- 14 Eylül 2013
- 328
- 565
- Konu Sahibi mavinehir17
- #5.621
Hepimiz sonuc aldigimizda bebislerler bir toplansak ne guzel olurdu yaa.kaan beye supriz yapardik ayy superrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canim kimse umudunu kaybetmesingel mutlaka bekleriz sende deneyimlerini paylaşırsın arkadaşlara umut oluruz bu arada dediğim şeyi düzeltmişsin
Hosbuldum canim biz tedaviye eylul ayinda basladik okul zamanina denk geldi ama tatilden sonra iyi bir enerjiyle guzel olur diye dusunduk oce vitaminlerle basladik daha sonra yumurta gelistirici igneler hepsini tek tek esim vurdu nobetci oldugunda bile askerlerini birakip geldi kendisini vurdu sonra yumurta toplama arkasindan rahim cizme sonraki ay adet ve transfer aralik ayinda da cok sukur hamileyim cuma gunu kontrole gidiyorum Allah hepimize o guzel bebislerimizi kucagimiza almayi nasipeder insallahBen de yeniyim ama senden eskiyim. Hoşgeldin diyelim. Bebeğin sağlıkla doğsun inşallah.
Sen nasıl hamile kaldın. Sürecin nasıl? Ben de yolun başında biri olarak merak ediyorum
evet canım normal bunlar benimde öyle oldu..hatta daha sonra iğne yerlerim morarmaya başladı acısı bile vardı.kişiden kişiye değişiyor tabi herkesin aynı olmuyor ...Bugun benim soru günüm cetrotide diye ilac kullandım esin gobekten vurdu. 1 saat gecmesine rağmen vurulan bölge kizardi doğum lekesi gibi bazi yerler yogun kirmizi bazı yerler nokta nokta. Sizde de oldu mu
Sağsağlim bebeğini kucaklaman dileğiyle :)Hosbuldum canim biz tedaviye eylul ayinda basladik okul zamanina denk geldi ama tatilden sonra iyi bir enerjiyle guzel olur diye dusunduk oce vitaminlerle basladik daha sonra yumurta gelistirici igneler hepsini tek tek esim vurdu nobetci oldugunda bile askerlerini birakip geldi kendisini vurdu sonra yumurta toplama arkasindan rahim cizme sonraki ay adet ve transfer aralik ayinda da cok sukur hamileyim cuma gunu kontrole gidiyorum Allah hepimize o guzel bebislerimizi kucagimiza almayi nasipeder insallah
Canım opu yumurta toplama işlemiMutlu pazarlar arkadaşlar. Dünkü tanışmamızda kaan bey rahatsızdı, halsizdi. Çok fazla yormak istemedim sorularla. Sizin mesajlarda gördüğüm opu nedir?
Cok sagol bu guzel tavsiyen icinblue-eyes ve transfer sonrasi gun sayan arkadaslar bol bol dua ederken esmalarida cekmeyi ihmal etneyelim. Ozellikle YA HALİK esmasini 731 ve EL MUSAVVİR esmAsini 336 kez hergun cekelim. Ve Rabbimden herseyin hayirlisini dileyelim
Canim opu yumurta toplamaMutlu pazarlar arkadaşlar. Dünkü tanışmamızda kaan bey rahatsızdı, halsizdi. Çok fazla yormak istemedim sorularla. Sizin mesajlarda gördüğüm opu nedir?
Tesekkur ederim canim Allah hepimize gosterir insallah o guzel gunleriSağsağlim bebeğini kucaklaman dileğiyle :)
Cizdirmeden 1000 tl Ücret alıyorlar
Zamanı ise toplamadan sonra adet düzenleyici ilaç veriyo Kaan bey sonra adet oluyorsunuz bitiminde 8. Gun sanırım rahim çiziliyor benim cuma çizildi
Toplamaya gore daha kolay gecti
Uyanırken esimi seviyorum diyip durmuşum hemşirelere
Ben de su an yumurta geliştirme asamasindayim. Haftaici yumurta toplanacak inşHosbuldum canim biz tedaviye eylul ayinda basladik okul zamanina denk geldi ama tatilden sonra iyi bir enerjiyle guzel olur diye dusunduk oce vitaminlerle basladik daha sonra yumurta gelistirici igneler hepsini tek tek esim vurdu nobetci oldugunda bile askerlerini birakip geldi kendisini vurdu sonra yumurta toplama arkasindan rahim cizme sonraki ay adet ve transfer aralik ayinda da cok sukur hamileyim cuma gunu kontrole gidiyorum Allah hepimize o guzel bebislerimizi kucagimiza almayi nasipeder insallah
Yok canım ikiside narkozlu oluyor ama rahim Çizmeyi ameliyathanede değilde 2. Katta kucuk operasyon Odasında Yaptılar daha kısa sürmüş. Baygınken muayene oluyor gibi... Psikolojik olarak daha rahattıYumurta toplamada cok mu zorlandin? Ben rahim filmine dayanmis biri olarak dayanirim diye düşünüyorum ama nadil olduğunu bilmedigimden yigitlik yapıyor da olabilirim
blue-eyes ve transfer sonrasi gun sayan arkadaslar bol bol dua ederken esmalarida cekmeyi ihmal etneyelim. Ozellikle YA HALİK esmasini 731 ve EL MUSAVVİR esmAsini 336 kez hergun cekelim. Ve Rabbimden herseyin hayirlisini dileyelim
Hayırlısı bakalım.Yok canım ikiside narkozlu oluyor ama rahim Çizmeyi ameliyathanede değilde 2. Katta kucuk operasyon Odasında Yaptılar daha kısa sürmüş. Baygınken muayene oluyor gibi... Psikolojik olarak daha rahattı
Cevap için teşekkürler. Bugün soru sorma günüm herhalde. Dün bize rahim çizdirmenin her hasta için uygulanmadığını söylemişlerdi. Ama sizlerden duyduğum kadarıyla hemen hemen hepinize uygulanmış. Bu işlemin amacı nedir kızlar
Bende yenu baslicam faha canim cuma gunu ilk gorusmemiz vardu kaan beyle.rahim cizmeyi bende sordum.cizik atarak rahimi uyariyoruz rahim kendinj iyilestirmeye calisirken embriuonun tutunmasina yardimci oluyor demisti.ve sanirim hemen hemen herkese yapiyor bu islemiCevap için teşekkürler. Bugün soru sorma günüm herhalde. Dün bize rahim çizdirmenin her hasta için uygulanmadığını söylemişlerdi. Ama sizlerden duyduğum kadarıyla hemen hemen hepinize uygulanmış. Bu işlemin amacı nedir kızlar