Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

benim 10.30da randevum malesef karşılaşamıcaz bidahaki sefere inşallah
evet görüşemedik bir dahakine denk geliriz inş. nasıl geçti görüşmen? inşallah herşey yolundadır.

ben de yarın gidiyorum kalp atışı duymaya. bu hayırlı günde bana da dua edin arkadaşlar...
canım inşallah o mucizevi pıt pıtları duymuşsundur. Allan.ın izniyle herşey yolundadır inşallah :nazar:
Teker teker hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.. Hersey yolundaydı.. Kaan Bey umutluyum senden dedi.. Transfer anında hepimiz dua edip durduk.. Cuma günü kandil yeni yıl diyip babylerimizi koydular.. 10 gün sonra da test dedi.. Hayırlısı... Dualarınız içinde, Allah bin kere raZı olsun hepinizden :KK36:
canım hayırlısı olsun. o kadar güzel ve büyük bir günde transferin olduki inşallah bebeklerin sana sımsıkı tutunacak. umarım çoook güzel haberler verirsin bizlere.:anneadayı::KK45:

[QUOTE3.g7albiminozu, post: 38665311, member: 601666"]canım ben en son 28.de içtim veeee 1 ocakta tatile girdik:KK48:[/QUOTE]
Canım 3.günü gelmiş ne güzel benim bugün 3.günümdü malesef gelmedi daha:KK43:

merhaba arkadaşlar,eşimle 1 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz 2 defa normal yolla hamile kaldım fakat ikiside düşükle sonuçlandı,düşüklerin nedenini bulmak için bir yıldır çekmediğimiz şey kalmadı,yaptığımız onca testler sonucunda eşimde sperm azlığı şekil bozukluğu ve morfolojisinin 0 olduğunu öğrendik onu düzeltmeye uğraşırken genetik testler yaptık eşimde klinefelter olduğunu buyüzden spermi etkilediğini azosperm olabileceğini söylediler tüp bebekten başka çaremiz olmadığını bunda bile şansımızın çok düşük olduğunu söylediler,iki defa hamile kalmamı ise doktorlar şaşkınlıkla karşıladı,manevi olarak çökmüş durumdayız maddi olarakta pek iyi durumda değiliz,yorumlarınızı okudum içimde bi umut oldu tek çaremizede burda deneyelim istedim fakat çok pahalımı irenbe tüp bebek fiyatları ne kadar ekstadan yapacağımız ödemeler varmı yardımcı olursanız çok sevinirim,zaman aleyhimize işliyor erkenden karar verip başlamamız gerekiyor:KK43::KK43: Allah kimseyi evlat özlemiyle sınamasın kucaklarmızı boş bırakmasın inşallah..
merhaba, hoşgeldiniz. kişiye göre uygulama olduğu için fark oluşabilir. ama 4500 tl opu+transfer ayrıca 1000 tl histeroskopi ücreti alıyor irenbe. ilaçlar, iğneler ise kullanım süresine göre değişiyor. tabi sizin farklı durumunuz var ekstra birşey istenir mi bilemiyorum. hazırlıklı olmak lazım eğer ki denemek istiyorsanız tekrardan. bizde harçla borçla bu yoldayız.Allah hepimizin yardımcısı olsun. inşallah hepimizin bebek özleminin son bulduğu bir yoldayızdır.

Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza yeni katıldım. Uzun zamandır güvenilir bir dr arayışındaydım ve buradaki yorumları okuyarak bugün Kaan beyle ilk görüşmemizi gerçekleştirdik. Umarım hakkımızda hayırlısı olur.

