Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canim.ikinci degerim 766 cikmisti cuma gunu. Kaan bey gayet ii dedi . Bide sali ölctur muayene gunu belirleyelim kese icin dedi. Yarin belli olcak Insallah son degerimiz de ii cikar da görürüz keseyi.[/QUO

Merak etme iyi çıkar. Benimde 10. Gün 88
14.gün 734.
18.gün4600 çıktı. En son değerden sonra ikiz görücem dedim ama cumartesi tek kese gördük. Ama şimdide sıra kalp atışı beklemekte. 10 gün sonra oda inşallah. Anne olmak kadar anne olmayı beklemekte zor işmiş

Aaaa ayni gidiyor degerlerimiz icimi ferahlattin. Benim de 10. Gun 116 14. Gun 766 yarin 18. Gun olcak .kacinci gun gordun keseyi. Catlicam meraktan. Saglikla kucagimiza alirz insallah. .

Aaaa ayni gidiyor degerlerimiz icimi ferahlattin. Benim de 10. Gun 116 14. Gun 766 yarin 18. Gun olcak .kacinci gun gordun keseyi. Catlicam meraktan. Saglikla kucagimiza alirz insallah. .
21.gün kese gördük canım. Fotoğrafını bile aldım, ilk fotoğrafımız:KK68:.
2gündür mide bulantılarım hafiften başladı, yemek yediğimde sadece

Esimin kromozolarla ilgili iki defa genetik test yapildi ikisindede ayni sorun cikmisti ve dusuklere bu sebep oluyor dendi bize.irenbeden refik bey 3 ya once gittigimizde bir daha yaptirin sizi bir arkadasima yonlendirecegim dedi bizde yaptirdik.iyiki dinlemisiz refik beyi cok sukur temiz cikti sonuc :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

İyi akşamlar. Agapo umarım buralardasındır. En yakın opu. yu sen oldun. Onun için sana danışmak istedim. Benim işlemin üzerinden tam 1 hafta geçti, şişkinlik ve karın çeperinde ağrım vardı onlar geçti. Ancak idrar kesemde sürekli sıkışmışım gibi inceden bir ağrım var. İdrara biraz sıkışsam sancı oluyor. Acaba operasyonda beklenmedik birşey olduğu için mi bana 750 mg.lık antibiyotik verildi senden farklı olarak.

Esimin kromozolarla ilgili iki defa genetik test yapildi ikisindede ayni sorun cikmisti ve dusuklere bu sebep oluyor dendi bize.irenbeden refik bey 3 ya once gittigimizde bir daha yaptirin sizi bir arkadasima yonlendirecegim dedi bizde yaptirdik.iyiki dinlemisiz refik beyi cok sukur temiz cikti sonuc :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Gözünaydın canım çok sevindim sen hangi aşamadasın ?

Kızlar merhaba. Ben cumartesi gunu kaan beye muayeneye gittim. Reglmin 3. Günüydü. İğnelere başladık hayırlısıyla. Ama sizlerin yazılarınızdan okuduğum kadarıyla opuya kadar biosteron ve estrofeme devam etmişsin iz. Bana bırak dedi. Aranızda iğnelere başlayınca biosteron, estrofem ve testojel bırakan var mı? Kafam karıştı, yardım lütfen:KK43:

X