- 22 Ekim 2013
- 632
- 1.112
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #4.681
Ben de whats up ta cok taciz ediyorum mesajlarimla dokturumuzu . Bu yuzden pazartesi 10. Gun su testi yaptir ogrenelim gebeligi rahatliyalim dedi . Hic olumsuz bi cumlesi olmuyorr yaa. Ben cok korkuyorum gidemiycem galiba teste.
çokgüzel yaa hamile haberleri aldıkça bende hevesleniyorum kızlar dua edin nolur etrafım hamile ve loğusalarla doldu kafayı yicem onları görmekten millet kazara hamile kalıyor korunurken duyunca sinir oluyorum eşim çeketini atsa hamile kalıcak kadar sağlıklıyım ama ....
İnsallah canım 9-9.30 arasi burda olun dediler herhalde anca 10 u bulur en son 3toplancak gibi görünüyordu bakalim belki biri daha sürpriz yapar ikinci toplama olabilir arkadan gelenler varmiş
hepinizden Allah razı olsun, rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, bize hayırlı ana babalar olmayı nasip etsin inşallah. ben de 9.gün yaptım çünkü çok kasık ağrım vardı ben adete yordum ve test yapayım olumsuzsa boşuna beklemiyim dedim. müthiş bir korkuyla aldım elime sonucu rüya gibiydi... hala daha hayal gibi geliyor ultrasonda görene kadar öyle olacak galiba :)
Hayirli olsun canim cok sevindim bende yarin yaptiracagim insallah guzel haberlerle gelirim dedigin gibi bende adet olacagim gibi kasiklarim agriyor goguslerimde agriyordu o hafifledi kac cikti degerin
Hayirli olsun canim cok sevindim bende yarin yaptiracagim insallah guzel haberlerle gelirim dedigin gibi bende adet olacagim gibi kasiklarim agriyor goguslerimde agriyordu o hafifledi kac cikti degerin
Canım bu sefer orada olamayacağım ama senin için dua ediyor olacağım. Gerilme lütfen, güzeeel bir uyku çekeceksin.Kızzllllaaarrrrr benim için dua edin yarın opum var çok gerginim
perşembe 136 cmt 373 çıktı nazarlardan korusun Allahım :) hadi yarın senden de güzel haberler gelsin inşallah dua ediyorum buradaki herkes için.
cycas özletme kendini, yoklama yaparız bak sabahları sanakızlar merhaba nasılsınız? ben artık hiç yazmıyorum sanki buraya gibi geldi bilgisayarı açmıyorum açmayınca telefondanda zor oluyor diye yazmıyorum okuyorum sadece bu hafta topiğimiz şenlenecek inşallah
Güzel Allahım yüzünü güldürür inşallah canııımmmKizlar kanimi verdim cok heycanliyim aglicaktim heycandan dokunsalar aglicam
mutluluktan ağlayacaksın İnşallah Deniza cımKizlar kanimi verdim cok heycanliyim aglicaktim heycandan dokunsalar aglicam
Günaayydııınn canııımGünaydın aradaşlar. Yılın son haftasında bolca güzel haber alacağımız bir hafta olur inşallah.
Yılbaşı öncesi güzel bir hediye olacak annelik haberleriniz bizim için. Bizde seneye sizi mutlu edeceğiz, anlaştık mı
Sevinç gözyaşlarına dönüşür umarım. Zor bekleyiş, sonucu güzel olacak inşallah.Kizlar kanimi verdim cok heycanliyim aglicaktim heycandan dokunsalar aglicam
Canım kıyamam sakin ol dua et. İnşallah sende güzel haberlerini vereceksin bize. Rabbim yardımcın olsun.Kizlar kanimi verdim cok heycanliyim aglicaktim heycandan dokunsalar aglicam
Valla canım ben opudan sonra 6 ay tedaviye ara verdiğim için o kadar eskiyi hatırlamıyorum valla.. benim durum biraz farklı... ama tedaviye tekrar başladığımızdan 10. haftayı doldurana kadar estrofeme devam ettimhiç bırakmadın mı canım..sürekli kullanılıyor mu yani
aboww senin test tarihin geldimi yaaa ayy nasıl heyecanlandım şimdi hadi güzel haberlerini bekliyoruzz pişştt pozitif sonuç alınca ortadan yok olma heeeKizlar kanimi verdim cok heycanliyim aglicaktim heycandan dokunsalar aglicam