• Slm arkadaşlar ben de kaan bey hakkındaki yorumlara bakarken bu sayfayla karşılaştım dünden beri bütün yorumlarinizi okudum hem çok rahatladim hem çok bilgilendim ağustos ayında tanıştık kaan beyle testler ,vitaminler, iğneler ,yumurta toplama ,histroskopi derken duphashon ve estrofem kullanmayı bıraktıktan 3 gun sonra adet gördüm bugün de kontrollerimi oldum estrofem ve bant verdi ayin 17de de tekrar kontrolum var daha sonraki süreçte de transfer tarihim belli olacak Rabbim ozlemini duyduğumuz bebislerimizi kucağınıza almayı nasip eder

Arkadaslar mrb
Bende Kaan beyin hastasıyım. Sizi Kaan beyle ilgili yazıları okurken buldum. Okadar guzel yazmışsınız ki... Okudukça yalniZ değilim dedim. Veeee aranıza katılmaya karar verdim. Yazdıkça rahatlarız heyecanımızı atarız. Ben cok duyguda Yapıya sahibim hele bu tedavide Saçma sapan herseye ağlıyorum bi bebek gordum mu ağlıyorum...
Gelelim benim hikayeme tüm sayfaları okuyamadım ama benim gibi olan var mı acaba?
Ben 1,5 yıllık Evliyim ve esim de bende talesemi taşıyıcısıyiz bu yüzden Normal yolla bebek sahibi olursak bebeğimizin %25 hasta olma ihtimali var. Bizde tup bebeğe karar verdik genetik yolla sağlıklı bebeklerimiz olsun diye... Aylardır vitamin vs. Tedavi oluyoruz 2 kez yumurta toplandı. Su an 8 embriyo var bunun 4 ü 1. Kalite. 5. Gun transferi olacak ama donduruldugunda 3 günlüktu bebislerim. Cok heyecanlıyım. Dun rahim Çizme operasyonu oldu. Ayin 13. Ünde muayeneye gideceğim. Sonra genetikten sağlıklı bebekler gelirse transfer olacak. Ya sağlıklı olmazlarsa diye cok korkuyorum. Benimle aynı durumda olan var mı ??? Simdiden teşekkürler
hoşgeldiniz arkadaşlar. ailemiz gitgide büyüyor. inşallah güzel haberlerinizle hep birlikte sevineceğimiz günlerde gelir. :KK49::KK45::anneadayı:

[QUOTE3.g7albiminozu, post: 38665311, member: 601666"]canım ben en son 28.de içtim veeee 1 ocakta tatile girdik:KK48:
Canım 3.günü gelmiş ne güzel benim bugün 3.günümdü malesef gelmedi daha:KK43:[/QUOTE]
aslında 4. gün geldi. gelir canım. eninde sonunda bu kırmızılar gelecek. ve bir bakmışsın transfer zamanına gelmişsin. :KK48::KK47:

Kizlar, ege uni acile gittik bu gece. bebegim gayet iyi cookkk sukurr.umarim hep boyle tutunur simsiki, hep guclu olur. kaan bey ne kadar sakinlestirsede panik yapmistim cok.ayaga kalktigim anda bacaklarimdan sar diye kan bosaliodu. Allahim bidaha yasatmasin.
transfer sonrasi 10.Gun kahve lekelenmeyle ogrendim gebeligi. Ve 5+5 te hafif kanamayla basladi ve cok siddetlendi. Basınıza gelirse panik yapmayın

Gözün aydın tatlım çok şükür korktuğun gibi olmadı annesine sımsıkı tutunmuş keyif yapıyordur şimdi :*

• Slm arkadaşlar ben de kaan bey hakkındaki yorumlara bakarken bu sayfayla karşılaştım dünden beri bütün yorumlarinizi okudum hem çok rahatladim hem çok bilgilendim ağustos ayında tanıştık kaan beyle testler ,vitaminler, iğneler ,yumurta toplama ,histroskopi derken duphashon ve estrofem kullanmayı bıraktıktan 3 gun sonra adet gördüm bugün de kontrollerimi oldum estrofem ve bant verdi ayin 17de de tekrar kontrolum var daha sonraki süreçte de transfer tarihim belli olacak Rabbim ozlemini duyduğumuz bebislerimizi kucağınıza almayı nasip eder

Süper ya her girdiğimde yeni bir anne adayı görüyorum bu sene çok güzel bir yıl olacak :) Hoş geldiniz aramıza benimde kısmetse şubat ilk hafta olacak transferim şimdiden heyecanlıyım sizin tedavinizde hayırlı olsun inşallah güzel haberler alacağız sizden :KK68:

