Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Dondurulan embiriyolarda herkese uygulandığını söylediler daga kolay tutunabiliyormus bebislerimiz

Dondurulan embiriyolarda herkese uygulandığını söylediler daga kolay tutunabiliyormus bebislerimiz
Bunu Kaan bey her hastasına yapıyormuş. Bence de şansı yukseltebilecegine inanilan her uygulama yapilmali çünkü bu islemler uzun ve yorucu , keşke su da denenseydi denilmez. Ben de ocsk ayi icinde yaptiracagim tabi her şey beklenilen gibi giderse

arkadaşlar ben ayın 17 sinde gidicem kkan beye bişey sorucam ilk gittiğinizde ortalama ne kadar ödeme yaptınız tedbirli gitmek istediğim için soruyorum

Bizim durumumuz biraz farklı. Sekiz yıl önce doğal yolla hamile kaldım ve bir oğlum var. Oğlumuz kardeş diye tutturunca denemelere başladık. Bir yıl geçip de olmayınca ben doktora göründüm. Bir sıkıntı yok, stres dediler. Bir yıl da böyle geçti. Bu yıl nihayet eşimi muayene etmek akıllarına geldi ve eşimin sperm sayısının çok düşük olduğu ortaya çıktı. İlaç tedavisi gördü ama istenen artış sağlanamadı. Ve çok istiyorsak tüp bebek denememiz tavsiye edildi. Biz oğlumuz yalnız kalmasın, kardeşi olsun diye denemeye karar verdik. Yavrum her gece kardeş duası ediyor çünkü. Allah hepimizi sevindirsin inşallah. Kaan bey dün vitaminlere başlattı hem eşimi hem beni. Bazı tahliller istedi. Regl olunca gelmemi söyledi. Rabbim hiçbirimizi bu yolda oyalamasın inşallah çok zor,çok hassas konular. Kimseyle konuşulmuyor. İçimi döktüm rahatladım sayenizde. İyi ki katılmışım aranıza

arkadaşlar ben ayın 17 sinde gidicem kkan beye bişey sorucam ilk gittiğinizde ortalama ne kadar ödeme yaptınız tedbirli gitmek istediğim için soruyorum

Birkac sayfa once ayrıntılı yazmıştım istersen bak.
Eğer muayene ederse 200 alıyor ben de ilk görüşme almaz demistim ama ultrason ike baktigindanmis 200 tl aldılar.
Ilac vitamib vs yazıyor onlar da 250 300 arası tutuyor. Biten ilaçlar tekrar alindigindan. Biz böyle odedik.

Ben de 2 senedir burayı takip ediyorum ama 2 gündür yazmaya başladım. Esimle benden başka kimse bilmediginden burada rahat rahat konuşuyorum. Iyi oldu benim için de hem kaygilarimi attım , hem kafa dagitiyorum. Arkadaşlar sağolsun.

teşekkür ederim yazılanları görmemiştim şimdi bakayım

Canım inşallah rabbim oğlunun isteğini yerine getirir bizim hikayemiz seninle aynı benimde bir oğlum var kardeşi olsun çok istiyor bizde ona kardeş olsun diye bu tedaviye başladık inşallah onların duası kabul olur en kısa zamanda kardeşlerine kavuşurlar :)

yazılanları şimdi gördüm :) peki ilk gidildiğinde tahlil yaptırmıyormu hiç ve bunlar için ücret talep etmiyorlarmı
Hiiiiiiiiiii bak onlari unuttum
Bize Kaan bey mesaj atti yaptirmamiz gereken tahlilleri yazmış. 20 ye yakın. Biz bunların hepsini 3 hastanede bitirdik çünkü devlet hastanelerinde günlük limit varmış , özele gittik orada sanırım 170 tl tuttu bir 62 tl giriş parasi. D vitamini istiyor o Ankaraya gidiyormuş. 1 haftada çıkıyor.
Kadın dogumda da geri kalanını yaptirdik.

yazılanları şimdi gördüm :) peki ilk gidildiğinde tahlil yaptırmıyormu hiç ve bunlar için ücret talep etmiyorlarmı

Yani özetle cebinde 1000 tl para ile git. Ama fikrimi sorarsan tahlilleri bulundugun yerde yaptır da git. Ama irenbeyi benden cok daha iyi tanitan arkadaşlar var onlar birazdan dönerler sana

Evet canım burası insana terapi gibi geliyo
Allah herkese istediği evladı nasip etsin
Kaan bey face te bisey paylaşmıştı bence önemli
Kutu icecekler ve plastik icecekler sperm sayısını yarıya indiriyormuş ona da dikkat edin isterseniz
Insan bu sûrede ne duyarsa yapıyor
Ins sizede 2. Cocuk gelir
Sende bana dua et
Sevgiyle...

ben henüz kendisiyle hiç iletişime geçmediğim için kendisine bir şey soraamdım burdaki doktoruma sordum tahlilleri orda yaptıtıtsın dedi ama şehir dışından gideceğim için elim boş da gitmek istemiyorum:)

Kendimle aynı durumda olan birini görmek beni mutlu etti. Allah hepimizin duasını kabul etsin inşallah. siz hangi aşamadasınız

Ben de şehir dışından gittim. Esim aramisti irenbeyi. Kasn bey dönüş yaptı. Messjla yolladigim tahlilleri yaptirin gelin dedi. Istersen once irenbeyi ara kaan bey uygun oldugunda döner. Istersen cepten mesaj at. Biz de ilk buradan buluo kendisine ulaşmıştık. Yüzyüze pek sıcak bir ortam olmadı ama isini iyi yaptığını düşünerek pozitiflik doluyorum. Burada yazılanların etkisi cooooook tabii ki

Ben de bir sey sorabilir miyim?
Ben su an yumurta geliştirme asamasindayim , kaan bey catlatma zamanini soylediktem sonra toplamak icin cagiracak , toplayacak ,donduracak. Bana bi ilac verecek adet olacagim adetimin 8. gununde rahimi cizecek. Bir ay sonra transfer olacak. Sizden öğrendiğim bu. Peki transfer oncesi ne gibi ilaclar verecek adet olacak mıyım yoksa olmadan once mi trasfer olacak. Yumurta önleyici hap mi verecek ki rahim bos olsun. Bir de sizler rahim duvari kalinlastirici banttan bahsediyordunuz .aydinlatirsaniz sevinirim

[QUOTE="Tombiliboo, post: 38671736, member: 649Kendimle aynı durumda olan birini görmek beni mutlu etti. Allah hepimizin duasını kabul etsin inşallah. siz hangi aşamadasınız[/QUOTE]
Yumurtalarım toplandı şimdi adetimi bekliyorum histeroskopi için siz daha tedavinin başındasınız sanırım

Canim yumurta gelistirmede kacinci gunun bende o asamadayimda toplama gunum belirlendi metak ettim ..diger sordugun soruya o asamdan gecen arkadaslar veriri mutlaka cevap bende merak edyrm acikcasi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…