Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Evet canım adetimi bekliyorum rahime bakılıp çizilecek kısmetse hiç anlamıyordun ne zaman uyudun uyandın dahada uyuyasın geliyor kaç yumurtan toplanıcak gibi görünüyor?

Daha bellu degil . Yarın kendi doktoruma gideceğim bakacak , kaan beye haber verecek. Catlatma ignesini yapacağım sonra da toplama . Yarin belli olacak. En iyi kac olmali ki?[/QUOTE]
Sayıdan çok kalite önemli canım yaşa göre değişebiliyor inşallah yumilerin güzel güzel büyür ve döllenirler :)

agapo
Mrb benim iki kez yumurta toplandı ilkinden sonra iyiydim âms ikincisinden sonra 15 gun kadar kasık ağrısı çektim
Hatta toplandıktan sonra 3. Gun gece ağrıyla uyandım Kaan beye gece ulaşamadım üniversitenin aciline gittik bisey yokmuş ama orda paniklettiler beni hamilesin dediler imkansız daha transfer olmadı dedim ama oyle dediler
Sabah olunca acilen Kaan beye gittik meğer catlatma iğnelerinden bir tanesi hamile Gösteren hormonu yükseltiyormuş
Ağrın olursa korkma ben bisey oldu zannedip cok ağladım
Sadece yumyrtaliklar buyuk ve hassas olunca su ve kan toplamış ama normal dediler Ogün serum verdiler iki kez muayene etti Kaan bey cok ilgilendi bisey yok diyince rahatladım
Zamanla gecti ama sadece imkanın varsa bol bol dinlen

Son düzenleme:
Yani özetle cebinde 1000 tl para ile git. Ama fikrimi sorarsan tahlilleri bulundugun yerde yaptır da git. Ama irenbeyi benden cok daha iyi tanitan arkadaşlar var onlar birazdan dönerler sana
Biz de ilk gittiğimizde bana 20 ye yakin esime de sanırım 5 tane test yazdı ben İzmir dışından geliyorum bulunduğum yerdeki kadın doğum hastanesinde tahlillerimin bir kısmını yaptırdım yapmadıkları birkaç tahlili de devlet hastanesinde doktorlara yazdırdım d vitaminin özele yaptırdık ankaraya gittigi için 125 TL odedik onun dışında ödeme yapmadık (kadın doğum+ devlet hastanesindeki tahlilleri mi aynı gün özel deki tahlil sonucumu 3gunde aldım)

Geçmiş olsun

Daha bellu degil . Yarın kendi doktoruma gideceğim bakacak , kaan beye haber verecek. Catlatma ignesini yapacağım sonra da toplama . Yarin belli olacak. En iyi kac olmali ki?
Sayıdan çok kalite önemli canım yaşa göre değişebiliyor inşallah yumilerin güzel güzel büyür ve döllenirler :)[/QUOTE]

Inşallah. . 30 yaşındayım. Sebepsiz infertilite dediler. Bakalım yarın göreceğiz.

Canim yarin kaan bey yok senmiydin baska doktora gidip haberlestiren aman kizlar kafam karisti
Evet. Cepten ararlar artık. Böyle daha iyi dedik. 2miz de öğretmeniz. Gidip gelmek zor oluyor. Buradan kontrol ettirip orada islem yaptiracagim. Biraz daha masraflı oluyor ama gidip gelip yorulmuyoruz hem 2 doktor bakıyor sağlama yapiyoruz

Aaa ben 500 lira hasta takip ücretini, toplama öncesinde de 4,000 TL yi ödedim. Histo için de 1000 lira alacaklar önümüzde ki günlerde. Ayrıca ilk gidiş muayene : 200, bir sonraki kontrol diye geçti. Yani 1 ödedim 1 ödemedim şeklinde devam ettik. Keşke bizim de keseye kadar beklenseymiş. Tüm ücretler peş peşe alındı.

Bende de hasta takip parasini aldilar , toplam parayı da işlem bitince alacaklarini söylediler. Yumurta toplarken alacaklar mi yani? Bu hafta benimki de. Bilen varsa söyleyebilir mi?

Kızlar 3 gun once rahim cizme operasyonu oldum dun hic kanamam olmadı ama az once bi baktım yine kanamam var
Sizinde kanamanız oldu mu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…