Arkadaslar mrb
Bende Kaan beyin hastasıyım. Sizi Kaan beyle ilgili yazıları okurken buldum. Okadar guzel yazmışsınız ki... Okudukça yalniZ değilim dedim. Veeee aranıza katılmaya karar verdim. Yazdıkça rahatlarız heyecanımızı atarız. Ben cok duyguda Yapıya sahibim hele bu tedavide Saçma sapan herseye ağlıyorum bi bebek gordum mu ağlıyorum...
Gelelim benim hikayeme tüm sayfaları okuyamadım ama benim gibi olan var mı acaba?
Ben 1,5 yıllık Evliyim ve esim de bende talesemi taşıyıcısıyiz bu yüzden Normal yolla bebek sahibi olursak bebeğimizin %25 hasta olma ihtimali var. Bizde tup bebeğe karar verdik genetik yolla sağlıklı bebeklerimiz olsun diye... Aylardır vitamin vs. Tedavi oluyoruz 2 kez yumurta toplandı. Su an 8 embriyo var bunun 4 ü 1. Kalite. 5. Gun transferi olacak ama donduruldugunda 3 günlüktu bebislerim. Cok heyecanlıyım. Dun rahim Çizme operasyonu oldu. Ayin 13. Ünde muayeneye gideceğim. Sonra genetikten sağlıklı bebekler gelirse transfer olacak. Ya sağlıklı olmazlarsa diye cok korkuyorum. Benimle aynı durumda olan var mı ??? Simdiden teşekkürler

Güzelim hoş geldin sende aramıza katılmakta çok doğru bir karar vermişsin burada hepimiz aynı duyguları yaşıyor ve paylaşıyoruz birbirimizin dilinden anladığımız için de destek olmamız daha kolay oluyor gerçekten. Benim yumurta sayımda sorun vardı bir süre vitamin kullandım yumurtalar çoğalınca da toplama yapıldı 3 adet embriyom var hayırlısıyla şubat ilk hafta transfer bekliyorum. Kaan bey gerçekten çok özel bir doktor bu nedenle çok şanslı hissediyorum herşeyden önce hepimizin sorununa göre bir çözüm arayışı içinde olması en büyük artımız bu nedenle hiç merak etme kendini de korkutma çok güzel sağlıklı bebeklerin olacak ve sımsıkı tutunacaklar sana :KK36:

Güzelim hoş geldin sende aramıza katılmakta çok doğru bir karar vermişsin burada hepimiz aynı duyguları yaşıyor ve paylaşıyoruz birbirimizin dilinden anladığımız için de destek olmamız daha kolay oluyor gerçekten. Benim yumurta sayımda sorun vardı bir süre vitamin kullandım yumurtalar çoğalınca da toplama yapıldı 3 adet embriyom var hayırlısıyla şubat ilk hafta transfer bekliyorum. Kaan bey gerçekten çok özel bir doktor bu nedenle çok şanslı hissediyorum herşeyden önce hepimizin sorununa göre bir çözüm arayışı içinde olması en büyük artımız bu nedenle hiç merak etme kendini de korkutma çok güzel sağlıklı bebeklerin olacak ve sımsıkı tutunacaklar sana :KK36:
Ayy insaallah seninkilerde benimkilerde tutunur canım
Walla o kadar iyi geldi ki cevabın okurken ağladım
Neden boyle sulu göz oldum ben yaw
Gelişmelerden haberdar et beni
Dua edicem sana
Kendine Iyi bak

Ayy insaallah seninkilerde benimkilerde tutunur canım
Walla o kadar iyi geldi ki cevabın okurken ağladım
Neden boyle sulu göz oldum ben yaw
Gelişmelerden haberdar et beni
Dua edicem sana
Kendine Iyi bak

Ah be güzelim hepimiz duygu yüklüyüz de ondan :KK43: Ben inanıyorum çok güzel olacak bu tedavinin sonucu yeter ki gönülden inan inanmak başarının yarısı oluyor gerçekten :)

X