Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canim yumurta gelistirmede kacinci gunun bende o asamadayimda toplama gunum belirlendi metak ettim ..diger sordugun soruya o asamdan gecen arkadaslar veriri mutlaka cevap bende merak edyrm acikcasi :)
6 . gunumdeyim yarın doktor randevum var. Ben burada profun özel ofisine gidiyorum onlar Kaan bey ile konusup belirliyorlar. Cetrotide kullandim yarin son bakalim

Cevabım biraz geç oldu. Kusura bakmayın. Evet neredeyse 10 gün sürdü şikayetim. 15 yumurta sayılmıştı ama 7 tane toplandı.

Hosbuldum . Çok TSK ederim bende karışık duygular içindeyim önce rabbime sonra doktoruma sonsuz güveniyorum inş bu yıl bize her yönden uğurlu gelir buradaki bütün arkadaşlarım bebislerine kavusur

Canım çok sağol. Dua etmez miyim hiç? Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah.

[QUOTE="Tombiliboo, post: 38671736, member: 649Kendimle aynı durumda olan birini görmek beni mutlu etti. Allah hepimizin duasını kabul etsin inşallah. siz hangi aşamadasınız
Yumurtalarım toplandı şimdi adetimi bekliyorum histeroskopi için siz daha tedavinin başındasınız sanırım[/QUOTE]
Evet biz dün başladık

Yumurtalarım toplandı şimdi adetimi bekliyorum histeroskopi için siz daha tedavinin başındasınız sanırım
Evet biz dün başladık[/QUOTE]
Nasılsın. ? Yumurta toplama işleminde nasıldin? Öncesi ve Sonrası nasıl? Birax bahseder misin? Bu haftaiçi benin de başımdan gececek , merak ediyorum

Evet biz dün başladık
Nasılsın. ? Yumurta toplama işleminde nasıldin? Öncesi ve Sonrası nasıl? Birax bahseder misin? Bu haftaiçi benin de başımdan gececek , merak ediyorum[/QUOTE]
Yumurta toplama anestezi altında yapılıyor işlem başlamadan uykuya dalıyorsun çok tatlı ve derin bir uyku uyandığında odanda yatağıda oluyorsun sonrası ağrın sızın olmuyor hiç endişelenme üzerinden büyük bir yük kalkıyor rahatlıyorsun :)

Nasılsın. ? Yumurta toplama işleminde nasıldin? Öncesi ve Sonrası nasıl? Birax bahseder misin? Bu haftaiçi benin de başımdan gececek , merak ediyorum
Yumurta toplama anestezi altında yapılıyor işlem başlamadan uykuya dalıyorsun çok tatlı ve derin bir uyku uyandığında odanda yatağıda oluyorsun sonrası ağrın sızın olmuyor hiç endişelenme üzerinden büyük bir yük kalkıyor rahatlıyorsun :)[/QUOTE]

Teşekkürler. Ilk defa anestezi alacağım. Hayırlısı. Sen suan dinlenme asamasindasin degil mi? Sanirim adet olman icin ilac verildi olunca rahim cizdirme yaptiracaksin

Teşekkürler. Ilk defa anestezi alacağım. Hayırlısı. Sen suan dinlenme asamasindasin degil mi? Sanirim adet olman icin ilac verildi olunca rahim cizdirme yaptiracaksin[/QUOTE]
Evet canım adetimi bekliyorum rahime bakılıp çizilecek kısmetse hiç anlamıyordun ne zaman uyudun uyandın dahada uyuyasın geliyor kaç yumurtan toplanıcak gibi görünüyor?

güzel geçti tedaviye başladık 2 taslak varmış bakalım artık onlardan embiryom oluşurmu bilmiyorum..haftaya cumartesi tekrar gidicez kontrole..senin nasıl geçti başladınız mı tedaviye..tahlilde yapılmadı herkeste ölemi oluyo..

Teşekkürler. Ilk defa anestezi alacağım. Hayırlısı. Sen suan dinlenme asamasindasin degil mi? Sanirim adet olman icin ilac verildi olunca rahim cizdirme yaptiracaksin
Evet canım adetimi bekliyorum rahime bakılıp çizilecek kısmetse hiç anlamıyordun ne zaman uyudun uyandın dahada uyuyasın geliyor kaç yumurtan toplanıcak gibi görünüyor?[/QUOTE]

Daha bellu degil . Yarın kendi doktoruma gideceğim bakacak , kaan beye haber verecek. Catlatma ignesini yapacağım sonra da toplama . Yarin belli olacak. En iyi kac olmali ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…