Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

[QUO="cvz, post: 38428763, member: 581814"]kızlar merhaba ofis histo oldum 20 gün içerisinde transferim yapılıcak hormonlara başladık.yalnız kafam karıstı b12 vitaminini kaan bey aç karna al daha iyi demişti ama en son yazdığı ilaç listesinde tok yazmış yanlış yazmış olmalı dimi kullanım şeklinin değişmesi söz konusu olabilir mi.[/QUOTE]
Ben tok alıyordum canım yinede bi sor istersen

Gözünaydın canım çok sevindim insallah sağsağlim kucağına alırsın

Kizlar gunaydinlar:) calistigim için gün içinde ara ara sizleri okuyorum ama uzun suredir yazamadim.hamilelik haberini alan arkadaslarim hepinize çok sevindim.hayirli olsun bebisleriniz.farisi bizlere inşallah. Transferi olanlar güzel habere az kaldi:)) ben yumurtalarim cogalsin diye bu ay destekleyici ilaçlar kullaniyordum.dun saizen a basladim.bir de duphaston kullanınca kaç gün sonra regl oluyorsunuz?

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Gözünüz aydın canım :)

çokgüzel yaa hamile haberleri aldıkça bende hevesleniyorum kızlar dua edin nolur etrafım hamile ve loğusalarla doldu kafayı yicem onları görmekten millet kazara hamile kalıyor korunurken duyunca sinir oluyorum eşim çeketini atsa hamile kalıcak kadar sağlıklıyım ama ....

Ben tok alıyordum canım yinede bi sor istersen[/QUOTE]
sordum cnm farketmez dedi.

Ben tok alıyordum canım yinede bi sor istersen[/QUOTE]
Bana da tok vermişti.

Sagolasinn canim yaaa valla rahatladim dunden beri duyduklarimdan sonraa ister istemez korkuo insan ilk duydugunda..cok cokk teşekkür ederim..persembe 9 bucukta histereskopiye giriorum var mi oralarda olacak olan:))
tüh benim çarşamba günü 10.30 da canım.
cNM bana da en başından beri tok karna içilecek yazıyor Kaan Bey B12 yi.

ben bittikten sonraki 5. gün oldum canım.Pazar hap bitti cuma akşamı adet oldum

Olabiliyor demekk 6 tane az degilki canim güzel bir sayı önemli olan kaliteli olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…