- 2 Ocak 2013
- 777
- 1.430
- Konu Sahibi mavinehir17
- #5.201
Kızlar saolun beni düşünüyorsunuz ama inanın bende bilmiyorum daha sonucu biraz karışık benim durumum ilerleyen günlerde size sonucu bildireceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar saolun beni düşünüyorsunuz ama inanın bende bilmiyorum daha sonucu biraz karışık benim durumum ilerleyen günlerde size sonucu bildireceğim
teşekkür ederim burda güzel haberler gördükçe insan daha da bi ümitleniyo allah tez vakitte o melekleri kucağınıza verir inşallahhayırlısı olsun cok sevındım..
Canim.ikinci degerim 766 cikmisti cuma gunu. Kaan bey gayet ii dedi . Bide sali ölctur muayene gunu belirleyelim kese icin dedi. Yarin belli olcak Insallah son degerimiz de ii cikar da görürüz keseyi.canım keseyi ne zaman görecektiniz?
Canim.ikinci degerim 766 cikmisti cuma gunu. Kaan bey gayet ii dedi . Bide sali ölctur muayene gunu belirleyelim kese icin dedi. Yarin belli olcak Insallah son degerimiz de ii cikar da görürüz keseyi.[/QUO
Merak etme iyi çıkar. Benimde 10. Gün 88
14.gün 734.
18.gün4600 çıktı. En son değerden sonra ikiz görücem dedim ama cumartesi tek kese gördük. Ama şimdide sıra kalp atışı beklemekte. 10 gün sonra oda inşallah. Anne olmak kadar anne olmayı beklemekte zor işmiş
21.gün kese gördük canım. Fotoğrafını bile aldım, ilk fotoğrafımız.Aaaa ayni gidiyor degerlerimiz icimi ferahlattin. Benim de 10. Gun 116 14. Gun 766 yarin 18. Gun olcak .kacinci gun gordun keseyi. Catlicam meraktan. Saglikla kucagimiza alirz insallah. .
Canım mesajını anlayamadım yazım hatası olmuşSlmmmm kizlar .bugun cok guzel bir aldik cok ukurrr
Umarım sorun yoktur. Mutlu haberlerini bekliyoruzKızlar saolun beni düşünüyorsunuz ama inanın bende bilmiyorum daha sonucu biraz karışık benim durumum ilerleyen günlerde size sonucu bildireceğim
Canim diger mesajimda yazdim cok guzel bir haber aldik demek istemistimCanım mesajını anlayamadım yazım hatası olmuş
Gözünaydın canım çok sevindim sen hangi aşamadasın ?Esimin kromozolarla ilgili iki defa genetik test yapildi ikisindede ayni sorun cikmisti ve dusuklere bu sebep oluyor dendi bize.irenbeden refik bey 3 ya once gittigimizde bir daha yaptirin sizi bir arkadasima yonlendirecegim dedi bizde yaptirdik.iyiki dinlemisiz refik beyi cok sukur temiz cikti sonuc
Canim sonucu soylememissin ama umarim bir aksilik yoktur.guzel haberler bekliyoruz sendenKızlar saolun beni düşünüyorsunuz ama inanın bende bilmiyorum daha sonucu biraz karışık benim durumum ilerleyen günlerde size sonucu bildireceğim
Bu cuma randevum var ilk gorusme olacak kaan beyle.insallah son olur bizde kavusuruz bebisimizeGözünaydın canım çok sevindim sen hangi aşamadasın ?
Bisey sorcam birde canim.bende pko var ve baska sorun gorunmuyor simdilik.kaan beyin tedavi sureci ve izledigi yol hakkinda bilgi verirmisin.yani basladiktan ne kadar sonra transfer yapiyor.Gözünaydın canım çok sevindim sen hangi aşamadasın ?