Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Şu proluton iğneden sadece ben korkuyorum galba diye sesimi çıkarmıyordum.Vurulduktan sonra ohhh 4 gün rahatım diyorum resmen. Nahide hemşirenin dediği gibi, şunun acısına hiçbir erkek dayanmaz, kadınlarda ilahi bir kuvvet var demişti.

Tecrübeli arkadaşlar, bugün 5+5 teyiz. Ama benim sabahtan beri hafif hafif kahverengi lekelenmem var. İster istemez tedirginim, bunu yaşayanınız varmı?
Canım merhaba. Bende de 6.haftada kahverengi lekelenme oldu. Hemen gittim Kaan Bey'e ama normal olduğunu hatta adet kanaması gibi kanama olabileceğini bile söyledi. Nitekim 10 gün sürmeden dediği gibi kanamam da oldu. Dondurulmuş embriyo transferlerinde bu tarz durumlar normalmiş. Merak etme sakın panik yapma ama Kaan Bey'i muhakkak haberdar et canım. Sevgiler.

Canım merhaba. Bende de 6.haftada kahverengi lekelenme oldu. Hemen gittim Kaan Bey'e ama normal olduğunu hatta adet kanaması gibi kanama olabileceğini bile söyledi. Nitekim 10 gün sürmeden dediği gibi kanamam da oldu. Dondurulmuş embriyo transferlerinde bu tarz durumlar normalmiş. Merak etme sakın panik yapma ama Kaan Bey'i muhakkak haberdar et canım. Sevgiler.
Teşekkür ederim canım. Benim transferden sonra 10. Günde baya kanamam olmuştu, hemen test yaptık. Hamile olduğum çıktı. Kaan bey, kimisinde normal dedi. 3 aya kadar olabilir dedi. Ama o kadar çok uğraştıkki hepimiz istemeden en ufak şey korkutuyor. Yarın 6 haftalık olucaz, lekelenmem dünden beri var. Bide bel ağrısı sanki adet olacağım gibi. 10 gün sonra dediğin bildiğimiz adet kanaması gibimiydi? Off gelde tedirgin olma

Teşekkür ederim canım. Benim transferden sonra 10. Günde baya kanamam olmuştu, hemen test yaptık. Hamile olduğum çıktı. Kaan bey, kimisinde normal dedi. 3 aya kadar olabilir dedi. Ama o kadar çok uğraştıkki hepimiz istemeden en ufak şey korkutuyor. Yarın 6 haftalık olucaz, lekelenmem dünden beri var. Bide bel ağrısı sanki adet olacağım gibi. 10 gün sonra dediğin bildiğimiz adet kanaması gibimiydi? Off gelde tedirgin olma
Merak etme lütfen, benim hamile olan birçok arkadaşımın yaşadığı bir durumdu bu. Kaan Bey' e haber verdin değil mi.

Arkadaşlar Mutlu Yıllar ! Yeni yılda yuvalarımızı ısıtacak meleklerimiz umarım gelir bulur bizleri.
Yeni yıla girerken böyle şahane hediyeleri bize vermesini dileyeceğim hepimiz için.
Sağlıkla, huzurla, keyifle geçsin yeni yılımız :KK36:
noel-bebek-resmi.jpg

Canlarim dert ortaklarim,gonul bagi kurdugum dostlarim hepinizin yeni yili kutlu olsun.allahim hepimize once saglik sonrada saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin.rabbim bu yeni yilda hepimizin kucagini doldursun insallah.bir dahaki seneye bebislerimizle girelim insallahhhhh.IYIKI VARSINIZ HEPINIZI CANDAN KUCAKLIYORUM

canm ben değilimdir gördüğün galiba ben oturmadım çünkü hemen yukarı çıktık dışarda bekledik..birde gerçek ismim bahar deyil..2 bebişin varmış ne güzel her opuda 1 tanemi oluyo embiryon kaç yumurtan gelişiyo..benimde olur inşallah embiryolarım..daha önce sadece 1 defa transferim oldu diyer 3 tedavide opudan sonrasına gidemedik o yüzden çok korkuyorum yine öle olursa diye Allahım yardımcımız olsun bu sefer daha umutluyum.bana sölemedi bal polen arısütü kullan diye bi ara arısürü kullandım sonra bıraktım çok kötü tadı..
görülen 3-4taslak. ilk opuda 1 yumi toplandı ve ne yazıkki döllenmedi. 2.opumda 2 yumi toplandı ve 2.de 2 oldu. ama her opudan sonra yeni taslaklarım gelişti. kaan bey iğnelerden sonra açıldı demişti şimdi adet görmeyi bekliyorum. hem maddi hem manevi olarak çok zorlayıcı bizim durumumuz. Allah güç sabır versin. ben bir yerde okudum arısütü kaliteyi artırıyor diye. burda da bazı arkadaşlarımız kullanmıştı. ben polen bal da karıştırıyorum tadı kötü olmuyor. istersen birde böyle dene. Allah yardımcımız oldu. senin adetin geldi mi? bende işaret vardı ama o da yok bugün :KK43:

X