Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Ben de yeniyim ama senden eskiyim. Hoşgeldin diyelim. Bebeğin sağlıkla doğsun inşallah.
Sen nasıl hamile kaldın. Sürecin nasıl? Ben de yolun başında biri olarak merak ediyorum
Hosbuldum canim biz tedaviye eylul ayinda basladik okul zamanina denk geldi ama tatilden sonra iyi bir enerjiyle guzel olur diye dusunduk oce vitaminlerle basladik daha sonra yumurta gelistirici igneler hepsini tek tek esim vurdu nobetci oldugunda bile askerlerini birakip geldi kendisini vurdu sonra yumurta toplama arkasindan rahim cizme sonraki ay adet ve transfer aralik ayinda da cok sukur hamileyim cuma gunu kontrole gidiyorum Allah hepimize o guzel bebislerimizi kucagimiza almayi nasipeder insallah

Bugun benim soru günüm :KK66: cetrotide diye ilac kullandım esin gobekten vurdu. 1 saat gecmesine rağmen vurulan bölge kizardi doğum lekesi gibi bazi yerler yogun kirmizi bazı yerler nokta nokta. Sizde de oldu mu
evet canım normal bunlar benimde öyle oldu..hatta daha sonra iğne yerlerim morarmaya başladı acısı bile vardı.kişiden kişiye değişiyor tabi herkesin aynı olmuyor ...

Hosbuldum canim biz tedaviye eylul ayinda basladik okul zamanina denk geldi ama tatilden sonra iyi bir enerjiyle guzel olur diye dusunduk oce vitaminlerle basladik daha sonra yumurta gelistirici igneler hepsini tek tek esim vurdu nobetci oldugunda bile askerlerini birakip geldi kendisini vurdu sonra yumurta toplama arkasindan rahim cizme sonraki ay adet ve transfer aralik ayinda da cok sukur hamileyim cuma gunu kontrole gidiyorum Allah hepimize o guzel bebislerimizi kucagimiza almayi nasipeder insallah
Sağsağlim bebeğini kucaklaman dileğiyle :)

blue-eyes blue-eyes ve transfer sonrasi gun sayan arkadaslar bol bol dua ederken esmalarida cekmeyi ihmal etneyelim. Ozellikle YA HALİK esmasini 731 ve EL MUSAVVİR esmAsini 336 kez hergun cekelim. Ve Rabbimden herseyin hayirlisini dileyelimHoppa
Cok sagol bu guzel tavsiyen icin
Herseyi veren Rabbim bebeğimizide verecek insaallah

Kızlar hepinize mutlu gunler diliyorum bugunluk bu kafar net yeter sizlerde cok fazla kalmayin radyasyon her sekilde bu tedavide zararli kullandiginiz herseye dikkat edin size tavsiyem makyaj malzeleriniz dahil herseyinizi degistirin eczanede mineral makyaj malzemeleri var onlardan satin alin dar kiyafetlerde uzak durun dogal beslenin ve sizi uzen herkezi hayatinizdan cikarin en onemlisi bol bol dua edin ve halinize her zaman sukredin hepinizi öpüyorum

Cizdirmeden 1000 tl Ücret alıyorlar
Zamanı ise toplamadan sonra adet düzenleyici ilaç veriyo Kaan bey sonra adet oluyorsunuz bitiminde 8. Gun sanırım rahim çiziliyor benim cuma çizildi
Toplamaya gore daha kolay gecti
Uyanırken esimi seviyorum diyip durmuşum hemşirelere

Yumurta toplamada cok mu zorlandin? Ben rahim filmine dayanmis biri olarak dayanirim diye düşünüyorum ama nadil olduğunu bilmedigimden yigitlik yapıyor da olabilirim

Ben de su an yumurta geliştirme asamasindayim. Haftaici yumurta toplanacak inş

Yumurta toplamada cok mu zorlandin? Ben rahim filmine dayanmis biri olarak dayanirim diye düşünüyorum ama nadil olduğunu bilmedigimden yigitlik yapıyor da olabilirim
Yok canım ikiside narkozlu oluyor ama rahim Çizmeyi ameliyathanede değilde 2. Katta kucuk operasyon Odasında Yaptılar daha kısa sürmüş. Baygınken muayene oluyor gibi... Psikolojik olarak daha rahattı

blue-eyes blue-eyes ve transfer sonrasi gun sayan arkadaslar bol bol dua ederken esmalarida cekmeyi ihmal etneyelim. Ozellikle YA HALİK esmasini 731 ve EL MUSAVVİR esmAsini 336 kez hergun cekelim. Ve Rabbimden herseyin hayirlisini dileyelimHoppa

Sadece bir tavsiye ; cektiginuz zikirleri sayisiz çekin çünkü bur süre sonra nefs ben su kadar çektim olmadı dermis ya da su kadar cekersem su olacak denilip bilinçaltı tetiklermis nefsi. Elbette nasil isterseniz oyle yapin ama sayiya değil maneviyatina size hissettirdigi duyguya takılın. Sayiyi asgari çekin ama sonra devam edip ksvta olduğunuzu bilmeyin. Sadece bir oneri duygudaslarim

Cevap için teşekkürler. Bugün soru sorma günüm herhalde.☺️ Dün bize rahim çizdirmenin her hasta için uygulanmadığını söylemişlerdi. Ama sizlerden duyduğum kadarıyla hemen hemen hepinize uygulanmış. Bu işlemin amacı nedir kızlar

Cevap için teşekkürler. Bugün soru sorma günüm herhalde.☺️ Dün bize rahim çizdirmenin her hasta için uygulanmadığını söylemişlerdi. Ama sizlerden duyduğum kadarıyla hemen hemen hepinize uygulanmış. Bu işlemin amacı nedir kızlar

Internetten arastirdigim ve 2 doktordan öğrendiğim kadari ile bu cizme işlemi ile rahime zarar veriyorlar ve rahim de bu zararı duzeltmek için bir sıvı salgiliyor bu sivi bebeğin tutunmasi icin uygun ortamı sağlıyor. Belki daha iyi bilen arkadaş vardır.

Bende yenu baslicam faha canim cuma gunu ilk gorusmemiz vardu kaan beyle.rahim cizmeyi bende sordum.cizik atarak rahimi uyariyoruz rahim kendinj iyilestirmeye calisirken embriuonun tutunmasina yardimci oluyor demisti.ve sanirim hemen hemen herkese yapiyor bu islemi

X