Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

5 .gün embriyosu ne demek . Nede böyle bir şey istedin
Phoyt cum 5. Gün embriyosu demek özetle normalde embriyolar laboratuvar ortamında 3. Güne kadar takip edilip rahme yerleştiriliyor ya benimkiler 5. güne kadar takip edilip transfer edilecek.Bu şansımı yaklaşık %15 kadar arttıracakmış Kaan Bey in söylediğine göre.Bu aşamaya tutunma şansı daha yüksek olan embriyolar gelebiliyor çünkü.Ama bu aşamaya gelemeyen diğerleri de 3. gün konsaydı kesin tutmayacaktı diye birşey de yok.Ayrıca 5. güne gitmenin başka bir dezavantajı embriyo sayısının bugüne gelene kadar epeyce düşmesi,bu yüzden sağlıklı embriyo sayısı 3. günde en az 6-7 olmadığı sürece 5. güne gitmeyi denemiyorlar.Çünkü sayı daha az olduğunda embriyoların hepsi kaybedilip tedavinin iptal olma riski bile olabiliyor.Esasında bana 2 embriyo transferi yapılacak olsaydı 3. gün embriyosundan 2 adet konulacaktı,tek transfer yapılacağı için 5. güne gitme kararı aldık.Tek embriyoyla düşen şansımı bir miktar arttırmak adına.

canım en çabuk transfer aşamasına gelen benim sanırım.Ben ilk olarak adetimden 10 gün önce gitmiştim KaAN Bey e.Elimde amh testi,rahim filmi,fsh-lh-progesteron testi filan vardı.Bunları da götürdüm.Bana da hemen malum vitaminleri yazdı.Kendisinin istediği ekstra testleri yazdı.Bunlarla adetinin 2. günü gel onlarda da bir sorun yoksa hemen başlayalım dedi.Ben de hepsini adete kadar hazırlayıp gittim ve hemen başladık.Şu an 2 ay oldu.Bu sürede yumurta toplama,histereskopi filan hepsi yapıldı.Önümüzdeki perşembe de transfer olacak nasipse.Benim sorunum Pko+tüp tıkanıklığı.

Canım ne güzel anlatmışsın inşallah o 5.gün embriyosu annesinin rahmine sımsıkı tutunacak :)

Dondurma işlemi olmadi o zaman.

Dondurma işlemi olmadi o zaman.
geçen ay 3. günlerinde donduruldular canım.Önümüzdeki hafta salı günü çözdürülecekler.Perşembeye kadar takip edilecekler.5.güne gelmiş olacaklar.Sağlam ve sağlıklı kalanlardan 1 tanesi (umarım sağlam kalan olur) transfer edilecek. Kaan Bey in hastası olupta taze transfer yapılan yok canım bildiğim kadarıyla

Cumartesi ege uni. De kalp atisini gormustuk. Bugun kaan bey goremedi. Kalbi durmus minigimin. Once sevindirdi bizi alistirdi kendine, sonra cekti gitti. Suan ne dusunecrgimi bile bilemiyorum
Canim su an ne söylesek az kalır, ancak yaşayanlar bilir, yaşadığın acıyı. Anne olmayı çok istediğimiz için kısa zamanda olsa alışıyorsun onunla ilgili hayaller kuruyorsun... 7 sene önce 5 ay arayla 2 kez kaybettim hiç aklımdan çıkmıyorlar. Üzülme desem de zor bir durum sağlıksız bebişler tutunamazlarmış anneye, sağlıklı olsa yaşardı takdiri ilahi öyle uygun görmüş. "Güzel Allah'ım bu mübarek günde ellerimizi sana açtık Cümlemize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eyle" amin...Herkese hayırlı Cumalar ..

Anladım. Ben daha önce tüp bebek yaptirmadigim için bilmiyorum detaylari. Zaten bu foruma girip yaptırmaya karar verdim, sürekli sorduğum için kusura bakmayın. Internetteki soğuk yazıları okumaktansa burada tecrube edenlerden duymak hem daha zevkli hem daha bilgilendirici. Nasip bakalım o günleri görürsem ogreniriz.
Seninkini rahmin ettim ama mantığını anlamamistim, detaylı amlatmissin Sağol

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar... Bir şey sormak istiyorum, bende acayip bir elektriklenme var bir süredir... Çatur çatur dolaşıyorum, bütün kıyafetler üstüme yapışıyor, giyinip soyunmak sinir bozucu bir hal aldı.. sizde de elektriklenme var mı? internette baktım hamileliğin ilerki aylarında elektriklenme olabilir diyor ama benimki çok mu erken başladı?

Toprağa bas. Ya da yapabiliyorsan namazdaki secde pozisyonunu al , vucudun topraklama yapsın.

phoytcum rica ederim.Ben anlatırken büyük keyif alıyorum.Lütfen merak ettiğin herşeyi sor,hiç sorun etme.Ben de aklıma takılan herşeyi soruyorum, tecrübe eden kişilerden anında cevap almak bence de en iyisi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…