- 12 Ağustos 2014
- 134
- 333
- Konu Sahibi mavinehir17
- #5.321
Kısmetse cuma günü LÜTFEN DUALARINIZI ESİRGEMEYİN
@@blue-eyes burdaki herkesin duaları seninle olucak canım hepimizin dileği koca göbişli olamak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kısmetse cuma günü LÜTFEN DUALARINIZI ESİRGEMEYİN
@@blue-eyes burdaki herkesin duaları seninle olucak canım hepimizin dileği koca göbişli olamak
Canım merhaba. Bende de 6.haftada kahverengi lekelenme oldu. Hemen gittim Kaan Bey'e ama normal olduğunu hatta adet kanaması gibi kanama olabileceğini bile söyledi. Nitekim 10 gün sürmeden dediği gibi kanamam da oldu. Dondurulmuş embriyo transferlerinde bu tarz durumlar normalmiş. Merak etme sakın panik yapma ama Kaan Bey'i muhakkak haberdar et canım. Sevgiler.Şu proluton iğneden sadece ben korkuyorum galba diye sesimi çıkarmıyordum.Vurulduktan sonra ohhh 4 gün rahatım diyorum resmen. Nahide hemşirenin dediği gibi, şunun acısına hiçbir erkek dayanmaz, kadınlarda ilahi bir kuvvet var demişti.
Tecrübeli arkadaşlar, bugün 5+5 teyiz. Ama benim sabahtan beri hafif hafif kahverengi lekelenmem var. İster istemez tedirginim, bunu yaşayanınız varmı?
Teşekkür ederim canım. Benim transferden sonra 10. Günde baya kanamam olmuştu, hemen test yaptık. Hamile olduğum çıktı. Kaan bey, kimisinde normal dedi. 3 aya kadar olabilir dedi. Ama o kadar çok uğraştıkki hepimiz istemeden en ufak şey korkutuyor. Yarın 6 haftalık olucaz, lekelenmem dünden beri var. Bide bel ağrısı sanki adet olacağım gibi. 10 gün sonra dediğin bildiğimiz adet kanaması gibimiydi? Off gelde tedirgin olmaCanım merhaba. Bende de 6.haftada kahverengi lekelenme oldu. Hemen gittim Kaan Bey'e ama normal olduğunu hatta adet kanaması gibi kanama olabileceğini bile söyledi. Nitekim 10 gün sürmeden dediği gibi kanamam da oldu. Dondurulmuş embriyo transferlerinde bu tarz durumlar normalmiş. Merak etme sakın panik yapma ama Kaan Bey'i muhakkak haberdar et canım. Sevgiler.
Merak etme lütfen, benim hamile olan birçok arkadaşımın yaşadığı bir durumdu bu. Kaan Bey' e haber verdin değil mi.Teşekkür ederim canım. Benim transferden sonra 10. Günde baya kanamam olmuştu, hemen test yaptık. Hamile olduğum çıktı. Kaan bey, kimisinde normal dedi. 3 aya kadar olabilir dedi. Ama o kadar çok uğraştıkki hepimiz istemeden en ufak şey korkutuyor. Yarın 6 haftalık olucaz, lekelenmem dünden beri var. Bide bel ağrısı sanki adet olacağım gibi. 10 gün sonra dediğin bildiğimiz adet kanaması gibimiydi? Off gelde tedirgin olma
Herşey rast gitsin inşallah. Sağlıkla al kucağına yeni yılda :)Kizlar transfer tarihim belli olduuuuuuu
Nasipse cumartesi günü
Teşekkürler canım, öyle de olacak inşallah :)YENİ YILINIZ KUTLU OLSUNN CANLAR 2015 YILI HEPİMİZE BEBİŞLER GETİRSİN HAYIRLISIYLA ALLAHIM NASİP ETSİN HUZURLU BEREKETLİ YILLAR
Merhaba Kızlar,
Karabatak gibiyim bir varım bir yokum işlerden dolayı. Herkese iyi, mutlu, mucizelerle dolu, o mucizeleri kucaklarınıza getiren bir sene olsun inşallah... 2015'te görüşmek üzereeee.....
çok sevindim canm gözün aydın benimde cuma günü belli olucak inşallah.bebişeleri almaya az kaldıKizlar transfer tarihim belli olduuuuuuu
Nasipse cumartesi günü
Kizlar transfer tarihim belli olduuuuuuu
Nasipse cumartesi günü
blue-eyes rabbim yeni yılda kalbindekini verir inşallah" çabalarının karşılığını alır ve güzel haberler verirsin bizlere. dualarımız seninle canım.Kısmetse cuma günü LÜTFEN DUALARINIZI ESİRGEMEYİN
görülen 3-4taslak. ilk opuda 1 yumi toplandı ve ne yazıkki döllenmedi. 2.opumda 2 yumi toplandı ve 2.de 2 oldu. ama her opudan sonra yeni taslaklarım gelişti. kaan bey iğnelerden sonra açıldı demişti şimdi adet görmeyi bekliyorum. hem maddi hem manevi olarak çok zorlayıcı bizim durumumuz. Allah güç sabır versin. ben bir yerde okudum arısütü kaliteyi artırıyor diye. burda da bazı arkadaşlarımız kullanmıştı. ben polen bal da karıştırıyorum tadı kötü olmuyor. istersen birde böyle dene. Allah yardımcımız oldu. senin adetin geldi mi? bende işaret vardı ama o da yok bugüncanm ben değilimdir gördüğün galiba ben oturmadım çünkü hemen yukarı çıktık dışarda bekledik..birde gerçek ismim bahar deyil..2 bebişin varmış ne güzel her opuda 1 tanemi oluyo embiryon kaç yumurtan gelişiyo..benimde olur inşallah embiryolarım..daha önce sadece 1 defa transferim oldu diyer 3 tedavide opudan sonrasına gidemedik o yüzden çok korkuyorum yine öle olursa diye Allahım yardımcımız olsun bu sefer daha umutluyum.bana sölemedi bal polen arısütü kullan diye bi ara arısürü kullandım sonra bıraktım çok kötü tadı..