- 21 Haziran 2014
- 1.151
- 2.124
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #6.141
canım o kadar üzüldüm ki yazamadım birşeyCumartesi ege uni. De kalp atisini gormustuk. Bugun kaan bey goremedi. Kalbi durmus minigimin. Once sevindirdi bizi alistirdi kendine, sonra cekti gitti. Suan ne dusunecrgimi bile bilemiyorum
günaydın canım bendede oluyor ama bu daha çok kışın giydiğimiz yünlü kazaklar yüzünden oluyor onlar elektiriklenme yapıyor diye düşündüm benimde saçlarım elektrik çarpmış gibi geziyorum uçusuyor sürekliGünaydın kızlar, hayırlı cumalar... Bir şey sormak istiyorum, bende acayip bir elektriklenme var bir süredir... Çatur çatur dolaşıyorum, bütün kıyafetler üstüme yapışıyor, giyinip soyunmak sinir bozucu bir hal aldı.. sizde de elektriklenme var mı? internette baktım hamileliğin ilerki aylarında elektriklenme olabilir diyor ama benimki çok mu erken başladı?
bende :) o decapeptyli çok zor bulmuştuk bizde ama biz decapeptyl depot kullanmıştık hemde 3 ay çok zor olmuştu. sende bir kez yaptırabilirsin onu aydında zor oluyor o yüzden izmirden almak iyi olur opu yada histo sonrası kullanabilirsin.
Ben muafil olan gonapeptyl aldım. Bunu catlatma ignesiyle birlikte kullandım. Acaba tekrar kullanacak mıyım. Opudan sonra kullanirsin demissin ya gerek olacak mibende :) o decapeptyli çok zor bulmuştuk bizde ama biz decapeptyl depot kullanmıştık hemde 3 ay çok zor olmuştu. sende bir kez yaptırabilirsin onu aydında zor oluyor o yüzden izmirden almak iyi olur opu yada histo sonrası kullanabilirsin.
Artik hamike birini görünce acaba sen misin derimbende :) o decapeptyli çok zor bulmuştuk bizde ama biz decapeptyl depot kullanmıştık hemde 3 ay çok zor olmuştu. sende bir kez yaptırabilirsin onu aydında zor oluyor o yüzden izmirden almak iyi olur opu yada histo sonrası kullanabilirsin.
evet canım yıllık bir ücreti var ama sanırım çok yüksek birşey değil.. 100 dolar gibi bir ücreti var sanırım. 5 yıla kadar saklayabiliyorlar...Bir de simdi benim 15yumurtam var. Yarin toplanacak. Örneğin 5 tane dollendi 2 si transfer edildi iyelim kalan 3 unu de onra kullanırım diye dondurmak istedim. Onun için extra para odeyecek miyim?
önemli olan bölünmüş olması ve çözüldükten sonra da bölünmeye devam etmesi... 8-9 hücre gayet iyi.. benim çözüldükten sonra transfer öncesi 7-8 hücre olmuştu anca ve tutundu çok şükür..Arkadaslar irenbeden ardilar 5 yumurtam dollenmisti 5 de kardan bebek olmus ama aklima takilan tecrubeli arkadaslardan bilgi istiyorum 4 tanesi 8-9hucreli ,1 tanesi 5 hucreli yani boyle olan varmiydi 5 hucreli kotumu oluyo..
Cumartesi ege uni. De kalp atisini gormustuk. Bugun kaan bey goremedi. Kalbi durmus minigimin. Once sevindirdi bizi alistirdi kendine, sonra cekti gitti. Suan ne dusunecrgimi bile bilemiyorum
Sagol canim cevabin icin insallah benimkilerde tutunur :)önemli olan bölünmüş olması ve çözüldükten sonra da bölünmeye devam etmesi... 8-9 hücre gayet iyi.. benim çözüldükten sonra transfer öncesi 7-8 hücre olmuştu anca ve tutundu çok şükür..
canım bende çatlatma iğnesiyle birlikte gonopeptyl 0.1 den 2 tane kullanmıştım. benim dediğim farklı bir durum transfer öncesi yumurtaları baskılamak için depo iğnelerden kullandırıyor buda genelde decapeptyl depot oluyor bize eczacımız denizliden getirtmişti.Ben muafil olan gonapeptyl aldım. Bunu catlatma ignesiyle birlikte kullandım. Acaba tekrar kullanacak mıyım. Opudan sonra kullanirsin demissin ya gerek olacak mi
belki birgün karşılaşırızArtik hamike birini görünce acaba sen misin derim
Benimde 3 U 7 hucreli bir tanesi 5 hucreliArkadaslar irenbeden ardilar 5 yumurtam dollenmisti 5 de kardan bebek olmus ama aklima takilan tecrubeli arkadaslardan bilgi istiyorum 4 tanesi 8-9hucreli ,1 tanesi 5 hucreli yani boyle olan varmiydi 5 hucreli kotumu oluyo..
Umutsuzluk yok. Kaan Bey'in tek yumurtadan çocuk sahibi olan hastaları var. Bunlar ne güzel örnekler. Allahın izniyle olur canım sıkma canını:)Benimde 3 U 7 hucreli bir tanesi 5 hucreli
Cok iyi degil herhalde ama napalim
Bide benim birer hücresini koparıp genetiğe gönderecekler
Canim bende baktim baya netten ama 8 hucreli ebriyonun tutmayip 5 hucreli embiriyonun tuttugu olmus yani Allahim ol deyince oluyo bundan sonrasi icin bol dua..insallah gentiktede bi problemin cikmaz tutunurlar annelerine sıkısıkıBenimde 3 U 7 hucreli bir tanesi 5 hucreli
Cok iyi degil herhalde ama napalim
Bide benim birer hücresini koparıp genetiğe gönderecekler
banusu35 bendede var kapı kuplarını tutamıyorum çarpıyor