyorum seni cok rahatlatıyor diyor
Bende babalarla bi sayfa açayım diye takılıyor baba :KK48:

Selam canim bendede sorun pko.bende istedigi tahlillerle bu ay sonuna gidecegim anca cikacsk sonuclar cunku.baska bir sorun cikmazsa sanirrim bir dahaki adete baslarix.
evet canım sende ve eşinde de başka bir sorun yoksa İnşallah hemen başlar Kaan Bey.Fakat vitamin de yazmış olmalı sana değil mi?Onlara hemen başlaman gerekiyor.

X