-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #5.661
6 . gunumdeyim yarın doktor randevum var. Ben burada profun özel ofisine gidiyorum onlar Kaan bey ile konusup belirliyorlar. Cetrotide kullandim yarin son bakalimCanim yumurta gelistirmede kacinci gunun bende o asamadayimda toplama gunum belirlendi metak ettim ..diger sordugun soruya o asamdan gecen arkadaslar veriri mutlaka cevap bende merak edyrm acikcasi :)
Anladim canim dilerim hersey yolunda gider hepimiz icin..6 . gunumdeyim yarın doktor randevum var. Ben burada profun özel ofisine gidiyorum onlar Kaan bey ile konusup belirliyorlar. Cetrotide kullandim yarin son bakalim
selam canım aynı ağrı bende de olmuştu yaklaşık 10 gün kadar sürdü.Daha sonra kendiliğinden yavaş yavaş geçti.Ben onun için ekstra antibiyotik kullanmadım.Biraz normal aslında ağrı olması da.Yumurtalıklar hassaslaşıyor çünkü yumurta toplarken defalarca iğne batırıldığı için.Mesane şişince de baskı yaptığı için ağrı oluyor diye düşünmüştüm ben.Kaç yumurta toplanmıştı canım?
Kızlar duphastonu bıraktıktan kaç gün sonra adet oldunuz ?
Aminnnnn herkes için her konuda inşallah. Su an ezan okunuyor isteyen hayırlı olan herkese hayırlı evlatlar nasip eyle inşallah.Anladim canim dilerim hersey yolunda gider hepimiz icin..
Hosbuldum . Çok TSK ederim bende karışık duygular içindeyim önce rabbime sonra doktoruma sonsuz güveniyorum inş bu yıl bize her yönden uğurlu gelir buradaki bütün arkadaşlarım bebislerine kavusurSüper ya her girdiğimde yeni bir anne adayı görüyorum bu sene çok güzel bir yıl olacak :) Hoş geldiniz aramıza benimde kısmetse şubat ilk hafta olacak transferim şimdiden heyecanlıyım sizin tedavinizde hayırlı olsun inşallah güzel haberler alacağız sizden
AminnnnnnAminnnnn herkes için her konuda inşallah. Su an ezan okunuyor isteyen hayırlı olan herkese hayırlı evlatlar nasip eyle inşallah.
Canım çok sağol. Dua etmez miyim hiç? Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah.Evet canım burası insana terapi gibi geliyo
Allah herkese istediği evladı nasip etsin
Kaan bey face te bisey paylaşmıştı bence önemli
Kutu icecekler ve plastik icecekler sperm sayısını yarıya indiriyormuş ona da dikkat edin isterseniz
Insan bu sûrede ne duyarsa yapıyor
Ins sizede 2. Cocuk gelir
Sende bana dua et
Sevgiyle...
Yumurtalarım toplandı şimdi adetimi bekliyorum histeroskopi için siz daha tedavinin başındasınız sanırım[/QUOTE][QUOTE="Tombiliboo, post: 38671736, member: 649Kendimle aynı durumda olan birini görmek beni mutlu etti. Allah hepimizin duasını kabul etsin inşallah. siz hangi aşamadasınız
Aminnnnn herkese hayırlı saglikli aza noksansiz evlatlar nasip etsin. InşallahCanım çok sağol. Dua etmez miyim hiç? Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah.
Evet biz dün başladık[/QUOTE]Yumurtalarım toplandı şimdi adetimi bekliyorum histeroskopi için siz daha tedavinin başındasınız sanırım
Canım bende en son 31inde içtim hala tık yok 1haftaya kadar gelmesini bekliyoruz dedi hemşire gelmezse arayın dedi bakalım sabırla bekliyorumSelam agapo ben 1 inde bıraktım ilacı. Bugün ayın 4 ü ve hasta oldum.
Nasılsın. ? Yumurta toplama işleminde nasıldin? Öncesi ve Sonrası nasıl? Birax bahseder misin? Bu haftaiçi benin de başımdan gececek , merak ediyorum[/QUOTE]Evet biz dün başladık
Yumurta toplama anestezi altında yapılıyor işlem başlamadan uykuya dalıyorsun çok tatlı ve derin bir uyku uyandığında odanda yatağıda oluyorsun sonrası ağrın sızın olmuyor hiç endişelenme üzerinden büyük bir yük kalkıyor rahatlıyorsun :)[/QUOTE]Nasılsın. ? Yumurta toplama işleminde nasıldin? Öncesi ve Sonrası nasıl? Birax bahseder misin? Bu haftaiçi benin de başımdan gececek , merak ediyorum
Yumurta toplama anestezi altında yapılıyor işlem başlamadan uykuya dalıyorsun çok tatlı ve derin bir uyku uyandığında odanda yatağıda oluyorsun sonrası ağrın sızın olmuyor hiç endişelenme üzerinden büyük bir yük kalkıyor rahatlıyorsun :)
Evet biz dün başladık[/QUOTE]Yumurtalarım toplandı şimdi adetimi bekliyorum histeroskopi için siz daha tedavinin başındasınız sanırım
Hosbuldum çok ictensiniz gerçekten çok heyecanliyim inş canım hepimizi seçerler cennet kuslarimiz:)merhaba canım hoşgeldin neredeyse yolun sonuna varmak üzeresin inşallah mutlu haberlerinle hepimiz seviniriz
Tebrik ederim Rabbim sagsalim kucağına almayı nasip etsin insCanim cok tesekkur ederim Allah hepimize gosterir insallah
güzel geçti tedaviye başladık 2 taslak varmış bakalım artık onlardan embiryom oluşurmu bilmiyorum..haftaya cumartesi tekrar gidicez kontrole..senin nasıl geçti başladınız mı tedaviye..tahlilde yapılmadı herkeste ölemi oluyo..evet görüşemedik bir dahakine denk geliriz inş. nasıl geçti görüşmen? inşallah herşey yolundadır.
canım inşallah o mucizevi pıt pıtları duymuşsundur. Allan.ın izniyle herşey yolundadır inşallah
canım hayırlısı olsun. o kadar güzel ve büyük bir günde transferin olduki inşallah bebeklerin sana sımsıkı tutunacak. umarım çoook güzel haberler verirsin bizlere.
Evet canım adetimi bekliyorum rahime bakılıp çizilecek kısmetse hiç anlamıyordun ne zaman uyudun uyandın dahada uyuyasın geliyor kaç yumurtan toplanıcak gibi görünüyor?[/QUOTE]Teşekkürler. Ilk defa anestezi alacağım. Hayırlısı. Sen suan dinlenme asamasindasin degil mi? Sanirim adet olman icin ilac verildi olunca rahim cizdirme yaptiracaksin